ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Bry dzisiaj ostatnie dwa drzewka odkrylam -niesplik i poziomkowiec
    i z zagrod kolejny czerwony ul, golebie i ryby pomaranczowe

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Cześć.No to Ci posypało :pTak siedzę i patrzę na mój stan posiadania :cry:Co to kolorować będziemy,bo nie wiem co wystawić -.-

ankagdw lubi to.
  3. ankagdw

Czesc Gosiu :) no kolej na bobry na farmie ale nie wiem czy to kolorowanie bedzie na farmie czy wyspie..w zgaduli nie pisza?

4. gosiagosia60

No właśnie za dużo piszą -.-Połapać się nie idzie w tym wszystkim-.- a ja po dożynkach mam pustki w zwierzynie -.-Teraz to jakby kolej na wyspę.Tu były pszczoły i osły.A na wyspie dawno nic.

5. ankagdw

mi tam na kolorowaniu na wyspie nie zalezy -drogo i mixy mi tam nie ida wole farme ...z reszta jak beda bobry to zrobie sobie rozowe i rozowe drewno a reszta paszy idzie na kolorowanie cudakow do spoldzielni do misji z zupa bo jeszcze troszke mi zostalodo zrobienia :)

6. gosiagosia60

Zupę to ja jeszcze długo będę miała w s-pni.-.-Ani mi się nie udają takie kolorki ani kasy na nie dłuuuugo nie będę miała :cry:Sama już nie wiem,co to będzie.Na razie chyba myśleć mi się nie chce nawet.Przesyt farmą chyba mam....:cry:

ankagdw lubi to.
  7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie dziewczynki:D
    miłego dnia życzę:D
    Aniu gratki TSów:D
    Gosiu futerko zarąbiste:D
    biedny reniferek:(

8. ankagdw

Czesc Ewa dzieki ;) niedawno odkrylam kolejne dwa ts ryby pom. i uwagaaaaaaaaaaa:żółta mleczarnia dla koz 8)8)8):eek:-.-

9. *ewa*

no to tu Ci BP psikusa sprawiło:D

10. ankagdw

no nie moglo byc za wspaniale xDxD:cry::cry:

11. *ewa*

też prawda:D
    ale fajniusi kożuszek:D

12. ankagdw

dzieki Ewa -ten sama szylam wyjatkowo xD:cry:

13. *ewa*

śliczny:D

14. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Heeloooo:)Anka grati Ts-ów:) właśnie mi uświadomiłyście że mam jakieś TSy z eventu..muszę je wystawić koniecznie:)poza tym na farmie u mnie zmiany...zamiast zwierzątek drzewka postawiłam:)i tez jestem ciekawa co w grudniu kolorowac będziemy...nie wiem na co sie nastawić:eek:

15. ankagdw

czesc :) dzieki no bobry bo raczej innych zwierzakow juz nie ma na farmie do kolorowania..a cos pisali w zgaduli o bobrach to by pasowalo :p

16. *ewa*

cześć Moni:D
    a ja nie mam bobrów:(

17. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Cześć Ewa:)to wystawiaj zawczasu zagrody trochę wyhodujesz;) dokupić też można:)

Ania, oby to bobry były a nie jakiś wymysł BP.... na bobry po zgaduli jestem dobrze przygotowana:p

śliczna kiecka:inlove:

ankagdw lubi to.
  18. *ewa*

narazie nie wystawiam:D

19. gosiagosia60

Cześć dziewczynki.Ja nie mam żadnych zwierząt oprócz kur i królików,to mi wszystko jedno,co kolorowe ma być.I tak kupić będę musiała -.-Tyle,że nie wiem za co...:D

20. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Sprzedasz kury i króliki i będziesz miała:D a jak wprowadza bobry to będziemy kolorować a nie kupować bo na targu drożyzna będzie-.-