Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

ostatnio mam całkiem rozregulowany zegar biologiczny i nijak nie mogę się pozbierać

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a długi weekend jak minął? wypocząłeś?

3. Aleksander_Wielki

jak to zwykle u mnie bywa nie było długiego weekendu ale na szczęście organizm troszkę się zregenerował ;)

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zawsze to coś :) event robiłeś? szykujesz się na kocio-psi event?

5. Aleksander_Wielki

nie robię eventów bo i tak ich nie zrobię całych, za mało czasu na nie dają, tak tylko sobie już gram

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a jak tam na wyspie? u mnie ponad 200 złotych bananów leży i nie mam, co z nimi zrobić ;)

7. Aleksander_Wielki

u mnie bardzo powoli ale i systematycznie do przodu :)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a coś klonowałeś przy BB? u mnie zupełnie bez przeskoków :cry:-.- ale zrobiłam część indywidualną :)

9. Aleksander_Wielki

nic a nic :D jestem w trybie nic mi się nie chce ;)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

znam ten tryb ;) gdyby jeszcze tak można połączyć z leżeniem do góry brzuchem, byłoby idealnie :inlove: ale jak trzeba coś robić, to gorzej -.-

11. Aleksander_Wielki

tylko że on nic a nic mi się nie podoba :p

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

może minie? ;)

13. Aleksander_Wielki

oby jak najszybciej tak coby samopoczucie uległo poprawie ;)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a planujesz jakoś urlop? pewnie dobrze by wpłynął na samopoczucie ;) jak to urlopy mają w zwyczaju ;)

15. Aleksander_Wielki

na razie ciężko coś zaplanować, dzisiaj egzamin, w środę ślub córki znajomej i tak wiecznie coś

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

o nie mówiłeś, żeby kciuki trzymać ;) jak poszło?

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na pewno lepiej niż mi:p Ja jedną czynność robię dobrze, ale jak jest kilka naraznara albo następujących po sobie to... mogiła - już sam WF to potwierdza-.- Z resztą hulajnoga jest prostsza w obsłudze niż rower, więc przy niej zostanę. Poza tym kupowali mi samochody zabawkowe w dzieciństwie, to z roweru nici i coś czuję, że nigdy się nie nauczę jazdy na nim ani pływać, bo koordynacja ruchowa jest u mnie baaardzo kiepska-.--.-

18. Aleksander_Wielki

im mniej osób wie tym mniejsza presja ;) myślę że ponad 90% powinienem mieć więc powinno być zdane, ale nigdy nic nie wiadomo (na wyniki trzeba zaczekać do 28 sierpnia) ;)

a z jazdą na rowerze i pływaniem jest tak jak ze wszystkim innym, jak się chce to się wcześniej czy później nauczy ;) ważna jest wytrwałość i konsekwencja ;)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też tak myślę :) a ćwiczenie pomaga koordynację poprawić ;)

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Powiedzcie to mojemu niechciejstwu.. Pływać to chyba dziedziczne po jednym z rodziców..