Alpejski Ogród

Discussion in 'Pytania techniczne' started by bogusiak80, Feb 22, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Znowu pojawił się problem w Dolinie Szarotek.Tym razem Alpejskie Ogrody zawisły w powietrzu.Pola siewne zniknęły.Czy tylko ja mam problem?

bieganskag and dantic3 like this.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdziłam teraz u siebie i tak to wyglądało jak wcześniej w północnym lesie ale tam już zostało naprawione.

Próbowałaś przejść do Północnego lasu i z powrotem?

3. bogusiak80

Nie pomaga przechodzenie ani wylogowanie.Posiałam wirtualnie bo pola się podstawiają a układ znam:).Może naprawią w miarę szybko.

bieganskag likes this.
  4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Raczej niewielkie szanse, żeby ktoś pracował nad tym w weekend. Zauważyłam, że ten błąd pojawia się gdy wjadę w Alpy z Farmy i zacznę od wejścia do Alpejskich Ogrodów. Jeśli zacznę od Północnego lasu to wszystko jest OK. Pomaga też przejście na chwilę na ogólny widok alpejskiej wioski i powrót. Oczywiście, że nie powinno się tak dziać i zostanie to naprawione, ale póki co trzeba sobie samemu radzić.

Czy masz jeszcze pytania?

5. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie to samo pól nie widać chyba zasypało Alpy bo tam biało

bieganskag and bogusiak80 like this.
  6. bogusiak80

Nie chodziło mi o to,żeby problem był naprawiony tu i teraz.Tylko,żeby go zgłosić o ile taki istnieje u innych Graczy.Zdaję sobie sprawę ,że Alpy to takie dziecko specjalnej troski.Zawsze zaczynam od lasu bo długo nie wiedziałam gdzie znaleźć Ogrody:cry: i tak mi zostało. Tak jak napisałam mimo,że pole jest w powietrzu po najechaniu kursorem pola się podstawiają.Do czasu naprawy można tam jakoś funkcjonować.

Dziękuję za odpowiedź.Temat można zamknąć.

7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.