Anja8787

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Anja8787, 24 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam serdecznie wszystkich. :* Dzięki wielkie, zlot się udał. :) Wrzucę tu niedługo krótka relację o nim. :p
    Kasiu, dzięki za ofertę, ale już wszystko zdobyłam, co chciałam. :) Następnym razem może Tobie coś podeślę, albo zwrócę się do Ciebie o pomoc. ;)
    W szkole w sumie dobrze. xD Jutro wycieczka klasowa do Wrocławia. :p A co do ocen, same piątki, dwie szóstki (w-f i angielski). Jeszcze walczę o 5 z matmy, miejmy nadzieję, że ostrosłupy i graniastosłupy okażą się przyjazne i jakoś dam radę napisać sprawdzian na 5. xD To powodzenia w poprawianiu ocen. ;) Weekend spędzony na zlocie hufca. :p

EDIT: (relacja, którą napisałam u Kalinki) No na zlocie było genialnie! xD W piątek jak zwykle były oscary harcerskie rozdawane, potem późnym wieczorem nawiedziła nas burza. xD Na szczęście w miarę szybko przeszła i szło się wyspać. ;) Bardziej nie dali nam spać ludzie, którzy siedzieli za naszym namiotem w tzw, kawiarence, o 1.30 obudziłam i wykłócałam się żeby stąd poszli, nie udało się, na szczęście pół godziny później jakiś starszy druh ich przegonił i pospałam do 7. xD W sobotę mieliśmy do wyboru grę ekonomiczną i zajęcia sportowe. Wybrałam z dziewczynami opcję pierwszą. ;) Całe przedpołudnie błąkałyśmy się poszukując punktów, ale w sumie to fajnie było, podobało mi się. xD Później był apel, na który przyjechał prezydent Częstochowy, żeby odebrać taką prestiżową nagrodę - Laskę Skautową, a na koniec był kabareton i moja drużyna wygrała. xD Tu mi brakuje słów, aby to opisać. xD Moja drużyna też wygrała współzawodnictwo hufcowe, więc ogółem zlot bardzo udany. :)

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

gratuluję ocen i powodzenia z matmą :)
    nie wiedziałam, że Ty taka bojowa jesteś żeby się z ludźmi po nocach kłócić ;) dobrze, że udało się choć trochę pospać :)

udanej wycieczki :)

patrycja9922 lubi to.
  3. Aniu posprzątam Ci troszkę i przewietrzę :)
    Miłego dnia perełko :)

patrycja9922 lubi to.
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Trochę pajęczyn się nazbierało. Przyszłam posprzątać:p

5. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Dzień dobry:)
    Aniu opowiadaj jak wakacje się rozpoczęły?:)

6. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Witaj Aniu, dawno nie gadałyśmy. ;)

Jak tam wakacje mijają? :)

Miłego popołudnia życzę. ;)

7. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Anię wakacje doszczętnie pochłonęły :)

8. Wika7022

Na pewno, skoro o swoim domku zapomina. :(
    Ale niech się wyszaleje w te wakacje. ;) Tego jej życzę. ;)

9. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Nawet nie jednym :p
    Tak, wszyscy musimy się wyszaleć xD

Wika7022 lubi to.
  10. Wika7022

Ja chyba nie bardzo... ja chyba nie bardzo będę miała okazję. :(

11. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Czemu? Nie planujesz żadnych wyjazdów? ;)

12. Wika7022

Tylko na tydzień z rodziną pod koniec lipca nad morze. ;)

Ale tak ogólnie, na co dzień, to z nikim nie można się spotkać, bo wszyscy zajęci. ;c

13. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

O, a w którym kierunku nad morze? ;)

Tia, skądś to znam, nasza paczka zaczyna się rozpadać niestety :/

14. Wika7022

Jak to w jakim? :) Jeśli Ci o to chodzi, to nad polskie. ;)

Ojej. ;c Współczuję. ;c

15. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Haha, bardziej mi chodzi w którą część?:) Bardziej nad zachodnie wybrzeże, czy środkowe?:) Albo inaczej, bliżej Świnoujścia, czy Gdańska?xD

16. Wika7022

Bliżej Gdańska. ;)

17. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Łeee, to za daleko ode mnie ;)

18. Wika7022

A to szkoda. :(

19. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

A nom :/