Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czyli bardzo Ci dokuczają?

pozdrawiam i przyjemnego dnia :)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

to nie że dokuczają ale w przyszłości może coś się przez nie wykluć więc lepiej będzie jak ich nie będzie :p

za to będą lody :D

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no tak :) wtedy ma się nie tyle przyzwolenie, co nakaz jedzenia lodów :D:D

4. Aleksander_Wielki

a jak już jesteśmy przy lodach i zimniejszych klimatach to jak sie plany przedstawiają na jakiś wyjazd na narty albo coś??

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja na narty? Ty mnie chcesz wykończyć? ;) czekam na wiosnę ;)
    a Ty się wybierasz na jakiś stok?

6. Aleksander_Wielki

chciałem do szczawnicy teraz jechać w weekend ale ciężko z transportem żeby sie wyrobić po pracy w piątek i wrócić do poniedziałku, a później nie będzie już okazji, szkoła, urodziny, szkoła - jeszcze nie tracę nadziei że coś znajdę ale nie wygląda to różowo

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

weź wolny piątek :D albo może da się wyjść wcześniej?

a warunki śniegowe są? bo u mnie troszkę wiosennie :D

8. Aleksander_Wielki

sęk w tym, że do 23 marca zostałem sam w pracy i nie ma jak wolnego wziąć :(

u mnie warunki wiosenno - deszczowe ale w górach podobno jeszcze biało bywa ;)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ooo, u mnie ta niby wiosna taka nawet całkiem ładna - w dzień koło 8 stopni i słonecznie :D
    a jak zostałeś sam, to niewesoło :( też mam braki personalne - od jakiegoś czasu ciągle ktoś chory - i nie wyrabiam się :( może jeszcze pod koniec marca się uda na jakiś śnieg załapać w górach :) nic straconego :)

10. Aleksander_Wielki

ja tam śniegu mam już dość ;) niech już jest słoneczko i ciepełko :D

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja ze szczyrku pare dni temu wrocilam ;) i jeszcze jeden wyjazd mnie czeka, ale to juz troszke dalej :p
    na mazurach jeszcze zimę widac;)

12. Aleksander_Wielki

mi sie jeszcze nie udało nad mazury dotrzeć ale mam taki zamiar w końcu tam sie znaleźć i wypocząć nad wodą :D

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no ja powiem szczerze, że w tym roku nie było u mnie zbyt wiele śniegu - troszkę i chwilowo jedynie, ale w tym roku akurat mi to nie przeszkadza - rok przerwy od upadków mi się przyda ;) i ten przedwiosenny klimat mi całkiem odpowiada :) no mogłoby już całkiem wiosennie się zrobić :p ale myślałam, że Ty na nartki liczysz w tym sezonie jeszcze?

14. Aleksander_Wielki

jakbym umiał na nich jeszcze jeździć :p
    a planowany wypad w góry, który nie wypalił był po to by sie troszkę w miłej okolicy zrelaksować ;)

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to śnieg nie jest potrzebny ;) a udało się bez zmiany okolicy zrelaksować w weekend?

16. Aleksander_Wielki

nie pamiętam co robiłem w weekend :( jakoś ostatnio nie mam do niczego głowy i taki jakiś zmęczony jestem, w radiu mówili że to przesilenie wiosenne - pożyjemy zobaczymy ;)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

hmm...a długo to ma trzymać, bo ja już tak jakiś czas mam i końca nie widać -.--.-

18. Aleksander_Wielki

u mnie wygląda, że powoli odpuszcza więc jest nadzieja :D

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to może mnie też się uda z tego stanu wygrzebać ;) jak tam weekend?

20. Aleksander_Wielki

szkolnie i na wesoło, dzisiaj u mnie już lepiej było choć ok 14 i tak mi lekko zasilanie jakby odcinało ;)