Anja8787

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Anja8787, 24 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Hejka przyniosłam coś na osłodę
    [​IMG] miłego:)

Anja8787 lubi to.
  2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dziękuję ślicznie Czekoladko! :* :) Mmm... zaraz zjem. :p Chce ktoś jeszcze? xD :p
    Wzajemnie. ;)

3. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cześć

Ja to bym loda zjadła... takiego truskawkowego, w wafelku...

Anja8787 lubi to.
  4. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej! :) Ja wolę smaki czekoladowe niż owocowe, ale jak dobra firma to i truskawkowy będzie mi smakował. :p xD Ten akurat wygląda na porządnego. xD :p8)

5. Zła_Kobieta

Mówisz, masz:

Anja8787 lubi to.
  6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Miło z Twojej strony. :) Dziękuję bardzo i już zbieram się za jedzenie. :p xD Lodów nigdy nie odmówię. xD Boshee, jak to zabrzmiało. xDxDxDxDxDxD

Zła_Kobieta lubi to.
  7. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

A później gardło po lodach będzie boleć :pxDxDxD

8. Zła_Kobieta

Gardło po lodach nie boli. Lody są nawet wykorzystywane w łagodzeniu bólu gardła.
    Owszem dochodzi do problemów z gardłem, jeśli jemy lody w upalny letni dzień, gdy jesteśmy zgrzani. Dochodzi wtedy do zbyt szybkiego wychłodzenia ze względu na dużą różnicę temperatur. Podobnie jest z zimnymi napojami latem.
    Zima jest bardzo dobrą porą na lody :)

9. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Hej Aniu:) Wieki Cie nie widziałam:) Widzę że obie wracamy tutaj jak bumerang. Co ciekawego słychać? Miłego wieczoru:)

10. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Mnie nigdy po takich rzeczach nie boli. :p:p:p
    No to Krzysiu wykład dostał. ;) Też o tym słyszałam, moja mama też, więc czasem nawet kupi mi wiaderko lodów jogurtowych z pewnej firmy i pasowałoby zajrzeć do regulaminu czy można lokować produkt. xD Przynajmniej Zetko uwolnisz innych od niewiedzy. xD
    Hej Imienniczko! :) Oj kopę lat. xD Ja zawsze wracam jak bumerang, tyle wspomnień i sentymentów, ze nie da się tutaj nie wracać. xD A właściwie to wzięłam się za naukę itd. odrobiłam wszystkie lekcje, nauczyłam się na to co trzeba, część rzeczy zrobiłam na zapas. :) I tak jeszcze będzie sporo pracy w tym tygodniu, ale dam radę jak zwykle. xD Trzeba się przyzwyczaić do normalności. ;) A co u Ciebie? :) Dziękuję i wzajemnie. :)

11. Karpiczka

A u mnie oprócz zmiany stanu cywilnego to dużo się nie działo:) Przyzwyczaisz się do normalności i ferie pewnie wypadną i znowu lenistwo zepsuje przyzwyczajanie:)

12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Wyszłaś za mąż? :) To gratulacje! :) No tak ferie już tylko za dwa tygodnie. xD I wszystko legnie w gruzach, całe moje przyzwyczajenie do rzeczywistości, później najgorszy będzie marzec, a potem z górki. ;)

13. Zła_Kobieta

Karpiczka, nie znamy się wprawdzie, ale przyjmij proszę gratulacje i najlepsze życzenia :)

Anja, pewnie, że wykładzik musiał być.
    Jak zapewne wiesz Zła Kobieta jest już troszkę wiekowa, a co za tym idzie to i nawyki pewne się ujawniają xDxDxD

Coś takiego mi wlazło w oczy:

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2015
  14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam :)
    Wpadłam na taki mały nocny rekonesans :)
    Pozdrawiam właścicielkę domku ;)
    Następnym razem przytargam coś dobrego, może czekoladowe żaby? albo fasolki wszystkich smaków? :p

15. Wpadłam z rewizytą :)

Miłego dnia Aniu kawkę zostawiam na dobry początek :)

16. Karpiczka

A no jakieś 9 miesięcy temu:) Dziękuję:) No tak i znowu będzie przyzwyczajanie od nowa:) U Nas ferie za tydzień i mnie to cieszy bo tłumów w pociągach nie będzie a we wtorek do teściów jadę więc mi to bardzo pasuje:)
    Znać może nie znamy ale nick Twój często widziałam w różnych wątkach:) Bardzo dziękuję:)

Anja8787 lubi to.
  17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

witam, witam :) znalazłam drogę ;)

już plany wyjazdowe na ferie poczynione? :)
    miłego dnia :)

Anja8787 lubi to.
  18. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Zetko! :) Przynajmniej uwalniasz ludzi od stereotypów. :pxD A to już jest duży pożytek. ;) Pod względem lekcji ten poniedziałek, nie był taki zły, wręcz nawet fajny, bo mieliśmy ciekawą lekcję bankową w ramach jakiegoś projektu. :)
    Witaj! :) A dziękuję i również pozdrawiam! :) Chyba wolę czekoladowe żabki, bo wolę czekoladę, chociaż zabawą z jedzeniem fasolek Berty'ego Botta też nie pogardzę. xD:p
    Już druga, ale chyba latte, więc nie odmówię. xD A dziękuję bardzo za kawkę i za życzenia i nawzajem. :)
    Hej Kalinko! :) Jak miło, że jednak pamiętasz drogę. xD To znaczy jest ustalone, że 30 w piątek wyjeżdżamy, a w następną sobotę rodzice zawożą mnie z koleżanką do Głuchołazów na zimowisko harcerskie, ale to jeszcze nie jest pewne. :p;) Dzięki i wzajemnie. :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to oby plan wypalił, no i oby pogoda zimowa na zimowisku dopisała :) ja osobiście za zimę podziękuję - limit dziesięcioletni upadków na lodzie i śniegu wyczerpałam w zeszłym roku :p:p kolana jeszcze mi dokuczają przy większym wysiłku :(-.-

Anja8787 lubi to.
  20. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Kalinko! :) Raczej powinna dopisać, bo pod koniec stycznia się ochłodzi. ;) Oj te kolana, moje też nie najlepiej wyglądają. xD Całe w bliznach. :eek: Na szczęście ja limitu nie mam. xD To oby Twoje kolanka tak się nie męczyły i nie narzekały. ;)