ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o matkoooooooooo
    Mariolaaaa prawie sie lewa noga przezegnalam kope lat!!!

Mariolka7214 likes this.
  2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Prawda ?? xD
    szpital mi się w domu robi pomału, Olka i Piotrek wyglądają jak biedronki, mam nadzieję że i mnie to dziadostwo nie dopadnie-.- planuje na drzwiach wejściowych napisać " KWARANTANNA"8)
    a krótko mówiąc- ospa sie u mnie rozgościła

3. ankagdw

a jednak...:oops: o kurcze ...u mnie tez ospy w domu do tej pory nie bylo..ale wszystko przede mna od wrzesnia do przedszkola..:eek:

4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

do mnie starsza córa przywlokła, z niej przeszło- na resztę niestety
    na moge sie napatrzeć na Twoją sygnę Ania ;) co ta anielica jadła że ma takie gazy ?? xDxDxD

5. ankagdw

:oops:no wiesz....pewnie fasolke po bretonsku :pniezle jej sie spod kupra kurzy xDxD:cry:

6. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

ospa... eh.. paskudztwo... przeszłam ją w wieku 17 lat i powiem że było ciężko -.- i jeszcze pamiątki mi pozostawiła na buzi... -.--.-
    także chyba najlepiej przechodzić te wszystkie choroby jak się jest małym...

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie dziewczynki:D
    miłego wieczoru życzę:D
    ja dziś byłam tak padnięta,że padłam na 2 godz.
    właściwie chętnie nadal bym spała,ale trzeba trochę się poruszać...................
    u mnie ospa już chyba zamknęła drzwi na dobre,dzieci przeszły ją w młodziutkim wieku...............

8. ankagdw

oo widze ze kotek sie spodobal :D

9. *ewa*

ojjjjjjjjjjj..................sorki......................
    zapomniałam tu podziękować:oops:
    napisałam w Twojej pracowni,a tu zapomniałam:oops:
    jest cuuuuuuuuuuuuuuudowny,leży jak ulał,nic się nie marszczy:D
    wieeeeeeeeeeeeelkie dzięki:*:*:*

10. ankagdw

Ewaaaaaa toz nie trzeba ja tu poprostu najpierw zajrzalam i cie w niej zobaczylam xD:cry::cry::cry::cry:

11. *ewa*

hehehe..............tego nigdy za wiele:D

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Cześć z wieczora.Nastroju na forum coś dzisiaj nie miałam,zza krzaków tylko spoglądałam -.-Temat konkursu mnie dobił,nic nie kleiło się z tematem.No coś w końcu wstawiłam ale chyba czas się wycofać ;)Cytat odpowiedni"skończ waść,wstydu oszczędź" :DEwa,śliczny kicio :music:Co to?Nie ma już nikogo?[​IMG]

Last edited: Nov 3, 2014
  13. ankagdw

ja juz nemo mialam nie robic ale pomysl mialam to szkoda bylo
    ale sie ciesze bo wygraly 2 najlepsze faktycznie prace i jest to sprawiedliwe :)a nie nemo w sutannie :p

gosiagosia60 likes this.
  14. gosiagosia60

Trochę wciąga,nie powiem,bo to jedyne miejsce,gdzie coś mogę wstawić swojego(co ja zrobię,jak się konkurs skończy :cry: ) Toć się nie wygłupiaj,zaczęłaś,to dalej się baw :music:

15. ankagdw

a musze?:music: nie chce mi sie..

16. gosiagosia60

No jak się nie chce,to siła wyższa :pKurczę,nockę mam a już mi się spać chce -.-Gdzie tu wysiedzieć do 7-ej rano >:(

17. ankagdw

powiem ci ze to sila najwyzsza :D a tak powaznie to jakos nie czuje weny jak widze pytania ..i udowadniac sobie nic nie musze,mandragory tez mam sporo,a florki jak bede chciala to sobie kupie :) zobacze jakie beda nastepne pytania ,nie trzeba robic kazdego etapu przeciez :) a moze mnie cos olsni jeszcze ,ktoz to wie .. ;)

18. *ewa*

witaj Gosiu:D
    współczuję nocki,ja bym nie wytrzymała:oops::eek:
    jak byłam piękna i młoda (teraz już nawet "i" nie zostało),to potrafiłam całą noc słuchać radia i rano iść do pracy,teraz sobie nie wyobrażam..................
    dzięki za komplement,to oczywiście dzieło Ani:D
    dawno nie zaglądałam do prac konkursowych,muszę zajrzeć:D

19. gosiagosia60

Ja myślałam,że już teraz skończę-nic do głowy mi nie przychodziło a jak przyszło,to nic nie mogłam znaleźć -.-Ale widocznie w pracy mi lepiej"skupiacz"działa,bo jakoś się udało :pChyba nikt dla tych nagród prac nie robi o_OJa mandragory nie potrzebuję,bo nie mam alchemika.Florki mam 2 (dwa),więc też na BB kupię ;)

20. ankagdw

no ja jakos nie czuje tematu -domyslam sie jakie pracr beda wiec nic nowego nie wymysle ;)