Alpejskie zlecenia.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wenus-25, 19 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wenus-25

wenus-25 Mieszkaniec forum

Nie mogę nic dostarczyć, bo pokazuje mi No translator found for item wood_basic czyli błąd serwera. Da się to naprawić. Jestem na 4-tym poziomie, a nie mogę nic zebrać czy produkować drzewko, bo magazyn pełny.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na problem w kąciku zleceń powinno wystarczyć zamknięcie okna lub odświeżenie gry, ewentualnie wylogowanie się i ponowne zalogowanie czy też wyczyszczenie pamięci przeglądarki (od początku).
    Jeśli magazyn jest pełny to jednocześnie niczego nie zbierzesz, możesz oddać zbędne drzewa czy inne przedmioty do recyklingu lub ostatecznie usunąć. Możesz też z owoców wyprodukować odznaki Arborysty:
    Zajrzyj proszę też tutaj:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

wenus-25 lubi to.
  3. wenus-25

U mnie w tartaku maksymalna pojemność 100/100 i nie mogę nic produkować ani zebrać. Oddałam wczoraj rzeczy do recyklingu i czas oczekiwania jest bardzo długi. odświeżanie nic nie daje, z przeglądarki nie korzystam gram na klienta, ale później weszłam na stokrotki i mogłam odebrać rzeczy z recyklingu i wtedy mogłam odebrać rzeczy, które produkowałam i drzewko mogłam posadzić.

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2022
  4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

rozumie,że 100/100 masz w materiały do tworzenia,trzeba je wykorzystać do produkcji drzewek a te o dużej wartości wykorzystać do recyklingu -dzieki temu przybędzie Ci APD

wenus-25 lubi to.
  5. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

wenus-25 i -mala159- lubią to.
  6. wenus-25

Tak mam. Żeby produkować alpejskie drzewa i zwiększyć maksymalną pojemność to potrzebna jest odznaka arborysty 1-szgo stopnia i potrzeba 0/11000 a u mnie jest morela alpejska 172 szt. za mało i jeśli ja kliknę w magazynie na inne produkty to cały czas wyrzuca mnie tartak drewno. Dlaczego nie można produkować drzewka wiśni pospolitej produkty mam, bo są odfajkowane znaki na zielono.

7. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

A masz odblokowaną wiśnie na ścieżce mądrości?

Bez tytułu2.png

SMOD_Atena i wenus-25 lubią to.
  8. bona53

bona53 Generał forum

Witam, jak mogę wyprodukować zwykłe drewno_Odblokowałam buk amerykański i nie mogę go wyprodukować. W zleceniu mam bursztyn. Gdzie go szukać? Z góry dziękuję za poradę.

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2022
  9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

bursztyn wylatuje z drzewek po ścięciu jak już dojrzeją 8).Zwykłe drewno wyprodukujesz w tartaku utawiając suwak na 2 gwiazdki

bona53 lubi to.
  10. SMOD_Atena

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2022
    bona53 lubi to.
  11. wenus-25

Drzewko wiśni nie jest jeszcze odblokowane. W kąciku zleceń nie mogę nic oddać, bo wychodzi mi błąd serwera. Dziękuję za rady i pomoc. Pozdrawiam. Temat można zamknąć.

12. SMOD_Atena

wenus-25 jeśli po otworzeniu Kącika zleceń pojawi się błąd to zamknij i otwórz kącik ponownie.

Również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.