ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Z tego co wiem, to po krakowskiej Ania co najwyżej się oblizuje 8) Nic nie wiem o bekaniu i mlaskaniu :pxD

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Noooo ...Zwierzątko super Ci pasuje xD:inlove::music:Swoją drogą mało takich fajnych rzeczy w necie jest.Mam,oprócz tego,co w pracowni pokazałam,jeszcze kotka innego ale też go na razie chowam :pPowiedz,duży plik,7,26 MB,to da się jakoś przesłać i sygnę z niego zrobić?Bo mam absolutne szaleństwo ;):p

3. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Wiem już, że nasza gospodyni lubi najbardziej krakowską suchą, ale ja przyszłam się podzielić smakołykiem, jaki dostała od znajomych mieszkających w leśnej osadzie:

A do kiełbasy krakowskiej (u mnie w domu zastępuje ona chipsy) najlepsze jest piwo

A później wyglądamy tak:

4. gosiagosia60

Albo tak:[​IMG] a to już może boleć ;)

5. Zła_Kobieta

Ała! Moje plecy xDxDxD

6. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

ała xD
    ale kiełbach wygląda pysznie :p

7. Zła_Kobieta

A jak pachnie i smakuje :)
    Oni mi tak w prezencie taką kiełbachę przywożą, ale ja bym od nich nawet kupowała za luksusową cenę, bo warto. W tej kiełbasie mięso jest przynajmniej :p.

Przypomniało mi się z którejś książki Joanny Chmielewskiej, jak obcokrajowiec próbował wymówić słowo "kiełbasa"
    -kał...basa - trudzi się nieszczęśnik.
    -mocz tenora - pada odpowiedź
    xD

8. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam Gospodynię i Gości w wątku ..:)
    da się :) jest hosting do 10MB zapodaj. net ..tylko nie wiem który link się potem wkleja na forum , popróbuj - dasz radę :)
    albo wpisz w Google hosting zdjęć do 10MB , lub do 20MB ...pełno tego na necie ..:)

no jestem zryta na maksa , za dużo wczoraj się nachodziłam i dziś w kręgosłupie to czuję , event robię chociaż nudny jak flaki z olejem :wuerg:
    pozdrawiam kobietki ..;):)

9. gosiagosia60

Ok,dzięki jutro popróbuję :)

10. amber♥

amber♥ Komandor forum

nie ma za co ..ja tam wrzucałam już kiedyś duże focie - ale zapomniałam który link kopiowałam ..rzadko z niego korzystam - a skleroza nie boli :pxD

11. gosiagosia60

Ale,bo to najważniejsze,z takiego dużego pliku da się sygnę wykroić?To animacja jest :p

12. amber♥

amber♥ Komandor forum

hmm trzeba zobaczyć " w praniu" ..może być gorsza jakość lub szybciej/ wolniej się poruszać - a równie dobrze po zmianie na wymiary sygny może być fajna :) - trudno powiedzieć/?:)

Uciekam , synio mnie z kompa goni ..:)
    Dobranoc :)

13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o masz!! jak sie temat kielbasy rozwinal :oops::p a to wszystko przez Anke-.-
    Witaski Gabi ;) tak zapodaj net przepuszcza do 10 i tez nigdy nie pamietam ktory link kopiowac xDxD:pbede teraz spam robic zeby patrzec na tego cudaka pieknote :inlove::inlove::music:

14. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Hej kobietki witajcie wieczorkiem
    Poczęstowałam się wszystkim po troszku i teraz mnie zgaga męczy ;):p;).
    Całe piwko wam wypiję i siłownie będę musiała zaliczać.
    Nie da się do Was nie zerknąć - moja Zocha to też takie wcielenie Tasmańskie jak Twój Aniu - to rodzinne - ja i rodzeństwo nie byliśmy gorsi - Wiem bo sama brata uczyłam wspinaczek po szafach i regale. Jeszcze raz dzięki za życzonka dla niej. Zamówiłam w pracowni buty żeby robaki tępić ale dziewczyny mają miekkie serducha i nie chciały uszy. Ja zrezygnowałam i dałam sobie po sarniemu sianka. Będę tu czasem zaglądać aż mnie nie wymieciecie. Pozdrawiam wszystkie Panie i pozostałych odwiedzających płci brzydkiej ;):D Ela

15. gosiagosia60

Ok,jutro poszukam,prześlę i zobaczycie,co można wykombinować.Dobranoc.Widzę,ze nikt już nie zagląda,to i ja:[​IMG]

16. Zła_Kobieta

Jak to nikt nie zagląda?
    Cały czas zaglądam przez okno, bo momentami tłoczno jest, a ja na podłodze siedzieć nie lubię :pxD

17. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

no właśnie miałam to napisać - że no jak to nikt?
    ja "pacze" ale się nie odzywam... przeżywam że nic nie umiem na egzamin... i muszę szukać nowej pracy... -.-

18. anndyj

anndyj Nadzorca forum

taaaa zawsze ja jestem winna 8)

Gosia jakie spać o_O ja dopiero wstałam a noc jeszcze młoda ;)

19. gosiagosia60

No to przez Was już odleciałam i zawracać muszę a się nie naumiałam :p

20. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Nie zawracaj, na wstecznym leć :p