Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

więc zostaje druga opcja, trzeba wznowić treningi xD

jak to robisz?? nie imprezujesz?? :p

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Po imprezie na dzień dobry zjedz solidne śniadanie i popij dużą ilością soku pomarańczowego (najlepiej ze świeżych owoców) albo innego, który zawiera dużo witaminy "C".
    Opcja numer dwa - nie dopuszczaj do kaca, czyli lecz się tym, czym się strułeś ;)

MOD_Zgredek* lubi to.
  3. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Kac przegonił klinaxD

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj przeciwnie ;) po prostu tak mam- superman lata, a ja nie mam kaca ;)

5. Aleksander_Wielki

Dzięki za dobrą radę, obym nie musiał z niej korzystać :) (choć różnie bywa, bo teraz to nawet łyk wody w żołądku nie chciał się utrzymać, więc śniadanie czy cokolwiek innego też raczej by nie dało rady. Inna sprawa że cytrusy wzmagają działanie alkoholu i nie zaleca się ich picia na kaca, lepsze są produkty z dużą ilością białka np. jogurt, maślanka oraz zawierające potas jak sok pomidorowy. U mnie z reguły pomagają ale tym razem i one by nie pomogły). Druga opcja zdecydowanie lepsza ;) Choć jest i trzecia - nie pij na pusty żołądek, zapijaj i nie mieszaj :D

Myślałem o tym ale na pusty żołądek to pewnie bym tylko pogorszył sprawę (tylko raz klina wypiłem - 16 lat temu włąśnie)

Takiej to dobrze, bawi się i nie ponosi konsekwencji xD

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale potem musi marudzenie towarzyszy zabawy znosić ;) choć zazwyczaj się jednak przy tym dobrze bawi :p takie ma sadystyczne zapędy :p

witam pourlopowo xD ależ zmęczona jestem... tak kilka dni jeszcze na regenerację by się przydało ;)
    co słychać?

7. Aleksander_Wielki

to samo co u Ciebie, cały czas zmęczony :p tego czasu na regenerację zawsze będzie za mało xD

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

masz rację, jakbym miała jeszcze kilka dni wolnego, to i tak bym zapewne wróciła ostatniego dnia do domu i byłoby tak samo ;) ale w końcu urlopów jest tak niewiele, że trzeba je wykorzystywać ;)

9. Aleksander_Wielki

ja nie mam urlopów - znaczy mam taki tradycyjny polski urlop - remont albo inną robotę xD

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zmiana zajęcia też pomaga się zresetować ;) ale ja po dwóch dniach w hałasie miejskim już planuję morze we wrześniu ;)

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja nie mam pomysła jak uczcić końcówkę wakacji, bo w muzeum by zrobić prezentację na historię to tak trochę głupio:p Zresztą pewnie nie pozwolą mi używać muzyki i fragmentów z Biblii kobiecej jako tła albo głosów królów polskich..

12. Aleksander_Wielki

też o tym myślę ale nie wiem czy dam radę, 2 mam złaz od mamy z pracy, 9 robię swoje imprezę zaległą, 15-17 jestem w Bukowinie z pracy, a później to nie wiem jaka będzie pogoda i czy nad morze warto będzie jeszcze jechać ;)

jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz - choć przyznam, że dla mnie to troszkę dziwne zakończenie wakacji - prezentacja z historii:eek:

13. krasnoludek10

nie przepadam za 2 miesiącami wakacji jakoś...

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to sporo planów :) ale może i morze się uda wcisnąć ;)

ech.. Tomek, Tomek ;) to może powiedz, co lubisz? ;)

15. krasnoludek10

jestem do tego stopnia romantyczny, że sam nie wiem-.- 1 miesiąc odpoczynku by starczył i nie byłoby zaległości klasowych:p:music:;):sleepy:xD

16. Aleksander_Wielki

to ja jestem ciekaw co będzie jak skończysz naukę i już nie będzie wakacji ani szkoły :p
    może choć jak wiadomo to wszystko kosztuje a nie mam maszynki do robienia pieniędzy :(

17. krasnoludek10

na studiach są podobno 3o_O

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale jak będziesz miał, to pożyczysz na trochę? ;)

19. Aleksander_Wielki

a po studiach itp. jak zostanie znój życia dzień za dniem??
    jasne, nie ma sprawy, dobrymi rzeczami trzeba się dzielić z bliźnimi ;)

20. krasnoludek10

wtedy będę się tym martwił - na razie to nie mogę wybrać kierunku studiów a chciałem do końca wakacji