angielska nazwa drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pepa2016, 7 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Dzień dobry :)
    Od pana doniczki w evencie z kupnem drzewek dostałam ulepszenie tarniny. Nazwa wyświetla się po angielsku. Nie przeszkadza mi to, ale zgłaszam, bo może przy okazji naprawy drobnych błędów ktoś uzna, że to też warto zmienić.

Pozdrawiam :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Czy masz ustawiony język polski w grze ?

Czy po otrzymaniu sadzonki zastosowałaś się do tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

Jeśli nie to w szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

Po zastosowaniu się do wskazówek napisz proszę czy napis nadal wyświetla się w j.angielskim.

3. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Tak, wszystko inne wyświetla się po polsku i taki język mam ustawiony.
    Przeglądarkę wyczyściłam, ciasteczka usunęłam, nazwa nadal wyświetla się po angielsku. Obok stoi zwykła tarnina i ma polską nazwę.

Co ciekawe, u pana doniczki wylosowałam w sumie 2 drzewka, bo tarnina xl była z podstawą, więc dostałam tarninę zwykłą i tarninę xl. Po postawieniu na polu tarnina zwykła miała polską nazwę a jej nakładane ulepszenie już angielską.

Ostatnie edytowanie: 7 czerwca 2016
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziwne, a próbowałaś może usunąć to drzewko i postawić jeszcze raz ? Ja nie mogę tego sprawdzić, bo nie mam takiego ulepszenia.
    Przekażę Twoją uwagę o niewłaściwej nazwie drzewka, a na przyszłość zgłaszaj proszę podobne błędy w specjalnym wątku : >>> GRA - pod lupą - temat zbiorczy<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Nie, dziękuję :)

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Wątek zatem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.