*aniolek

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika *aniolek, 19 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witaj Wioluś :)
    ale mi się udało :) pierwsza jestem, to i większy łyk kawusi się napiję i większego gryza ze słodkości skradnę ;)xD
    a Ty trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie, żebyś mogła codziennie z nami (u siebie) być :)

kabokazekana lubi to.
  2. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Czy te oczy mogą kłamać...chyba nie hi,hi.....a te usteczka....no daj.....pyska hi,hi....

Dzień dobry dla Wszystkich:)
    Witam Wioleczko, Aniu, Grażynko.....a gdzie reszta? wstawać śpiochy hi,hi....wstawać:D

wodnik54 lubi to.
  3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no ja tez juz sie melduje na stanowisku i witam wszystkich :)

kabokazekana i wodnik54 lubią to.
  4. wodnik54

Witaj Aniu :) już przy komputerze, a może byś się najpierw wydoiła i mleka na kakao dla Wiolci dostarczyła ;)xD

kabokazekana lubi to.
  5. ankagdw

musialam zamazac :D

6. wodnik54

dobre, dobre :)
    taka dawka humoru to świetny początek dnia, dziękuję :)

kabokazekana lubi to.
  7. ankagdw

a pewnie ,ze tak ja to mam glupawke od paru dni xDxDxD:cry: i powiem ,ze dobrze mi z tym :p

8. wodnik54

to super :) znaczy się w urzędach poszło zgodnie z planem :)
    chyba wiem, to weselisko i poprawiny tak na Ciebie podziałały :pxD

kabokazekana lubi to.
  9. kabokazekana

I jeszcze jeden i jeszcze raz.......oczywiście jeszcze jeden śmieszny obrazeczek hi,hi....dziewczyny pozdrawiam;) super tak się pośmiać od rana...Ania Jesteś WielkaxD

wodnik54 lubi to.
  10. ankagdw

no ba po weselu to extra humorek xDxD:cry:
    a w urzedzie sobie zakombinowalam tak ,ze poszlam ,wzielam bilecik,przeliczylam ze ponad 30 osob przede mna.poszlam na piechote do szkoly-2 przystanki zalatwilam sprawy w szkole ,wrocilam do urzedu i byly juz tylko 2 osoby przede mna :D powiem ci ze jakbym stala 2 godziny w kolejce to by mnie krew nagla zalala...3 minuty na zlozenie papierow a 2 godziny stania..-.-:wuerg:

wodnik54 lubi to.
  11. wodnik54

nie ma to jak odpowiedni biznes plan ;)xD

kabokazekana lubi to.
  12. ankagdw

Janiołku,mam sprawunie..pozwolisz ,ze Twoja kiecunke zrobie po Natalki?bedzie mi tak wygodniej ,bo Natalce zrobie szybciej i z glowy a pozniej sobie wieczorkiem na spokojnie nad Twoja przysiade .szczerze powiem ,ze mam pare pomyslow i musze posprawdzac jak to wizualnie bedzie wygladalo , bo to co Ci na gg pokazywalam to bylo be i wywalilam cale tlo i tylko pannice zostawilam;)troszke musze przysiasc nad tym i potrzebuje spiacych dzieci i spokoju w chalupie :Dmam nadzieje ,ze sie nie obrazisz i nie poczujesz pominieta :)

13. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

hej Wioluś dziękuję ze zagladasz :D
    od razu weselej w domku:)

kabokazekana lubi to.
  14. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Wioluś,
    jak to miło, że choć Cię nie ma w pokoiku tyle osób o Tobie pamięta ;).
    Pewnie sobie odpoczywasz i podsypiasz, śpij śpij kochana, sił nabieraj.
    Ja też coś dla Ciebie zostawię do wszamania ;)... Jak się obudzisz to będzie w sam raz.
    Dietetyczne buraczki z awokado i łosoś na parze ;), nic robić nie musisz, wszystko gotowe :inlove:... Buziaki ;)

15. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Witam stałych bywalców i tych co zaczynaja nimi byc :D :p
    smakołyki wciagnęłam jedna dziurka od nosa,druga niestety zapchana :D
    grypisko mnie zmogło i leze i kwicze sama do siebie,czasem kot pokwiczy ze mna jak siusiu zrobi i trza mu kuwetę ogarnać :D
    ...
    dziękije serdecznie kochana że wpadłaś :D widziałam cie już w saloniku,ale nie śmiałam zaczepiać ...coby nie wyszło że jestem nachalna :D
    piekniusio dziękuję za pysznosci-zjadłam wszystko az bokami mi wychodzi buuu hahaha sama sie uśmiałam z tego co piszę na temat jedzenia ehh oczka by chciały ale.... nie :D:D:D
    Mam nadzieje że teraz juz bedziesz częściej wpadała-oczywiście mam na myśli mój pokoik,bo gdzie jak nie u mnie można wypic pyszne cacałoooo ;) uwielbiam je :D ...no i nastawic sie optymistycznie na cały dzień czytając rewelacyjne posty moich przypsiaciółek :)
    Tak więc zapraszam...dom jest otwarty,a jak ktoś zamknie to wiesz gdzie klucze są ;)

kabokazekana lubi to.
  16. Alairë

Alairë Generał forum

Dziękuję Kochana za zaproszenie, będę odwiedzać Twój pokoik :Di chętnie z Twoimi gośćmi pogwarzę ;).

kabokazekana lubi to.
  17. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

uu bidulko, wspólczuję :(

a tu taka duza porcyjka, lepiej Ci się zrobi :D

18. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Agus dziekuski za pyszności,jak wypije tę flaszeczke to chyba zasne na ....twardo :D
    malinki na sucho zjadłam a okruszki korzenne wziełam do wanny na gorącą kąpiel :p
    nooo to prawie wszyscy w komplecie jesteśmy ;) :D
    tak wiec rozgośc się o ooo tu tu .....
    ja zaraz ide spac więc ci go zwolnię :D :p
    Miłej nocki kochani,do sklikania o poranku...jutro piątunio więc juz prawie weekend :D

kabokazekana lubi to.
  19. kabokazekana

Dobranoc Wioleczko, wyśpij się i zdrowiej po takiej ilości witamin jutro wstaniesz jak nowo narodzonaxD

A teraz do łóżeczka i aaaaaa kotki dwa:)

Dobranoc i spokojnej nocki dla wszystkich miłych Pań...do jutra:)

20. Alairë

Alairë Generał forum

Dobranoc....