ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

eee zawsze to byl lajtowy event bo ludzie zabiegani..trafilam na kole tulipana,ryszarda,sp ,snz,tnz,sn,wiazanke na zielone swiatki,pd i jajcarnie

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

5 na razie wykręciłam:MLECZARNIA,DŻEM LAWENDOWY,2860 TPD,5600 PD,10 SP >:( Strach dalej kręcić,zawsze tak mam :wuerg: Edit" 6 raz:12000 SG Toć chyba się pochlastam :cry:

ankagdw lubi to.
  3. ankagdw

o_Oo_Oej no nie swiruj nie chlastaj sie :oops: ja tez dostalam sama kupe..tylko 3 rzeczy fajne : sp,ryszard i tulipan-o ile go mozna bedzie wymienic bo w pasku leza razem z kwiatoladowarkami poki co :eek:

4. gosiagosia60

To kara za to,że nie kupuję nigdy xDxDxD

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja zakręciłam raz,bo lilijka była...........

6. ankagdw

chmj juz po 30 tysi :(pamietam jak byl po 130 :oops:

7. *ewa*

nawet nie próbuję nim handlować...................
    ale to tylko 2 hutneye,w końcu się graczom skończą,wtedy pójdą w górę.................
    gorzej by było gdyby dali przepis.................

8. ankagdw

no nie wiem Ewa jak sa tacy co maja po 1000 kont to wybacz ale nie predko...poncz,ciastko ananasowe,pierniki nie wrocily do teraz,nie wspominajac o jableczniku,wielkanocnym i wiencu ...:oops:

9. *ewa*

niby tak............

10. ankagdw

haaaaaa:D i mamy bb hihihi juz oficjalnie :music::inlove:

11. *ewa*

fajnie,bo sp mam ok.400 szt.:D

12. ankagdw

je jeszcze nigdy nie mialam tyle sp co teraz :Dmusze sie z szyciem obrobic ,zeby jutro ps nie wlaczac :p

13. gosiagosia60

Ja tez nie :D Tylko zwierzaków nie mam do oaz :cry:Od zwykłych muszę zaczynać :cry:

ankagdw lubi to.
  14. *ewa*

ja też nie miałam tyle sp.
    zwierzaków mi brak:(

15. ankagdw

ja troche skupilam nawet promocja mi sie trafila wczoraj :D po wieeeelkiej taniosci a w nocy jeszcze 10 garnkow zlapalam -ale sie ktos musial wkurzyc xDxD:cry::cry::cry: a razu pewnego trafilam 5 pakietow po 10 smutasow ,przelecialam szybko wszystkie dzemy i kilka pakietow po 10 szt wiencow trafilam - miodzio:inlove: a jeszcze wtedy cenny byl ponad 100 tysi stal :p
    ktos musial miec dola niezmiernego xD:cry: i dlatego teraz czesto zerkam tu i tam na targu :pxD:cry:

16. gosiagosia60

Tez zerkam ale rzadko mam farta.Kiedyś kaczuszke za 0,10 kupiłam xD

17. ankagdw

u mnie na targu sporo cfffaniakow ...dwoch to mnie doprowadza do szewskiej pasji obstawiaja handel najwyzszymi kolorusami,jak wystawisz taniej to ci potrafia druga nizsza oferta cene przebic...rzemioslo i niskie rosliny typu: pszenica,marchew,produkty tez.. raz do jednego napisalam co o tym mysle to nie fersztejał-to ma pecha napisalam mu zeby skorzystal z translatora -.-

18. *ewa*

ja często zaglądam na targ,ale mam pecha:(

19. gosiagosia60

Troszkę pooazowałam ale nic nie idzie -.- Całe szczęście pewnie wczoraj już dostałam,brakującą kozą -.-Do jutra poczekam.

20. ankagdw

jutro sobie poklonujesz ;) dzisiaj to szalu nie bedzie :) obrobilam sie ufff zaostala Mamcia nasza i ZetKa xD ale to juz pikus dla Zetki mam material -tylko obrobic ,Mamci zrobie jak pomysle w co tu te piesy zmontowac-mam mala wizje ale poszperac musze xD:p