ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

wariuje , bo duzo gifow trzymasz i ogladasz a gify sa feeeee xDxDxD:cry::cry::cry::cry: zartowalam -dobrej nocki Ewus ;)
    Vaiot i zapewniam Cie ,ze nie znajdziesz :D

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mnie się "działalność rozrywkowa,testowanie mebli,gotowość do pracy 24 h"najbardziej podoba 8)A telefon gdzie?:pCześć dziewczynki,sobie śpicie a ja tu już ciężko pracuję -.-Ale....zakręciłam sobie imprezowym z rana i....do tej pory nie wierzę...lilia się wykręciła :inlove::music:xD

3. ankagdw

Czesc Gosia ,u mnie 2x pd sie wykrecilo...a ze zwyklej straszacy krolik - kicha ..:(-.-

4. gosiagosia60

Zwykle też kiszkę mam,więc dziś w szoku jestem :DW ogóle pierwszy raz widziałam jakiegokolwiek kwiatka na kole u mnie.Z drugiego,wczoraj kręciłam,SP 10 szt.A zwykłe parę SG tylko dało -.-

5. ankagdw

tez nie widzialam ,choc przyznam,ze kola specjalnie nie obserwuje.szczerze powiedziawszy to mam gdzies te kwiatki z kola i nie interesuja mnie one wcale a wcale:music:

6. gosiagosia60

Zawsze parę PD jest 8) Mam mało itemów,to każdy dla mnie dobry :pTego słonia,to na razie mi nie rób-tyle mam,że sama nie wiem,co zakładać xDxDxDA avka nadal zmienić nie mogę :mad:

7. ankagdw

zglos sie do mnie na gt to ci podrzue pare itemikow;)

8. gosiagosia60

Ok 8) Rany ale cisza na forum o_O

9. ankagdw

hihihhi spia farmery :pxD zawsze mozemy pohałasowac xDxD:cry:

10. gosiagosia60

Beczek natargali na pole i do spółdzielni,to się pomęczyli xDJa powolutku,to nie zmęczona jestem ;)

11. ankagdw

ja tez nigdzie mi nie spieszno :p zaczelam miec dystans do gry albo popostu zaczyna mnie nudzic ..:p

12. gosiagosia60

Bo ogólnie nudy lekkie są.Może,jak wprowadzą w końcu Rafę,to jakoś uda się grę ożywić-przynajmniej taką mam nadzieję :pBo eventy wszystkie na jedno kopyto-siej,czekaj,zbieraj....Chyba to widzą,tam na górze,że się nudzi grać ludziom -.-

13. ankagdw

a ja mysle ,ze i to im nic nie da..z reszta co do rafy to bardziej sie tego obawiam niz ciesze...zeby rafe miec to trzeba bananow nazbierac i to przypuszczam,ze sporo a skad Gosia ?sianiem ,zbieraniem i zleceniami w domku farmerskim?

14. gosiagosia60

Za duży krzyk byłby,jakby na Rafę dużo ZB było potrzeba-tak myślę.Bo to nie tylko nasza,polska przypadłość jest,wszyscy gracze mają ten sam problem.BP żyje z gier i głupcy tam nie pracują-na pewno widzą,że gra siada i samymi "golarkami"kasy sobie nie napędzą.Muszą czymś do kupowania za real kasę zachęcić na nowo.

15. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Mnie się udało z beczkami uporać i mam event za sobą. Czekam teraz na sadzonki i skrzynki, co z nich wypadnie.

Nareszcie nadszedł ten dzień, kiedy Anka nie będzie krzyczała, że złą kieckę założyłam :D

gosiagosia60 and ankagdw like this.
  16. ankagdw

jak Ty ładnie dzisiaj wygladasz no no :inlove::inlove::music:jest przecudny :inlove:
    a BP to wiadomo ,ze na dojenie tylko nastawione nie od dzis ..ja mysle ,ze trzeba bedzie jednak sporo bananow ale to czas pokaze...jakos mi to obojetne xDxD:cry:

17. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

Ha! jeszcze się zdziwisz jak Ci przyniosę do obróbki xD xD xD :cry::cry::cry:
    nic nie wspominaj o avkach... ile to już? miesiąc? -.->:(-.--.--.--.-
    mówisz o itemach na wyspę?? zapewne mamy tyle samo ich??? :p z misji czasowej z pandą i teraz kwiatka? a może się mylę :)

Dobry w ten deszczowy dzień tak w ogóle :p

18. gosiagosia60

No tak,całe 3 sztuki :D

19. ankagdw

uffff odetchnelam z ulga :sleepy: gify odebrane poniekad...:music:to juz z gorki :pxDxD

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie dziewczynki:D
    miłego dzionka życzę:D
    z kawką wpadłam:D
    grateczki:D
    ja mam narazie osamotnionego tulipana,lilia mi się ostatnio pokazała na kole,ale wypięła na mnie zadek:cry::cry::cry:
    ZK śliczną masz sukienusię,piękniusi piesio:D

Last edited: Sep 23, 2014