Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

taaa...tak powalczyłam, że jak mnie praca dopadła, to po 17 zajrzałam ponownie dopiero ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

i to jest główny powód dlaczego nie robię już eventów - w pracy nie ma czasu, a bez tego nie ma szansy na skończenie, do tego po pracy padam i też nie ma szans na robienie eventów - samo życzie :D

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale znów weekend przed nami i będziemy mogli nieco wypocząć :) jakieś plany masz?

4. Aleksander_Wielki

weekend - już nie pamiętam co robiłem, do tego od kilku dni miałem kłopot z routerem stąd taka przerwa

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja urlop właśnie zaczynam :inlove: więc oczywiście, pogoda się poprawiła natychmiast :D8)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja nie wiem, co będę w sierpniu robił:sleepy:

7. Aleksander_Wielki

no to udanego wypoczynku życzę :)

ja będę imprezował co nieco i pewnie się to przeciągnie na wrzesień :D

8. krasnoludek10

A ja nie mam z kim imprezować, chyba będę się uczył ros-pol-ang-biol(biotrchnologia głównie)-inf(programowanie)-geometria-trygonometriaxD Z filmów i książek chyba najwięcej się uczymy, gorzej z gramatyką na ang i epokami na pol, gdzie recytacji brak:p

9. Aleksander_Wielki

chłopie, są wakacje, weź wyluzuj troszkę i powoli sobie to rozłóż w czasie ;)

10. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Tomek jak zwykle ma ambitne plany. I jak zwykle spełzną na niczym. Posiedzi nad książkami dzień, może dwa i wróci do zamulania na necie :)

11. krasnoludek10

Bo mam sprzeczność - wakacje a mi się nudzi8)

12. Aleksander_Wielki

to trzeba zaplanować jakiś wypad gdzieś w ciekawe miejsce w odpowiednim towarzystwie i nuda znika ;)

13. krasnoludek10

Towarzystwo wybyło do września:p

14. Aleksander_Wielki

goń je xD albo poznaj nowe ;) sam jestem zaskoczony jakie to proste

15. krasnoludek10

Zawsze ta obawa, że źle wybierzesz i brak flirtowych umiejętności z powodu bycia pozytywistycznym romantykiem..

16. Aleksander_Wielki

też tak myślałem swego czasu, ale im więcej go minęło i tym samym mniej go zostało dotarło do mnie, że nie będzie czekał i się nie zatrzyma, a więc x tygo wynika wniosek, że trzeba czerpać z życia pełnymi garściami ;) nie ma czasu na strach i zawahanie

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w przerwie zajrzałam :) pozdrawiam słonecznie :) i udanego imprezowania :D

18. Aleksander_Wielki

Dzięki :) życzę pogody i spokoju ;)
    I cofam słowa o imprezowaniu-.-, całą niedzielę walczyłem z kacem :wuerg: jakiego nie miałem od 16 lat (miał być wypad tylko na piwko ze znajomymi) - dalej nie ma co opisywać, w każdym razie mam dość imprez, a teraz szykuje mi się jedna za drugą:eek: i to przez cały miesiąc, nie wiem jak to przeżyję :p

Last edited: Aug 8, 2017
    MOD_Zgredek* likes this.
  19. krasnoludek10

No tak, wystawić do wiatru niestety nie wypada. Jak to mawiają "Powiedziałeś A, to musisz powiedzieć B":p

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dziękuję :) i lepszego zdrowia życzę ;) osobiście posiadam supermoc- nie miewam kaca ;)