ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Tak Aniu wtedy karpia nie czuć mułem, bo nieraz tak ma :oops:
    a co do vegety to tak napisałam, żebyś wiedziała o co chodzi - ja używam Natur Smak w takim szarym opakowaniu a teraz widziałam też vegetę - jedno i drugie podobno bez glutaminianu. Możesz też tylko posolić i będzie ok.;)

2. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

żeby nie czuć mułu możesz jeszcze tego karpia polać wrzątkiem i potem oczyścić ;) powinno pomóc ;)
    ale wrzątkiem polać przed czyszczeniem ;)

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

eee ja w mleku mocze i nie kupuje duzego tylko mniejszego to wtedy tak mułem nie jedzie :D usmaze jak zwykle pewnie tak jak Ania mowisz obtaczm w mace i smaze :)nie bede cudowac, po dzisiejszych 2 rodzajach pierogow juz mam dosyc gotowania ale najgorsza robota za mna,jeszcze z wiekszych robot to salatki dwie i pieczenie sernika :)

4. bacowa70

Ja polecam mój sposób na karpia - wypróbowany od lat i nawet tym co nie przepadają za karpiem smakuje. Dobre jest też to, że jest przygotowany dzień wcześniej i tylko w samą wigilię smażony.
    U mnie trochę więcej roboty z przygotowaniami kulinarnymi jutro.

ankagdw lubi to.
  5. ankagdw

ja tez smaze w wigilie a dzien wczesniej stary oporzadza goscia :pxDehhh u mnie najgorsza robota w wigilie od rana...

6. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Bigos właśnie skończyłam:) wyszła mi ilość jak dla całego wojska...:D myślałam że 5 kg kapusty to trochę mniejxDxDxD
    A teraz muszę jeszcze odgruzować kuchnię...za co nie wiem kompletnie jak się zabrać:eek::oops:

A jak evencik? bo ja zarabiam krocie na owsie:):):) jak u Was?

7. ankagdw

no ja po pierogach mialam armagedon w kuchni :eek::cry::cry:
    ja tez zarabiam sobie na owsie bo wszyscy sie rzucili na proso i stanialo u mnie :pxD a ze u mnie duzo roznych przekretasow na targu to i ceny gorsze :oops:ale sporo zarobilam ,mysle zze niedlugo skoncze zupe :D jeszcze cesc swinek i cos tam jeszcze jednego nie pamietam :p

8. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

armagedon...no właśnie tak moja kuchnia wygląda..ide ją ogarnąć bo zaraz padnę na twarz ze zmęczenia, a jutro ciężki dzień w robocie mnie czeka.....

a na targu u mnie super - już zarobiłam ponad 10 milionów:D z prosa przerzuciłam się na owies bo lepiej wychodzi:p zupę na razie zostawiam, dopiero co gary wszystkie wrzuciłam i osiołki zdobyłam:D reszta może poczekać:)

9. ankagdw

hihihih no lec lec ;) ciekawe co w skarpecie bedzie :music:
    ja po sprzedaniu indyczki za 3,5 mln i sprzedazy owsa i pszenicy mam prawie 20 baniek -nie jest zle ;) oby wiecej takich eventow -targ na roslinkach ruszyl z kopyta :pxD:cry:

10. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

W skarpecie TPD...wolałabym banany ale darowanemu koniowi...:D
    kuchnia odgruzowana:)mogę powoooli zbierać się do spania;)

11. ankagdw

hahah no ja tez bym wolala alee... ;) dobranoc :)

12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

i ja wpadłam powiedzieć dobranoc:D

ankagdw lubi to.
  13. ankagdw

dobranoc Ewa ;)

14. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Dobranoc kobitki:)

15. Wesołych Świąt :)

gosiagosia60 i ankagdw lubią to.
  16. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

czeeeeeeeeeeeeeeeeeść :D

17. ankagdw

Witam milych gosci ;)
    moze swiatecznej kawy sie napijecie z ranka?:music:

18. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

ja chętnie :):)
    dziękuję :D
    suuuuuuuuuuuuuper jest

ankagdw lubi to.
  19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam dziewczynki:D
    miłego dzionka życzę:D
    Aniu jedną kawusię już porywam:D
    a przy okazji życzenia ślę wam i miłym gościom

Ostatnie edytowanie: 23 grudnia 2014
    ankagdw lubi to.
  20. bacowa70

Aniu życzę Ci zdrowych i spokojnych Świąt oraz przyjemnego spędzenia z najbliższymi tego radosnego czasu.

Przesyłam również serdeczne życzenia wszystkim odwiedzającym Cię gościom.

ankagdw lubi to.