Anja8787

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Anja8787, 24 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

po świętach to już prawie wakacje ;) ;) dobrze, że już się wszystko układa :)

miłego dnia :)

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Czesc Aniu a co tu u Ciebie tak cicho i pusto?:oops: przyszlam z wizyta zapytac co tam u Ciebie ? ;) milego dnia ;)

3. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Pewnie, jak już maj to z górki. xD Układa się, koniec testów przed świętami, jeszcze tylko nadchodząca rozprawka i już prawdziwy koniec. xD
    Cześć Aniu. :* Ano niestety czasu brak, dużo zajęć, nauki itp., ale to się niebawem zmieni, bo marzec dociera swego kresu. xD No, więc jak wcześniej wspomniałam miałam wiele obowiązków jak i rozrywek w ostatnim czasie, w weekend byłam w kinie, w niedzielę jacyś goście nas odwiedzili, potem była już tylko nauka, 3 sprawdziany w tym tygodniu, trochę korków żeby się dokształcić i jakoś zleciało szybko. :p Czasu na forum zabrakło, na farmę tymczasowo też. xD Jeszcze jakieś treningi się pojawiły co też mi umknęło, no i w książkę się wciągnęłam, że aż zapomniałam o świecie wirtualnym. :p To chyba tyle, dzięki za odwiedziny. ;)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witaj Aniu! Widzę że ciekawie czas spędzasz :p Chociaż jakoś mnie to nie dziwi ;)
    Już myślałam że byłaś chora - tak długo Cię nie widziałam :p
    Pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru życzę :)

Anja8787 lubi to.
  5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to pewnie o skończeniu poprzednich eventów nawet nie myślałaś, zresztą przyznaję, mi też wiele zabrakło ;)

edycja: przyjemności w Święta i radosnego odpoczynku :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 kwietnia 2015
    Anja8787 lubi to.
  6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Zdrowych pogodnych Świąt,
    radosnego czasu spędzonego w gronie rodzinnym,
    odpoczynku od trosk
    i wiosennego patrzenia z nadzieją w przyszłość :)

Życzę ja :p

Anja8787 lubi to.
  8. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Anja8787 lubi to.
  10. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Anja8787 lubi to.
  11. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cześć Młoda Szajbo :)

Przyszłam Ci życzyć radosnego świętowania w gronie najbliższych w zdrowiu i spokoju :)
    Tak na szybko, bo troszkę po pracy padnięta jestem :)

I żebyś w dyngusa przemoczona do majtek była xDxDxD

Anja8787 lubi to.
  12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj Zetko. :) Dziękuję bardzo. ;) To w końcu sobie odpoczniesz. :) Oj obawiam się, że niestety będę w oczach mojej rodziny celem numer jeden (ta jedna z najmłodszych w końcu :p). xD

Dziękuję ślicznie wszystkim i każdemu z osobna za życzenia wielkanocne. :) Wszystkim Wam i zaglądającym gościom życzę:

Krzychu2907 i SMOD_Wadera* lubią to.
  13. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

[​IMG]Mokrego lanego poniedziałku

Anja8787 lubi to.
  14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a na kolejne dni samych wiosennych przyjemności :D:D:D

15. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj Anja :) Przyszłam wreszcie do Ciebie z rewizytą. Ty mnie odwiedzasz, więc wypadało wstąpić do Ciebie ;)
    Mam nadzieję, że święta fajnie Ci minęły, że się nie objadłaś za dużo, odpoczęłaś troszkę i naładowałaś akumulatorki :p
    Pozdrowionka zostawiam i dobrej nocy życzę ;)

16. Anja8787

Anja8787 Generał forum

A dziękuję bardzo Kalinko, aczkolwiek niestety pogoda mocno przypomina jesienną, zamiast wiosennej. xD (Taa, a niby kwiecień już mamy xD).
    Cześć Aga. ;) Miło Cię widzieć w moich progach. :) Ja raczej się nie przejadam. xD W święta nie jem zbytnio konkretów tylko ciasto.:p xD Wiem, że tak to nie zdrowo, ale słabość do ciast mam, wszystko inne mogłabym nie tknąć. :p Odpocząć - odpoczęłam, więc chyba teraz wystarczy wejść w szkolny rytm. ;) Dzięki bardzo i również pozdrawiam. :)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

na szczęście już się poprawia pogoda :) i coraz bardziej wiosenną przypomina :D trochę też już zieleni i kwiatków się pojawiło, więc można już chyba wiosnę ogłaszać ;) ;)

18. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Tak można ogłaszać. xD Piękną słoneczną pogodę już zaliczyłam jak i pogodę wiosenno-deszczową. xD A tak serio to mam nadzieję, że ponownie nawiedzą nas słoneczne dni, a te wiecznie zachmurzone odejdą na dłuższy czas. :p

Posprzątam tu trochę, bo dosyć gruba warstwa kurzu się nazbierała. :p
    Zapraszam odwiedzających na herbatkę. :)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ach..u Ciebie nawet herbatka wiosenna :D miłego dnia :)