ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja tam już item z TOP-u mam 8):inlove::music: Jak skończę event wstawię w sygnę xD:p

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

1500 sg mam na koncie xDxDxD:cry::cry::cry::cry:

gosiagosia60 i Vaiot lubią to.
  3. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Oj możnaaa, a ja się łudziłam że mnie to ominie...dwa miesiące chodził do przedszkola bez jednego dnia przerwy, ale w listopadzie już niestety trochę tych przerw będzie...

:(:( na szczęście dzisiaj już lepiej jest:)

Noo i dosyć tego smucenia:music: Aniaaaaaaaaaaa super Cię widzieć na liście TOP:music:tak trzymać:)
    Dziewczyny potrzebujecie jeszcze jakieś łakocie albo kasztanki???mam jeszcze wolne prezenty:)

ankagdw lubi to.
  4. ankagdw

bo wiesz sa wlasnie odpowiedzialne mamuski co przeziebione albo chore dzieci sla do przedszkola zeby tylko wolnego w robocie nie brac i sie jeden od drugiego ludzika zaraza-.-
    z reszta taka pora roku -nie poradzisz ..
    dzieki -jeszcze troche dorzuce w srode-czwartek ...;):p
    Malgorzato gdzie ty sie podziewasz?:p

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2014
  5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam,posiałam na noc,kasztanków mam 18 na plusie,słonecznika brakuje mi 1,409,więc rano będzie koniec eventu:D
    mogę zmykać spać:D
    dobrej nocki dziewczynki:D

6. gosiagosia60

Kolorowych snów,do jutra.

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Tobie Gosiu miłej,spokojnej pracy:D

gosiagosia60 lubi to.
  8. ankagdw

A ty gdzie łazisz :pxD

dobranoc Ewa ;)

Dziewczyny ja wam wszystkim baardzo dziekuje za wsparcie :inlove::inlove::music: juz sobie poradze -mysle ze to co wplacilam wystarczy a pustka w stodole kiedys sie wypelni ;)

gosiagosia60 lubi to.
  9. gosiagosia60

Też idę zaraz spać :D Cisza,nic się nie dzieje,to oko można przymknąć.Pa Jak,gdzie łażę?Toć za płotem jestem o_O

ankagdw lubi to.
  10. ankagdw

to ja troche poszyje i tez lece.Dobrej nocki ;)

11. gosiagosia60

Do jutra :)

12. ankagdw

helllołłł ;)
    no nie wyspie sie za nic na swiecie :oops::sleepy:disiaj juz wtorek.niech sie ten top juz konczy bo stresa mam :pxD

13. gosiagosia60

A co się stresujesz?o_O Toż znakomite miejsce masz 8)

14. ankagdw

no niby tak ale wiesz ze roznie bywa :p a jak rusza szturmem w ostatni dzien ?

15. gosiagosia60

no to Ty wtedy też xD Myślę,że ci z dolnych miejsc się bić będą-góra powinna być w miarę spokojna-nagród jest za 1000 miejsc 8)

16. ankagdw

124 tysie to nie taka gora :eek: taaa wtedy tez ..chyba gumiaki wrzuce :pxDxDxD:cry::cry::cry: i grabie xD

17. gosiagosia60

Może być :pNie gadaj,że zapasiku na czarna godzinę nie trzymasz w stodole ;)

18. ankagdw

Goska nie mam nic ..mam wiatr w stodole w owocach ,produkty sprzedane..zwierzakow tez niewiele przez misje dozynkowa ,w kolorusach tez nie za dobrze...roslin i zwierzat do wora nie oddam bo to glupota ..
    mam po tysiaku jablek i pomaranczy i kolo 500 magnolii milorzebu i bombek i to wszystko..:p
    no kolorusy wisza na targu ale tam bezruch okrutny

19. gosiagosia60

Zaparz se melisy :D Dobrze będzie 8)Poniżej 400-500 mogą się bić,powyżej właściwie to tylko o 1 miejsce można.A tak po co mają tracić więcej zasobów?

20. ankagdw

no wiem wiem ale wiesz pierwszyraz to stresik jest :pxDxD:cry:"paczylam " na liste -duuuzo tych naszych polskich rolnikow na liscie :pxD:cry: