ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

OK, to czekam :)

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wszyscy macie eleganckie sylwestrowe kiecki,to ja znowu inaczej xDJeszcze 20 minut :cry:

bacowa70 i ankagdw lubią to.
  3. Wika7022

Twoja sygna też jest oryginalna :)
    Może czas szybciej minie, gdy wejdziesz do mnie?

gosiagosia60 lubi to.
  4. gosiagosia60

Moje sygny są zawsze oryginalne,bo je samodzielnie robię :DA że nie za wiele potrafię,to właśnie w tym ich urok xDxDxD

5. Wika7022

Nie zgadzam się. Robisz je perfekcyjnie! A ja nie znam się na grafice, więc ktoś inny musi za mnie robić :(

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no i o to chodzi zeby nie tak jak wszyscy :D
    masz przeciez noworoczna - nie wiem o co ci sie rozchodzi :p
    a ja nie mam wcale -kota sobie przyodzialam od Kami :D

bacowa70 i gosiagosia60 lubią to.
  7. gosiagosia60

No tak...Szewc bez butów chodzi :D

8. ankagdw

noo ale jakos mnie to nie boli hihhihi samej mi sie nie chce szyc na 1 - 2 dni a komus nie bede tylka zawracac na 1-2 dniowa kiecke przeca ..Kami teraz sama robi bo Edzia odpoczywa,Radanku jest sporadycznie a u reszty jakos tak sie nie widze ,ze tak powiem :DxDxDxD:cry::p

gosiagosia60 lubi to.
  9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Aniu! :) To jaka ta zupa na obiad była? xD U mnie zalewajka z grzybami.:p Tak właściwie to przyszłam miłego dnia życzyć. ;) A no i herbatkę mam ze sobą. xD

10. ankagdw

u mnie pomidorowka-czesto jest bo moj Kuba kocha ja i rosiołek:music:idz po kiecke -wczoraj zrobilam zobacz czy ci bedzie odpowiadac ;)
    Kami fajnie tego aniola wymyslila -fajnie zrobione:)

Anja8787 lubi to.
  11. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Już lecę po kieckę! xD Ojć ja za pomidorówką i rosołem nie przepadam, ale jak jestem głodna to nie odmówię. ;) Też mi sie podoba, ale u niej to kiedyś byłam stałą klientką. ;)

12. ankagdw

ja jestem u Kami i Edyty i u Radanku od niedawna -sama sobie jakos szyc nie umiem hihihi

Anja8787 lubi to.
  13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Mam parę starych sygnatur od Kami i Edytki, ale pasowałoby teksturę przerobić. ;) Sama sobie też bym nie umiała szyć. xD

14. ankagdw

to sprobuj zagadac z Kami moze sie da nowe tło podrzucic do nich :)
    no ja sama sobie jedna kiecke szylam kilka miesiecy bo ciagle cos nie tak bylo xDxD:cry::cry::cry:

Anja8787 lubi to.
  15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Może później, na razie mam dwie śliczne kiecki! xD Sobie to w życiu nie dogodzisz. xD

16. Wika7022

A ja w Wordzie muszę się męczyć, a wy sobie gadacie :)

17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

A co w Wordzie teraz robisz? xD Właściwie to pasowałoby lekcje odrobić, bo sylwestrze słabo to widzę. xD Mam wolne, a już myślę o lekcjach, co za dziwny człowiek ze mnie. :p

18. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Hejo :) - dziś się chyba jeszcze nie witałam... wczoraj chyba też nie :oops:
    a co tu tak cicho? [​IMG] [​IMG]
    czyżby wszyscy przejęci eventem? [​IMG]

19. ankagdw

ja jestem ;) ale sie nie wychylam bo jakos taak...hehe :p;)xD:cry::cry:

20. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

yhym [​IMG]
    a już myślałam że nikogo nie ma [​IMG]