ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

u mnie nic a nic stracone florki -.-ile prob kupujecie?a co daje to disco g.?

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj Madziu:D
    grateczki słonko:D
    ja tego kwiatka jeszcze nie widziałam.................

3. ankagdw

kupilam 25 sztuk oprocz g jakie dostalam trafil sie tulipan nie wiem czy sie smiac czy plakac :oops:

4. *ewa*

Aniu gratki tulipana:D
    ja nie kupuję wejściówek,zbieram z eventów,w tym momencie mam 22 szt.

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

gdyby jakims cudem odblokowali kwiatki podczas gt dostaniesz po jednym, ale bez kwiatoładowarki, bo mam sztukę ;)

6. ankagdw

dzieki :inlove::music:tulipana juz mam ;) moze cos wykrece jak stary roboty wroci i mi kupi floraski :inlove::music:to ja ci kota dam :pxDi jezyki sie znajda :)

7. *ewa*

mnie brakuje jeszcze lilii i tego nowego:(
    może jeszcze się uda wykręcić:)

8. ankagdw

haaa i mam kwiatki i to po pare z kazdego
    Ewa a czego ty nie mialas?aa widze lilii i tego nowego .

9. *ewa*

Aniu nowe już mam,nawet 3:D
    plus 1 tulipan:D
    a lilie nadal się na mnie wypinają:cry:
    na (22+5 dokupionych) wejściówek nie trafiłam ani jednej lilii:cry:
    może za parę dni doładuję sobie telefon i kupię florków,i spróbuję jeszcze............
    ale numer:weszłam do Cash For Action bez nadziei, i...............udało się,mam dodatkowe 27 florków:D
    i co...................doszedł 1 tulipan,a lilia znów się na mnie wypięła:cry:

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2014
  10. ankagdw

no czytalam wlasnie w watku...szkoda :( te lilie i rozyczki to dobra sprawa na wyspe :music:

11. *ewa*

różyczki mam,choć nie są najpiękniejsze,a lilie tak mi się podobają:cry:

12. ankagdw

aaatam podobaja-nie podobaja zyskowne sa xD

13. *ewa*

fakt,cieszę się,że mam różyczki:D
    może kiedyś choć jedna lilijka przyjdzie:D

14. ankagdw

przyjdzie jak nie z kola to na gt jak puszcza i nie zablokuja.. :oops:

15. *ewa*

ech....................liczę raczej na trafienie,bo nie wiadomo czy odblokują i kiedy,kiedy wogóle będzie G & T...................
    zmykam już:D
    dobrej nocki kochane:D

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2014
  16. ankagdw

pewnie przed swietami, troche za czesto jest...dopiero co bylo przeciez..

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Heloł,właśnie nie dawno wygrzebałam się z wyrka.Pozycję,widzę,masz nadal wyśmienitą,czyli ku dobremu idzie :music::music::music:Bym se może wczoraj "poliliowała" Ale jednak BP do mojego szefa nie napisało o podwyżkę :cry: A kasę na SP tylko wydaję,bo to bardziej wymierne "dobro"na farmie wychodzi :p

ankagdw lubi to.
  18. ankagdw

no ja z kola wcoraj mnostwo paszy dostalam ,sn ,koloruskow i kwiatkow sporo..skarpety i mleczarni dla koz i zoltych indykow tez troche aleee..wiadomo bylo ;)

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No ja prawie zawsze właśnie badziewie losuję,dlatego za real kasę szkoda kręcić :wuerg: Może będą znowu nagrodą w jakimś evencie,to pomału dozbieram towarzyszki do liliii,stoi bidula na wyspie xD Jeszcze 4 godziny gapienia się na zielsko i finito. Od jutra znowu maraton w pracy-czwartek,piątek nocki i niedziela dniówka :cry:Wykończę się :wuerg:

20. ankagdw

o jesssuuu co cie tak w tej pracy mecza?a wogole to rozmawialas juz z szefostwem?wiadomo cos juz co kombinuja?
    a ja z kola zadowolona jestem ..ale po polnocy jakby kurek przykrecili-mam takie wrazenie...
    powiedz mi gdzie jest klasyfikacja ogolna wszystkich etapow konkursu?chcialam zobaczyc ktore Bogusia ma miejsce po wyszystkich etapach i sie doszukac nie moge.. :oops: