ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Mojego smoka też podobno już widzieli na forum 8). Trudno. Tak to jest z materiałami pochodzącymi z neta.
    Zastanawiam się za to, jak zrobić, żeby mi nikt nie zakosił obrazków, które się tkają na moje zmówienie, żeby Ania miała z czego kiecki mi szyć :p

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

nieee to juz dawno,poprostu kojarze go.a jak zakosilas toz to niczyja wlasnosc;)
    jakie materialy??!!! o czyms nie wiem?o_O

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No zresztą on bez oprawy był w necie-oprawę Edyta wymyśliła :)
    Tego raczej się nie upilnuje do końca -.-

4. ankagdw

eee raczej nikt nie chce miec kiecek z tego samego materialu ;)ja tez sobie zrobilam kiecke ale nie zaloze bo BA ma z podobnym motywem i po przemysleniu zrezygnowalam bo to glupio.
    http://vpx.pl/i/2014/09/19/pguEUDfHCA6w.png ;)

5. gosiagosia60

No,zanim się człowiek zdecyduje na coś,to powinien po forum przelecieć i zobaczyć,czy nie ma ktoś podobnego.

6. ankagdw

przestan cos ty,nie jestes w stanie kontrolowac tego;) a nawet jak ktos ma z tej samej fotki sygne to przeciez inaczej wykonczona;)

7. gosiagosia60

No co racja,to racja :p Edit:ciekawe,co się dzieje z tym,co mój piesek robi w przysiadzie :D

ankagdw likes this.
  8. ankagdw

Tyyy a to on siku robi??behehheehehe widzisz jaka ja jestem zakrecona nawet nie skojarzylam, ze siusiaxD:cry:wsiaka w piasek:D

9. gosiagosia60

Eeee tam siku ;) psa nie miałaś nigdy :D

10. ankagdw

mialam ;) no sunie tak robia siusiu , bo na kupke to za krotko przykuca xDxD:cry:aleeee....faktycznie robi lekkiego kangura o_OxDa jaki zadowolonyxDxD:cry:

11. gosiagosia60

ale oczy wytrzeszcza:D O losie idę chyba spać,bo mnie znowu głupawka bierzexDxDxD

12. ankagdw

ejj bo Edi cos wspominala , ze wyciela pare klatek z gifu zeby sie w hosting zmiescilo :D to pewnie tam sie kupa podziewa :DxD:cry::cry:

13. gosiagosia60

:cry:xD:cry:xD:cry:xD:cry:ukradli kupę -.-dobrze,że jej nie szuka,jak zrobi :cry:xD:cry:

14. ankagdw

jak to nie?? wacha przeciez xD

15. gosiagosia60

Oj już mnie brzuch boli ze śmiechu xD To żeby temat zelżał-z TS-a mam druciaka i jajca XXL :Dposieję tą eventówkę i idę spać niedługo :ptylko jeszcze ranne beczki zebrać chcę a to coś koło godziny jeszcze -.-

16. ankagdw

hihhihih mnie tez i przez te Twoje rozwazania o kupie to sie ze smiechu w koncu posikam xDxD:cry::cry:
    eee to nie ma tragedii z ts;) wazne ,ze nie surmia :p
    doszlam do wniosku ze pan Bobi to chyba koszatniczka...ale pewna nie jestem :pxD

17. Zła_Kobieta

No taka mi te materiały córki koleżanka, bo ona taka zdolna. Mnie się pomysły przyśniły i wołają o realizację. Niech się na coś przydadzą :)

Psiaczek cudny.
    Słuchajcie, a może on zatwardzenie ma i tylko bąki puszcza? :wuerg:xDxD

ankagdw likes this.
  18. ankagdw

to znaczy sie taka zgłucha?o_Oto czemu tak oczy wytrzeszcza hee?xDxD:cry:
    nie kumam to gdzie sa te materialy?ja mam je obrabiac?tlumacz Ty Zetka po naszemu:pmi dzisiaj sie ciezko mysli ;)
    faktycznie baka puszcza-masz racje xDxDxD:cry:

19. Zła_Kobieta

Materiały się dopiero tworzą.
    Opisałam dziewczynie, co ma utkać w odpowiednich programach graficznych. Później je wrzuci na stronkę, skąd je sobie pobierzesz i uszyjesz śliczne kiecunie :)
    No dobra... jedna będzie śliczna. Druga raczej przerażająca xD

20. ankagdw

łooo matko no to misja bedzie xD az mnie zaitrygowaly te prace powiem :p:music: