ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

powiem Ci tak: pracownicy, którzy muszą wciskać nam te zacne oferty mają szablon rozmowy... według niego rozmowa trwa 5/6 minut i po tej rozmowie wręcz powinieneś podpisać umowę... rotacja pracowników w tych firmach jest bardzo duża... wiadomo...
    a co do tego faceta to generalnie bardzo długo czekał z tym telefonem.... takie rzeczy załatwia się od razu...

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie dziewczynki:D
    miłego dzionka życzę:D
    ja w nocy nie wytrzymałam i odkryłam stajennych:oops:
    i mam:
    liski
    czerwony ul
    pomarańczowe kaczki
    chomiki (kolejne)
    i........................
    wymarzone WILCZKI:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    jeszcze brakuje mi kogutków:(
    dziś popoluję jeszcze na koguciki.....................
    ale kupię tak żebym odkrywała ok. godz. 2 w nocy,bo to szczęśliwa dla mnie pora,o tej porze upolowałam jeżyki,wilczki,może dziś uda się upolować kogutki:D
    wtedy będę w siódmym niebie:D

ankagdw i moni15382 lubią to.
  3. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Gratki wilczków Ewa!!!!! postawiłam dwóch stajennych wyszły bociany i chomiki:oops: więcej nie stawiam...wilczki piękne ale raczej nie będą mi potrzebne...z misją się nie spieszy bo te pnącze to moim zdaniem żart jakiś:p

Dzień dobry:)

ankagdw lubi to.
  4. *ewa*

dzięki:*
    pnącze to rzeczywiście porażka:eek:

5. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cześć

Też poluję na wilki, ale ich nie widać, ani nie słychać.
    Za to wśród całego śmiecia dostałam czerwoną kotlarnię :)

Prawda, że mam ślicznego smoczka?
    Miałam wczoraj założyć i się pochwalić, ale rzeczywistość mnie brutalnie napadła, byłam zła, zmęczona i nietykalska :music:

Jeszcze śniadanko jakieś zjedzcie :)

ankagdw i gosiagosia60 lubią to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Smoczek przepiękny :D:music:;):p Tak nie zachwalaj,bo Ci następnego zrobię :DPozdrawiam niedzielnie-u mnie zimno ale słonko świeci,można wytrzymać :)

ankagdw i Zła_Kobieta lubią to.
  7. *ewa*

witaj:D
    a co się wczoraj stało:(
    dziękuski za pyszne śniadanko:*
    a smoczuś jest cudny:D
    witaj Gosiu:D
    u mnie też zimno:(

8. Zła_Kobieta

To bierz się do roboty :)xDxD
    Ja tam lubię często kiecki zmieniać.
    Żeby Ani wątku nie zagracać kieckami, możesz zostawiać u mnie :)

Nick w grze masz taki, jak na forum?

Ewa. Najpierw Młoda się obudziła z takim bólem gardła, że siedząc z nią w jednym pokoju pisałyśmy do siebie na gg.
    Żeby czasem nie poczuła się za dobrze, wieczorem musiała jechać na występ (własny), bo się zobowiązała i w ostatniej chwili ie chciała robić organizatorom dziury w programie. Tym bardziej, że był to występ charytatywny na rzecz schroniska dla zwierząt.
    Akustyk pomieszał kolejność tańców i dziewczyny miały przy okazji zgaduj zgadulę, jaki taniec będzie kolejny...
    Ja pojechałam z mężem na giełdę płytową do Bielska, gdzie była bardzo kiepsko. Strata paliwa i czasu.
    Na koniec piec mi się fochnął i cały dym, jaki wyprodukował wypuścił na pokój i mieszkanie.
    Wieczorem miałam chorą Młodą, wkurzonego chłopa, 14stopniciepła w mieszkaniu (wszystkie okna pootwierane) i nabijanie licznika prądu za pomocą grzejnika elektrycznego >:(

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2014
  9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Taki sam,sklerozę mam,to wolałam nie mieszać xD Ok,jak coś trafię ładnego,to masz jak w banku ;)

10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

cześć Dziewczęta :)
    Aniu które Ty w końcu miejsce w TOP-ie zajęłaś?

11. *ewa*

ahoj Magiczna:D

12. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Ewa ale u Ciebie zima, brrrr... :D

13. *ewa*

ale ładna zima:D
    za to w realu zimno,ale buro i ponuro:(

14. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

nooo ja dzisiaj leniuchuję i nie planuję wyjść z ciepłego mieszkanka :D

15. Zła_Kobieta

U Magicznej lato w pełni, ale to magia zapewne :)
    Ewa, a Ty masz taką bajkową zimę :)

16. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

nie ciepły grzejniczek i lato w mieszkanku :D

17. *ewa*

ja też:D
    nioooooooD
    u mnie w mieszkanku upał................

18. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Dzien dobry dziewuchy ;) ja dzis pozno wstalam bo moj synus sobie po pierwszej w nocy wstal i siedzial do 3 -.-wiec mam caly dzien zdezorganizowany..:oops:
    Magiczna mam 576 miejsce ;)
    Zetka no wspolczuje :( znam ten bol...czasem sa takie dni , ze najchetniej by sie wyszlo z domu drzwiami trzasnelo i tyle...bo sie wszystko wali i pali;) ale to mija :p
    zycze zdrowia corci ;) podeslij mi na gg to zdjecie do obrobki ;)
    Ewa gratuluje wilkow-chlop mi dzisiaj kupil floreny i kazal postawic pare ts bo mowi ze czuje ,ze bede miala farta xDxD:cry::cry::cry: to postawilam 4 szt :p reszte florkow chomikuje na inne cele ;)

gosiagosia60 lubi to.
  19. *ewa*

ahoj Aniu:D
    dzięki:*
    czemu ja nie mam takiego chłopa:(
    ja musiałam mamę prosić i to tak żeby dzieci nie słyszały:(
    florki już kupiłam,gdzieś tak ok. godz.20.30 kupię i postawię 5 ostatnich stajennych,potem już zostanie tylko modlitwa o koguciki................

20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

hahahahaha niemozliwa jestes Ewa !!xDxD:cry::cry:
    wiesz on wie ,ze lubie farme,a on znowu gra w pilke i ja to akceptuje-taka wzajemna tolerancja ;):p
    z reszta rzucilismy palenie i sie przerzucilismy na e papierosy-to sobie czasem robimy takie swoje przyjemnosci-mloda np dzisiaj za to poszla do kina kolezankami :)