Android

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 13 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Mam pytanie. Na jakiej przeglądarce w Androidzie chodzi Farma ? Telefon Huawei P 20 Pro

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wiocha5 Farmerama nie jest przeznaczona do gry na urządzeniach mobilnych dlatego też BP nie udostępnia żadnej aplikacji. Można jednak grać pod warunkiem posiadania odpowiedniego modelu telefonu/systemu oraz zainstalowaniu odpowiedniej przeglądarki, np. Puffin.
    Zapraszam do wątku, w którym Gracze dzielą się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem w grze na telefonie: Farmerama na urządzeniach mobilnych.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 13 maja 2019
  3. wiocha5

wiocha5 Baron forum

nie, dzięki.
    PS: może warto abyście przekazali informację tym [ciach], którzy siedzą i wymyślają niewyobrażalne ilości roślin siewnych na farmie podczas eventów o zapotrzebowaniu na coś takiego - by gracz, który nie ma możliwości robienia farmy w pracy na komputerze miał możliwość robienia na telefonie ( u mnie w Administracji Publicznej - nie ma komputerów a są terminale biurowe )

Obraźliwy epitet usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 maja 2019
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wiocha5 nie używaj proszę takich obraźliwych epitetów.
    Tak jak wyżej napisałam:
    "Farmerama nie jest przeznaczona do gry na urządzeniach mobilnych dlatego też BP nie udostępnia żadnej aplikacji. Można jednak grać pod warunkiem posiadania odpowiedniego modelu telefonu/systemu oraz zainstalowaniu odpowiedniej przeglądarki, np. Puffin."

I skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Ostatnie edytowanie: 13 maja 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.