*aniolek

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika *aniolek, 19 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

No dużo nie kosztuję może ze 2 zł:)

*aniolek lubi to.
  2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

kabokazekana i *aniolek lubią to.
  3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Aniu ale jaka cena taka jakosc ,te herbatki biedronkowe znacznie roznia sie od herbapolu na przyklad ;)

*aniolek lubi to.
  4. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

oo widzisz to jest cena :D
    niektóre sa produkowane przez znana firme specjalnie dla biedronki i wcale nie muszą być złej jakości ;)trzeba tylko czytać kto to robi :D
    Zetka witaj :)
    no nie czekolada ehhh,ja tu na diecie jestem ,ale se troche uszczkne a co :D
    Anius to prawda ze sie różnia ,ale są ludzie których nie stać na te "markowe" wiec ździebełko medykamentów tam może jest ,no i pewnie smak :D ;)

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

eetam stac nie stac,to lepiej sie zwyklej napic z sokiem malina lipa z herbapolu 3,50zlocisza;) a jak wysypiesz torebke takiej herbaty to jest o_O a jak zwazysz to jest o_Oo_O a jak przypadkiem na sklad zerkniesz to jest o_Oo_Oo_O a pozniej -.- :pxD:cry:

6. Karpiczka

Cena nie zawsze jest równa jakości czasami można mniej zapłacić a jakość będzie podobna:) Mi ta herbatka pomaga na przeziębienia:) Oczywiście oprócz herbaty biorę witaminę c cały rok:) I choróbsko już nie pamiętam kiedy mnie takie porządne złapało:)
    To prawda:) Ja mam herbatę Mokate o nazwie Herbarium:)

*aniolek lubi to.
  7. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Ja dzisiaj troszkę później, ale maliny zbierałam na herbatkę dla Wioleczki..proszę Kochana pij i zdrowiej nam szybciutko!!!

Ale, ale nie zapomniałam o moich miłych przyjaciółeczkach z pokoiku dla Was Kochane tez coś mam:)

Proszę się częstować....smacznego:)

*aniolek lubi to.
  8. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witaj Wioluś i mili goście ...:) no chałupę ogarnęłam , lśni , pachnie i mogę odetchnąć ...jak mi ból kręgosłupa minie to przyjadę do ciebie te okna umyć i co tam trza posprzątać :p..a Ty kochana na razie odpoczywaj , kuruj się ...skrobnij na gg co w tej kontroli ?? ..mam nadzieję że nabierasz sił ..:) buziaczki słonko i pozdrowionka dla wszystkich w wątku ..:)

*aniolek lubi to.
  9. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Witam niewitanych :D
    Bożenko dziękuje za pyszna herbatkę ,hmm no i ciastem też nie pogardzę ,toż to moje ulubione z truskaweczkami :***♥

Hejka Gabi słońce :***
    zapraszam kochana niekoniecznie na mycie okien ;) pomalutku se jakos poradzę :p
    choc nie powiem ,w tej chwili to dla mnie wyczyn wielki jest :D
    sciskam cieplutko dziewczynki,choc jeszcze jestem smarkata :D to jednak ide się przejśc -tak pieknie słoneczko grzeje przez szybe :p
    uściski i buziole zostawiam :***♥

Ps.Gabi jak przyjde to skrobnę ;​

kabokazekana lubi to.
  10. amber♥

amber♥ Komandor forum

OKI ..idź nawdychaj się czystego powietrza ...:) ..u mnie też słoneczko ale jestem padnięta i zamiast iść na nogach to bym musiała się czołgać...:pxD

kabokazekana lubi to.
  11. kabokazekana

Ja tak cichutko na paluszkach, bo nasz Aniołek już śpi więc ciiiiiii:)
    A dla wszystkich domowników oraz gości dobrej nocki:)
    Ja już w piżamce
    [​IMG] oj troszkę za krótka, wstydzę się.... uciekam w takim razie;)

Pa, Pa do jutra:)

Karpiczka lubi to.
  12. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Witam serdecznie kochani :)
    Przyniosłam kawusię życząc miłej i słonecznej niedzieli :)

wodnik54 i kabokazekana lubią to.
  13. kabokazekana

O kawusia już czeka...Wioleczko dziękujemy:)
    To ja zostawiam ciasteczka, wiem obiad za chwilkę dlatego jednego gryza zrobiłam hi,hi....proszę się częstowaćxD

*aniolek i wodnik54 lubią to.
  14. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Wioluś, miłego dotleniania się - trzeba korzystać z ostatnich być może promieni słonecznych :)
    do kawy kawałek słodkości, bo i pora obiadowa zbliża się :)
    o matko, jeszcze dobrze na stole nie postawiłam, a już ktoś je podgryzł ;)xD

*aniolek i kabokazekana lubią to.
  15. kabokazekana

Grażynko to ja straszny łasuch ze mnie...ale takie dobre zrobiłaś to ciacho:)

*aniolek i wodnik54 lubią to.
  16. wodnik54

no tak, mogłam się spodziewać takiego łasucha :)
    wczoraj wróciłam od córci i wnusi i mam więcej energii do działania, tylko jakoś nie mam gdzie jej spożytkować - nie pora na remonty, do świąt jeszcze trochę czasu zostało, dobrze ze mamy te hektary do obrabiania:pxD

17. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrawiam
    Wioluś zdrowiej kochaniutka, bo tak pięknie szyjesz i przyciągasz do siebie innych.
    Coś jesiennego na ząbek i humorki przyniosłam. I dla łasuchów i dla pracowitych farmerów ;):p
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

wodnik54, *aniolek oraz kabokazekana lubią to.
  18. Karpiczka

Wioluś mam nadzieję że choróbsko już odpuszcza:)
    Miłego wieczoru:)

19. kabokazekana

Elu ale ja jestem pracowity łasuch farmer:)i też jak Grażynka hektary obrabiam w pocie czoła hi,hi....no dobra to ja tylko jabłuszkiem się poczęstuje;)

wodnik54 i *aniolek lubią to.
  20. wodnik54

ja jak Bożenka i łasuch jestem i pracuś i dlatego wszystkiego, ale po trochu podjem :)

kabokazekana i *aniolek lubią to.