Anja8787

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Anja8787, 24 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no dobra, Wróżko :) ten luty to jeszcze wytrzymam, by wszyscy mieli zimowe ferie, ale potem trzymamy się tej Twojej wersji ;) ;) początek marca na wiosnę mi całkiem odpowiada :D

u mnie po śniegu ani śladu, sama plucha ;)

Anja8787 lubi to.
  2. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Dzień dobry :)
    wpadam z rewizytą i życzeniami powodzenia w evencie, zostawiam drobiazg żeby nie brakło ;)

Anja8787 lubi to.
  3. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja też mam taką nadzieję, że w marcu zaczynamy wiosnę, bo szybciej lato nadejdzie. xD Dziś się u mnie dosyć ociepliło, więc tez jest plucha, ale jakieś resztki śniegu jeszcze są. :p;)
    A witam serdecznie! :) Dzięki wielkie za budzik i również życzę powodzenia w evencie! ;)

4. Wiosenka będzie już w marcu bo ja sobie tak życzę :)

Miłego Aniu :)

5. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Witaj Aniu śliczna kiecuszka jak event ci idzie:)

Miłego wieczorku życzę

6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hahaha, mam też taką nadzieję Tereniu. ;)xD Dziękuję i nawzajem. :)
    Cześć Esterko! :) No piękna, ta Kami to ma jednak talent. :) A jakoś leci, powoli do przodu i tak nie zamierzam całego ukończyć, bo nie będę mieć czasu, do 6 zadaniami wystarczy. :) Aktualnie jestem bodajże na 4 zadaniu w każdej komorze, oprócz produktów, bo tam nie ma TS-ów do wygrania, ale jako, że kolekcjonuję naklejki to coś tam zaczęłam robić. ;)xD A Tobie jak idzie? :)
    Dziękuję i wzajemnie. ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tylko żeby potem kolejna zima szybciej nie przyszła ;)

a widzisz, nie wiedziałam, że z Tobą trzeba takie sprawy załatwiać ;)

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Aniu - czy mógłbym dostać CMJ :) ?

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam!
    Wpadłam się przywitać i wracam do nieszczęsnych artykułów... :p
    Miłego dnia! :)

10. Hej Aniu co słychać? Ciacho zostawiam [​IMG]

11. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Niestety sama posiadam ich niewiele, zawsze kupuję na targu. Mam 3 poziom w przetwórni i dopiero kiedy będę miała 4, będę mogła go produkować. ;)
    Hej Monia! :) Oj znowu te artykuły, na pewno z nimi się jakoś uporasz. ;) Wierzę w Ciebie. xD Dzięki i wzajemnie. :)

Cześć Milenko! :) U mnie super, już jestem na feriach. Dzień rozpoczął się od zjazdów na stoku, więc narty przysporzyły mi świetny humor, piękne widoki, prawdziwa zima. :) Cudowny dzionek. ;) Dzięki za ciacho. :)

Pozdrowionka zostawiam dla gości z Zakopanego! :)

12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Hej Aniu:)

Tym razem ja z wizytą wpadam, co tam u Ciebie słychać?

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj Agatko i tutaj. ;) Jak już wspomniałam w innych domkach, w porządku, deskę snowboardową poznałam. :) Wypoczywam, jest świetnie, gorzej będzie jak już wrócę do szarej rzeczywistości. :p

14. Agata00755

Wypoczywaj dopóki możesz :)

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

oby rzeczywistość dopadła Cię jak najpóźniej... Miłego odpoczywania Aniu :)

16. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Oczywiście, że dopóki będę mogła to wypocznę, potem będę miała wiele siły na tę rzeczywistość. :p:)
    Za dwa tygodnie, więc nie tak źle. xD Dziękuję bardzo Moniko. :)

17. Agata00755

No na pewno, po odpoczynku zawsze ma się siły :) Czasem trzeba naładować akumulatory :)

Anja8787 lubi to.
  18. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ja to w ogóle bez ferii i w sumie w zeszłym roku też bez urlopu. Już się świątecznej przerwy nie mogę doczekać :D

19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Zleci szybko. :p A więc niedługo odpoczniesz. ;) Widzę, że pomimo braku wolnego sobie dajesz radę. ;)

Agatko moje szybko się ładują, więc ze zdwojoną siłą wkroczę w rzeczywistość. xD

20. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

staram się, drobnymi przyjemnościami umilam sobie czas... :D