Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

wiem ale jest tyle roboty że nie ma czasu na instruowanie

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale na szczęście jest weekend i można odpocząć po trudnym tygodniu :)

3. Aleksander_Wielki

oj tak, tego mi było trzeba, ten weekend mógłby być o jeden dzień dłuższy :p za nic mi się nie chce do pracy iść dzisiaj, w zsadzie jak wstałem to myślałem że dzisiaj niedziela

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj, to znaczy, że koniecznie potrzebujesz urlopu, chociaż paru dni przy weekendzie.. a koleżanka już ze zwolnienia wraca?

5. Aleksander_Wielki

sęk w tym że jeszcze nie, ale spoko, po prostu za chwilę prześpię cały dzień i będzie ok :D

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a nowy event robisz?

7. Aleksander_Wielki

xD xD xD xD xD dobre xD chyba tylko we śnie, mam posiane goździki i tak już od dwóch eventów sobie rosną i rosną ;)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

biedne goździki ;) i do zwierzaków też nie zaglądasz czy pochowane? ;)

9. Aleksander_Wielki

nie no, małpki i słonie są karmione, powoli ale systematycznie dążę do odblokowania pól na bahamie ;)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czyli wąska specjalizacja? ;)

11. Aleksander_Wielki

bardziej jest to próba przetrwania tego całego zamieszania i czekanie na uspokojnenie się wszystkiego wokół i możliwość na spokojny powrót do gry

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to oby się uspokoiło :) a dziś już piątek :D

13. Aleksander_Wielki

Nie zapowiada się na to żeby miało się coś uspokoić, dlatego roglądam się za inną pracą. Jużjakiś czas temu rozesłałem trochę CV ale pozostały bez odzewu. Miłego weekendu, który zapowiada się ciepło i słonecznie :)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zawsze powtarzam, że nie ma co żałować możliwości współpracy z ludźmi, którym się nawet autoodpowiedzi "dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. odezwiemy się do wybranych kandydatów" ustawić nie chciało.. choć jak na moje standardy, to wypadałoby każdemu dwa zdania indywidualnie odpisać, ale wiem, że zbyt wymagająca jestem ;)

trafisz na właściwe miejsce i właściwych ludzi :)

15. Aleksander_Wielki

to i tak jest jakiśautomat rejestrujący zgłoszenia, informację o zarejestrowaniu zgłoszenia dostałem ale nie ma ofert, a mając pracę i chcąc dorobić nawet na zleceniówce to raczej jestem atrakcyjnym kandydatem, no ale chyba źle liczę :p

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale jak Ty chcesz po pracy dorobić, jak już tylko czasu na drzemkę starcza? ;) nie zapracuj się tam, zdrowie mamy jedno i wymiennych na razie nie robią ;)

17. Aleksander_Wielki

co do zdrowia to wiem doskonale że jest tylko jedno i trzeba je szanować, a co do dodatkowej pracy i drzemki to w weekendy nie sypiam przez całe dnie więc można by było iść na sklepik ;)

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

trzeba też wypoczywać (to przecież nie to samo co sen) i regenerować :)

19. Aleksander_Wielki

i o mały włos a pewnie bym wypoczął, dzisiaj zasnąłem i pewnie bym spał do rana ale przyszła mama i zaczęła marudzić że w nocy nie będę spał, no i po odpoczynku

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jakbyś rzeczywiście nie mógł potem spać w nocy, to byś się bardziej zmęczył niż wypoczął ;)