ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

plik ,nowy ,pozniej otworz jako..i dale juz pojdzie ;)
    poszukaj tutorialu na youtubie a zaraz jeszcze ci poradnik podrzuce jak mam jeszcze bo kiedys od Gabi dostalam albo do Gabi pisz to Ci da poradnik do poczatkow gimpa:)

no wlasnie :D

Ewa prosze poradnik
    http://gimpuj.com.pl/

2. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

nie żeby źle że ten temat się porusza... zresztą ja tu wpadam czytam i wypadam xD
    zaraz znowu wypadnę... bo do roboty... a jutro na uczelni.... przeca ja tam umrę.... :(

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

lapka weź ;)xD

4. ankagdw

no ja ci wspolczuje -wogole nie masz czasu dla siebie...a juz ten weekend by mogli sobie na uczelni odpuscic...u mnie sie nie chodzilo tak tuz przed swietami...jakos zawsze nam tak grafik wypadal...chyba ze sila wyzsza i cos trzeba bylo aliczyc albo poprawic to tak to sie szklo ale tylko na troche..-roznie bywalo :D:D

5. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

gdzie mam wziąć lapka? o_O
    no właśnie mam 2 zaliczenia... a nie miałam czasu się uczyć xD no i obowiązkowe ćwiczenia.... -.- także nici z wagarów -.-

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na uczelnię :p

7. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

nie będzie czasu... w tym semestrze dają popalić.... >:(

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki dziewczyny:*
    ale to już później,bo zaraz zaczyna się event:D

9. ankagdw

ale łatwiutki i przyjemny ten evencik
    8tysi to niewiele na dobra sprawe jutro juz po sianiu...ale mi sie nie spieszy to pojutrze rano pewnie skoncze :D

10. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Taki event to mi się podoba...bo rzadko kiedy można kasę zarobić:)miałam mnóstwo owsa w stodole którego żal było sprzedać ze względu na niską cenę...a teraz jak znalazł...SG lecą szerokim strumieniem:D

ankagdw lubi to.
  11. ankagdw

u mnie tez owies i pszenica glownie :D jestem zadowolona baardzo skoncze 2 ostatnie zadania w zupie niebawem dzieki temu hihihih :D
    dla Ani Bacowej zrobilam kiecke moze sie spodoba ;) mi wpadla w oko bo w brazach i taka niestandardowa bacowka swiateczna ;)

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2014
    bacowa70, Vaiot oraz moni15382 lubią to.
  12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję Aniu, już zabrałam:)xDxD takaaaa ......bajeczna;)

13. ankagdw

no taka inna niz wszystkie ;):p

14. *ewa*

witajcie dziewczynki:D
    miłego dnia życzę:D
    ja dopadłam nową zabawkę i wsiąkłam:D
    zrobiłam pierwszą sukieneczkę w PhotoScapie:D
    niestety nie umiem jeszcze zmniejszyć do rozmiarów wymaganych na forum:(
    rozciągnęłam i wyszło guano:(

15. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cześć

Event się robi pomału :)
    Najgorsze jest, że nie chce mi się ic na święta przygotowywać. Takie przedświąteczne lenistwo mnie dopadło :p
    Na pocieszenie przyjaciółka przywiozła mi przynajmniej słoik ajerkoniaku domowej roboty. Może jak wypiję, to i chęć do pracy wróci?...

bacowa70 i ankagdw lubią to.
  16. *ewa*

witaj ZK:D
    ja ciem ajerkoniaku:(

17. ankagdw

no ba napewno :D:D gwarantuje xDxD:cry::cry::cry:
    tak siedzialam w ps i obrabialam sukienki i sie zastanawialam jakiego zwierzatka jeszcze nie wpakowalam w czapke mikolaja albo ozdoby swiateczne :music::p;)xDxD:cry::cry:wieprzka w bombkach szylam xDxD:cry::cry::cry:

bacowa70 lubi to.
  18. *ewa*

Aniu jest jakiś sposób na zmniejszenie obrazków???????????

19. ankagdw

tak trzeba zeskalowac ;)a jak ksztaltem nie jest odpowiednia to trzeba troche przyciac czasem tak zeby nie rozciagnac -to podstawa:nie rozciagac :)

20. *ewa*

rozmiar ma nieodpowiedni na forum,chciałam zrobić sukieneczkę:(
    w PhotoScapie nie ma chyba przycinania