Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

za słownikiem języka polskiego, dieta to:

"system odżywiania się polegający na dostosowaniu ilości i rodzaju pokarmu do potrzeb organizmu" :D

wszystko od potrzeb zależy :D:D

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

człowiek ma różne potrzeby ;) i ciężko wszystkie zaspokoić :p ale jutro trochę ruchu na siatkówce się złapie :)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a mi ktoś grypsko sprzedał :( i ledwo się poruszać mogę, wszystko mnie boli :( to się wyskacz i wybiegaj też za mnie ;)

4. Aleksander_Wielki

jak napisałaś tak zrobiłem :) było fajnie choć po 2 tygodniach przerwy wszyscy się troszkę zastaliśmy :p

życzę zdrówka, a grypsko podaj dalej ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

chyba zepsułam zabawę i nie podałam dalej ;)

6. Aleksander_Wielki

nie ma jeszcze za późno, zabawę zawsze można zacząć od nowa :p

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie, nie, ja dziękuję ;) mało zabawnie było ;)

8. Aleksander_Wielki

no dobrze, tylko trzymaj sie cieplutko żeby nie było powtórki ;)

pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

staram się :)
    a co tam u Ciebie?

również pozdrawiam i miłego dnia :)

10. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Witaj Olek :)

Jak tam mija dzionek? U mnie wszystko (NIE)dobrze, nuda na całego... [ciach]

Edytuję,nazwę i fotkę gry usuwam.Na forum nie zamieszczany nazw i zdjęć gier,które nie są własnością Bigpoint.

SMOD_Atena.

Last edited by moderator: Feb 12, 2015
  11. Aleksander_Wielki

witam, witam :)
    u mnie dzień do bani, nawet kino nie poprawiło nastroju :(

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

kiepski film wybrałeś?

13. Aleksander_Wielki

nie no film fajny, ale ogólnie było do bani

dzisiaj troszkę lepiej, 8 pączków wie jak poprawić nastrój choć jeszcze daleko, daleko do ideału ;)

a jak u Ciebie z pączkami poszło??

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a ja myślałam, że moje dwa pączuszki to dużo ;) ;) a tu nawet mój Mąż z czterema nie ma co w konkursie startować ;) no nieźle, nieźle.. osiem to już ładny wynik :D

to co Cię tak dołuje, że mimo fajnych filmów i pysznych pączków nastrój nie jest idealny?

15. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć Olek ♥

Jak tam Ci dzień mija? U mnie teraz nudy, ale jeszcze przed 15 było dobrze. Pani w szkole darowała mi po raz pierwszy pisanie sprawdzianu, więc nie jest źle ;) A u Ciebie?

16. Aleksander_Wielki

witam, witam :)
    wolę nie wracać do tego co było, przyjdzie czas to ta osoba dostanie to na co sobie zasłużyła ;) ale poczekam aż straci czujność 8)

u mnie dzisiaj dzień zleciał nawet fajnie, jutro czeka mnie lekarz - może coś w końcu ustalą choć nie liczę na cuda :p
    miłego dnia wszystkim - niech będzie lepszy niż dzisiejszy :)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to zdrówka :) i również miłego :)

18. Aleksander_Wielki

dzięki serdeczne :)
    nie ma to jak w wieku 31 lat dowiedzieć sie, że może warto pomyśleć o wycięciu migdałków ale z ostateczną decyzją zaczekamy aż zrobię pozostałe badania i dopiero później zapadnie decyzja, muszę przyznać że to pierszy konkretny lekarz jakiego spotkałem od dawna.

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj znam osoby, które w znacznie późniejszym wieku wycinały migdałki i nie dlatego, że odwlekały decyzję, tylko wtedy się dowiedziały, że powinny; osobiście miałam wycięte jako dziecko :D więc powiem z doświadczenia - to nie jest tak, że nie ma skutków ubocznych - dobrze, że trafiłeś na kogoś godnego zaufania, koniecznie porób wszystkie badania, wybadaj jeszcze polecanych lekarzy i konsultuj się :)

20. Aleksander_Wielki

każda ingerencja w integralność organizmu niesie ze sobą jakieś skutki ale i tak sie chyba zdecyduję na ich usunięcie