Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

mówię do niechciejstwa, czas się wziąć do roboty :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Już szukałem dziś ćwiczeń na koordynację, ale jeszcze pozostaje znaleźć ją w czeluściach kart:p

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie ma się co genetyką zasłaniać, wszystko jest do wyćwiczenia, kwestia chęci właśnie :)

4. Aleksander_Wielki

to już jakiś start, teraz kolejny krok ;)

tu się zgodzę :)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale ten tydzień przemknął.. ktoś zauważył kiedy? ;)

udanego weekendu, Michale :)

6. krasnoludek10

I zaczynamy wakacje i urlopy na całego:D

7. Aleksander_Wielki

jeśli nie liczyć stresu związanego z egzaminem to ten tydzień faktycznie przeleciał nie wiem kiedy, pewnie dlatego że wolny czas praktycznie przespałem :p

takiemu to dobrze, wiadomo że ktoś musi pracować żeby wolne mógł mieć ktoś ;)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wakacje :inlove::inlove::inlove::inlove:

taaa..-.- jak się ich nie ma, a pomyśli, że inni mają, to już nie jest tak przyjemnie ;) :p

9. krasnoludek10

Ja to akurat jak nie mam co robić w wakacje, to mam odwrotnie - myślę o szkole:pxD W szkole o wakacjach i takie błędne koło8)
    Nie stresuj się, bo skracasz sobie życie:p

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

masochista :p u mnie się stos książek do przeczytania piętrzy, bo nocami to tak ze 100-200 stron maksymalnie daję radę, a w grę jakąś bym pograła jeszcze...poleżała do góry brzuszkiem, znajomym trzeba czas poświęcić, planszówkę rozłożyć... jest co robić, tylko czasu mało... ;)

11. krasnoludek10

Nie obrażaj mnie, dobre :p ??? Planszówki, karciane - głównie na 3 osoby i ni ma z kim:(

12. Aleksander_Wielki

mam to samo, szczęsliwie brat robił spóźnione urodziny to z chrześniakiem mogłem wyjątkowo zagrać

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie obrażam, współczuję ;)

a co do planszówek, poszukajcie, czy nie ma w okolicy lokalu, gdzie można w coś pograć i sprawdźcie, kiedy się ludzie zbierają, można się raczej dołączyć :) u mnie co prawda nie ma problemów kadrowych do grania, ale zdarza nam się ze znajomymi iść do takiego lokalu, żeby pograć w coś nowego, czego jeszcze nie mamy :)

14. krasnoludek10

Ja się na szukaniu nie znam...

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Internet się zna ;) może jakieś portale społecznościowe, jeśli posiadasz konto na którymś.. ;)

czy tylko u mnie czas tak strasznie leci, że już czwartek, a mi się wydaje, jakby wczoraj poniedziałek był? o_O

16. krasnoludek10

Nie tylko.

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale u mnie to już kolejny tydzień minął tak błyskawicznie..jutro obudzę się w październiku jak tak dalej pójdzie ;)

18. krasnoludek10

Aż tak to może niexD

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dzień dobry :)

jak tam po weekendzie?

20. Aleksander_Wielki

dobry dobry :)

a po weekendzie jak zwykle czas na pracę ;) czyli bez zmian i tak w kółko :D