Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

za słownikiem języka polskiego, dieta to:

"system odżywiania się polegający na dostosowaniu ilości i rodzaju pokarmu do potrzeb organizmu" :D

wszystko od potrzeb zależy :D:D

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

człowiek ma różne potrzeby ;) i ciężko wszystkie zaspokoić :p ale jutro trochę ruchu na siatkówce się złapie :)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a mi ktoś grypsko sprzedał :( i ledwo się poruszać mogę, wszystko mnie boli :( to się wyskacz i wybiegaj też za mnie ;)

4. Aleksander_Wielki

jak napisałaś tak zrobiłem :) było fajnie choć po 2 tygodniach przerwy wszyscy się troszkę zastaliśmy :p

życzę zdrówka, a grypsko podaj dalej ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

chyba zepsułam zabawę i nie podałam dalej ;)

6. Aleksander_Wielki

nie ma jeszcze za późno, zabawę zawsze można zacząć od nowa :p

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie, nie, ja dziękuję ;) mało zabawnie było ;)

8. Aleksander_Wielki

no dobrze, tylko trzymaj sie cieplutko żeby nie było powtórki ;)

pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

staram się :)
    a co tam u Ciebie?

również pozdrawiam i miłego dnia :)

10. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Witaj Olek :)

Jak tam mija dzionek? U mnie wszystko (NIE)dobrze, nuda na całego... [ciach]

Edytuję,nazwę i fotkę gry usuwam.Na forum nie zamieszczany nazw i zdjęć gier,które nie są własnością Bigpoint.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 lutego 2015
  11. Aleksander_Wielki

witam, witam :)
    u mnie dzień do bani, nawet kino nie poprawiło nastroju :(

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

kiepski film wybrałeś?

13. Aleksander_Wielki

nie no film fajny, ale ogólnie było do bani

dzisiaj troszkę lepiej, 8 pączków wie jak poprawić nastrój choć jeszcze daleko, daleko do ideału ;)

a jak u Ciebie z pączkami poszło??

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a ja myślałam, że moje dwa pączuszki to dużo ;) ;) a tu nawet mój Mąż z czterema nie ma co w konkursie startować ;) no nieźle, nieźle.. osiem to już ładny wynik :D

to co Cię tak dołuje, że mimo fajnych filmów i pysznych pączków nastrój nie jest idealny?

15. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć Olek ♥

Jak tam Ci dzień mija? U mnie teraz nudy, ale jeszcze przed 15 było dobrze. Pani w szkole darowała mi po raz pierwszy pisanie sprawdzianu, więc nie jest źle ;) A u Ciebie?

16. Aleksander_Wielki

witam, witam :)
    wolę nie wracać do tego co było, przyjdzie czas to ta osoba dostanie to na co sobie zasłużyła ;) ale poczekam aż straci czujność 8)

u mnie dzisiaj dzień zleciał nawet fajnie, jutro czeka mnie lekarz - może coś w końcu ustalą choć nie liczę na cuda :p
    miłego dnia wszystkim - niech będzie lepszy niż dzisiejszy :)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to zdrówka :) i również miłego :)

18. Aleksander_Wielki

dzięki serdeczne :)
    nie ma to jak w wieku 31 lat dowiedzieć sie, że może warto pomyśleć o wycięciu migdałków ale z ostateczną decyzją zaczekamy aż zrobię pozostałe badania i dopiero później zapadnie decyzja, muszę przyznać że to pierszy konkretny lekarz jakiego spotkałem od dawna.

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj znam osoby, które w znacznie późniejszym wieku wycinały migdałki i nie dlatego, że odwlekały decyzję, tylko wtedy się dowiedziały, że powinny; osobiście miałam wycięte jako dziecko :D więc powiem z doświadczenia - to nie jest tak, że nie ma skutków ubocznych - dobrze, że trafiłeś na kogoś godnego zaufania, koniecznie porób wszystkie badania, wybadaj jeszcze polecanych lekarzy i konsultuj się :)

20. Aleksander_Wielki

każda ingerencja w integralność organizmu niesie ze sobą jakieś skutki ale i tak sie chyba zdecyduję na ich usunięcie