ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o_Okurczaka wszamala u Zetki ,zgredkowi spod geby schabowe zabrala ,a co nie zjadla to zakopala na zas.jeszcze miala zal ze Zgredek jej nalesnikow swoich nie dal a teraz mojemu dziecku kaczke chce z pior obdzierac i piec -.-Co za babsko nienazarte noooo xD:cry::cry:rozne tu łasuchy przychadzaly ale takiej chytruski nie bylo jak bodzi todzi:pxDxD
    Goska Ty idz do Zetki do chalupy zobaczyc co ona tam nawyrabiala -.-Zetka jak przyjdzie to sie biedna za glowe zlapie i nastepnym razem to nawet jednego kopytka na poczetunek nie przyniesie xDxDxDxD:cry::cry::cry::cry:
    o masz jeszcze mi glodomora we wlasnej chalupie pasc bedziesz?schabowymi?zeZgredkiem bys sie podzielila bo on niedojada biedak

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Cudowne! I marchewka z groszkiem! Dziękuję :D Też mam w domku schaboszczaka... omnmnomnmom :D

3. ankagdw

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

No co znowu... :oops:

5. ankagdw

nie zdazylam siegnac po widelec :oops:i juz nic nie ma:(
    jestes u Czerwonej-chyba pojde sie pozalic:pxDxDxD:cry::cry::cry:

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

strach coś na stół postawić :pAle kaczki nie dam -.-

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Sama se do lodówki polezę... :D

8. ankagdw

nie mowie o lodowce tylko o Czerwonej - nie zmieniaj tematu :pxDchyba , ze Czerwona w lodowce mieszka...o_Oaz pojde zobaczyc czy w mojej jej nie ma :oops:

9. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dziewczyny... Wy się dziwicie, że człowiek wiecznie głodny, jak w realu stara się ograniczać żarcie, coby w boki nie szło... To przynajmniej wirtualne pożeram... Pikselki nie tuczą :D

10. ankagdw

oo no to ci powiem ze krecia robote sobie robisz..:oops:ja jak sie "napacze" i naczytam o pierogach to ciezko mi sie w realu opanowac..

11. gosiagosia60

Ja mam problem wręcz przeciwny -.-Nie pixelki,tylko normalne żarcie wsuwam a powyżej 50 kg nie mogę przybrać(robala nie mam):cry:Dwie poduszki podkładać na krzesełko muszę i to wcale nie dlatego,żebym wyższa była...:cry:

12. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ja staram się jeść racjonalnie i tyle :) Sporo ćwiczę. Nie mam problemów z wagą - po prostu wiem, że trzeba się pilnować :)
    Gosiu, też mam takie koleżanki. Jedzą jak konie i nic. Al - też sporo się ruszają, spalanie większe.

13. gosiagosia60

To spalanie to u mnie chyba z innego powodu ;)Za dużo to ja się nie ruszam xDW pracy 12 h plackiem siedzę a w domu przed kompem-no chyba,że się liczy przebieranie palcami po klawiaturze 8):music:

14. ankagdw

to ja nic nie powiem o diecie ,wlasnie namoczylam fasole bo jutro zaplanowalam fasolke po bretonsku :D

15. gosiagosia60

a fasola tuczy?Toż to zielone a zielone nie tuczy o_O

16. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Aż sygnę zmieniła z racji tej fasolki xDxD:cry:xD
    dzień dobry bardzo :)

17. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Hmm. A tarczyca zbadana? Poziomy hormonów itd.?

Fasolkę po bretońsku też lubię :D Ja w ogóle generalnie chyba wszystko lubię jeść...

Znikam dziewczynki :) Miłego popołudnia życzę. Ja dziś seria ćwiczeń... :)

18. gosiagosia60

Tarczyca 24.11 idzie do lekarza :p Miłego,nawzajem :)

19. mika081989

mika081989 Komisarz forum

Hej Aniu co tam jak tam:)? Tak sobie podglądam zza krzaka, co tu się dzieje u Ciebie i powiem Ci ten tego, że niektóre Twoje teksty rozwalają mi nadgarstki normalnie:)siedzę i się cieszę jak głupia do lapka, albo oblizuję na smakołyki:) miłego dnia

20. ankagdw

-.--.-tak zes mi wczoraj ta sygne zinterpretowala ze dzisiaj zmienilam na inny dym xDxD:cry::cry:
    kochana bo chodzi o to zeby bylo miło:music:za duzo klopotow w realu to gdzies trzeba sie posmiac-to ponoc lekarstwo na smutki ;)

mika081989 likes this.