Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

taaa...tak powalczyłam, że jak mnie praca dopadła, to po 17 zajrzałam ponownie dopiero ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

i to jest główny powód dlaczego nie robię już eventów - w pracy nie ma czasu, a bez tego nie ma szansy na skończenie, do tego po pracy padam i też nie ma szans na robienie eventów - samo życzie :D

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale znów weekend przed nami i będziemy mogli nieco wypocząć :) jakieś plany masz?

4. Aleksander_Wielki

weekend - już nie pamiętam co robiłem, do tego od kilku dni miałem kłopot z routerem stąd taka przerwa

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja urlop właśnie zaczynam :inlove: więc oczywiście, pogoda się poprawiła natychmiast :D8)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja nie wiem, co będę w sierpniu robił:sleepy:

7. Aleksander_Wielki

no to udanego wypoczynku życzę :)

ja będę imprezował co nieco i pewnie się to przeciągnie na wrzesień :D

8. krasnoludek10

A ja nie mam z kim imprezować, chyba będę się uczył ros-pol-ang-biol(biotrchnologia głównie)-inf(programowanie)-geometria-trygonometriaxD Z filmów i książek chyba najwięcej się uczymy, gorzej z gramatyką na ang i epokami na pol, gdzie recytacji brak:p

9. Aleksander_Wielki

chłopie, są wakacje, weź wyluzuj troszkę i powoli sobie to rozłóż w czasie ;)

10. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Tomek jak zwykle ma ambitne plany. I jak zwykle spełzną na niczym. Posiedzi nad książkami dzień, może dwa i wróci do zamulania na necie :)

11. krasnoludek10

Bo mam sprzeczność - wakacje a mi się nudzi8)

12. Aleksander_Wielki

to trzeba zaplanować jakiś wypad gdzieś w ciekawe miejsce w odpowiednim towarzystwie i nuda znika ;)

13. krasnoludek10

Towarzystwo wybyło do września:p

14. Aleksander_Wielki

goń je xD albo poznaj nowe ;) sam jestem zaskoczony jakie to proste

15. krasnoludek10

Zawsze ta obawa, że źle wybierzesz i brak flirtowych umiejętności z powodu bycia pozytywistycznym romantykiem..

16. Aleksander_Wielki

też tak myślałem swego czasu, ale im więcej go minęło i tym samym mniej go zostało dotarło do mnie, że nie będzie czekał i się nie zatrzyma, a więc x tygo wynika wniosek, że trzeba czerpać z życia pełnymi garściami ;) nie ma czasu na strach i zawahanie

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w przerwie zajrzałam :) pozdrawiam słonecznie :) i udanego imprezowania :D

18. Aleksander_Wielki

Dzięki :) życzę pogody i spokoju ;)
    I cofam słowa o imprezowaniu-.-, całą niedzielę walczyłem z kacem :wuerg: jakiego nie miałem od 16 lat (miał być wypad tylko na piwko ze znajomymi) - dalej nie ma co opisywać, w każdym razie mam dość imprez, a teraz szykuje mi się jedna za drugą:eek: i to przez cały miesiąc, nie wiem jak to przeżyję :p

Ostatnie edytowanie: 8 sierpnia 2017
    MOD_Zgredek* lubi to.
  19. krasnoludek10

No tak, wystawić do wiatru niestety nie wypada. Jak to mawiają "Powiedziałeś A, to musisz powiedzieć B":p

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dziękuję :) i lepszego zdrowia życzę ;) osobiście posiadam supermoc- nie miewam kaca ;)