ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

badylków nigdy za wiele:D

ankagdw lubi to.
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a pewnie przynajmniej kolorowo :D

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

nioooooo:D
    ja już zmykam na dziś (a raczej na wczoraj:D)
    dobrej nocki dziewczynki:D

4. ankagdw

ja tez lece dobranoc wszystkim ;)

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to ja dzisiaj pierwsza xD Zetka,życzę spełnienia wszystkiego o czym marzysz :music::inlove: [​IMG]

6. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Heeloooooooo

Gosia, dziewczyny jak idzie event??? ja zamknęłam czwarty pokój i już mi pół stodoły wymiotłoo_O
    Dobrze że ta roślinka tak długo rośnie...bo u mnie dzisiaj imprezka i mam mnóstwo rzeczy do przygotowania:)nie będzie mnie trzymała przy kompie...

Zetka spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dzionka!

7. gosiagosia60

Cześć,czekam na zielsko do 3 zadania-już tylko na wodzie i kupie,więc straaaasznie długo rośnie -.-:wuerg: Miłej imprezki :music:

8. caharin2

caharin2 Wielki mistrz forum

Aniu, ale w grudniu to już inaczej... Święta za pasem, zimno, ale tak jakoś ładniej na ulicach. Nie będzie tej pulpy liściastej rozdeptanej, na której można wywinąć orła. Fakt, będzie może lód na chodnikach, ale to może zasypią :D

Witam :) Wstałam z potężnym bólem zatok. Wczoraj miałam ciężki dzień: zajęcia na 7.30, praca, zajęcia, praca... Potem pojechałam zmienić opony. Miałam zostawić auto do dzisiaj, ale jak sobie pomyślałam, że mam potem na angielski jechać autobusem... Stwierdziłam, że zaczekam, aż mi zrobią. No i tak czekałam, bez obiadu, kawy, ledwo zdążyłam na angielski. Ale na szczęście autem. I tak mi wynaleźli tylne amortyzatory do wymiany, ale to sobie też zaplanuję, żeby pojechać i zaczekać. Łatwo człowiek się przyzwyczaja do wygody...

Edycja: rośliny posiałam wczoraj ostatkiem sił, dziś rozsiewam dopiero.

9. gosiagosia60

Hejka ponownie :p No to na pewno nie skończę eventu -.->:(:cry: A przynajmniej ostatniego zadania-nie uzbieram hodowlaków za taką sumę :cry:I tak zbierać zwykłe zwierzaki jeszcze muszę.-.-Ledwo na 4 nakupowałam z hodowli,kasa już w opłakanym stanie i pewnie Wasza pomoc na nic też by się nie zdała.Na całą kwotę 1,6 mln,to choćbym pękła nie dam rady:cry:Trudno,było lepiej policzyć wczoraj :mad:

10. ankagdw

to coz tam trzeba wrzucic takiego -oj zaczyna mnie to niepokoic :oops: jak zobaczylam kwote z 1 miejsca na liscie to mi kopara opadla...
    koncze w poludnie 5 zadanie -komplet wypadajek mam -prosze mi nie slac juz ludzikow -bardzo prosze .

11. gosiagosia60

No mi też :D Dobrze,że to nasza dziewczyna :music: Do ostatniego zadania z hodowli za 1 600 000 -.-to ja już mówię pass -.- Edit:Heh,Ty o niebie,ja o chlebie :D O TOP pisałaś :D A ja o swoim zadaniu :cry:Nie mam pojęcia,co wrzucają,bo te kwoty,to masakra :D

Ostatnie edytowanie: 22 listopada 2014
  12. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jezusicku łeb mi pęka -.- to wszystko przez kasztany -.-

Zetka kwiotki od mnie już dostała, a dzis winszuję, winszuje i winszować nie przestanę aż flaszki nie dostanę ;)

Zła_Kobieta i ankagdw lubią to.
  13. ankagdw

hehehehehehee no obiecala wczoraj flaszke i zakąskę :D
    Gosia poslalam ci conieco shandluj moze na cos sie przyda do konca eventu troche czasu to sie uzbiera-siej a ja ci na jakiegos cudaka podsylac bede .moze na jakiegos wiprzka afrykanskiego czy co tam starczy jak pozbierasz grosicze :D

14. Mariolka7214

Gosia a mega zagrody jakieś masz? te co kolorowe zwierzeta daja

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

skad je mozna wytrzasnąc? bo nie mam zadnej :(

16. Mariolka7214

był pociąg z zagrodami, taki jak drzewka kiedys, znaczy nie masz
    domki uciechy wystawic i cos malowac, moze wyjdzie

17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czekam na BB zeby kolorowac ;)
    3 zadanka w evencie zrobilam i na tym koncze ;)

18. gosiagosia60

No mam ale to cholerstwo strasznie długo rośnie >:( i mało warte :cry:
    A sieję,sieję i do końca się nie poddam 8)a za wspieranie dziękuję serdecznie :inlove::inlove::inlove: (i polecam się na przyszłość xD )

19. ankagdw

jutro poleci matata zielona ona ponad 100 tysi kosztuje to jakos uzbierasz ile ci brakuje?

20. gosiagosia60

Dużo za dużo brakuję,dlatego pisałam,że pomoc nie starczy-mam teraz 98 tysi. -.-:cry: Wystawię to mega,jak zbiorę zielsko -.-