ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a;e ze mnie chomik...zgralam pierdoly do kieceki kiecki na pendriva i komputer mi ozyl :music: ponad 3200 elementow... :pxDxD

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Event w końcu zakończony -.-Dzień dobry [​IMG]

3. ankagdw

ja juz po kawie dawno :pxDxDno to brawo;)

4. gosiagosia60

A dzięki :pPrzy okazji,za kaskę zarobioną na marchewce i żurawinie,pyknęłam sobie 2 lvl na wyspie :D

5. ankagdw

no prosze bardzo jaka ty gospodarna xDxD

6. gosiagosia60

Muszę 8) Prawe wszystkie rośliny nie odkryte a tu nie wiadomo,o co z Rafą chodzi -.-Jak misje będą,to leżę i kwiczę :D

7. ankagdw

no calkiem niewykluczone ,ze beda..:oops:

8. gosiagosia60

Już by mogli dać Rafę zamiast tych durnych eventów z durnotkami jako nagrody :pmoje durnotki za 3:05 odkrywam xDWidziałaś avka?Sam się wkleił wczoraj:D

9. ankagdw

ooo no prosze ,ale widzialam,ze paru osobom tez sie zmienil ;)uniwersalne dobrze sie nosza ,a tez zawsze mozna zmienic fason przeciez ;)

10. gosiagosia60

Ta akurat świetnie do latającej myszy pasuje :D

11. ankagdw

pasuje pasuje ;)obrobilam sie z robota .zostala Gabi...ale nie moge obrazka do podzielenia dla niej znalezc...ona chciala takie jak mialas ty z roza i dlonmi...w takich wlasnie kolorach ...jak bedziesz miala na oku cos podobnego to podrzuc mi prosze :)

12. gosiagosia60

13. ankagdw

14. gosiagosia60

Swojej nie oddam :p będę szukać,gdzieś coś widziałam, z sercem zamiast róży ale nie wiem gdzie -.-

15. ankagdw

ano pewnie ,ze nie oddawaj .cos sie znajdzie;) Gabi ma takie ladne kiecki, ze troche mi szczebelek podwyzszyla :p:music:musi byc cycus glancus sukienka ;)

16. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Witajcie dziewczyny :p
    widzę tu też się stoicie :p
    siedziałam do późna by odkryć te skrzynki i ..... -.- wyszynk wina i powrót nublonów....-.--.--.- a tak liczyłam na pozytywkę z langoszem.... -.--.--.- na razie TS nie stawiam... mam focha -.-
    a tak to ładnie słońce świeci :p

17. ankagdw

uuuu to kiszka ci wyszla ze skrzynek :oops: ja trafilam wlasnie ta z langoszem :music: u mnie tez slonko ,wlasnie ze sklepu wrocilam z Kuba ,nakarmilismy chlebkiem ptaszki w parku pod domem ,a popoludniu ida pozbierac kasztany i zoledzie i bedziemy robili ludziki z kasztaniakow xD

18. gosiagosia60

u mnie tez kiszka:papierowe serce i wyszynk wina -.-

19. ankagdw

uu to marniutko..:oops:ja pierwszy raz mialam do czynienia z tymi skrzynkami.nigdy nie kupowalam i powiem ,ze mila niespodzianka ;)

20. V.Frankenstein

V.Frankenstein Okazjonalny autor

Hej Aniu ;) Przyszedłem się tylko przywitać zwłaszcza że to Ty podjęłaś się szycia mojego dopasowanego garniturku 8)