Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Tomku - rosół przy laptopie? to od razu brzmi jak katastrofa.. ;) mam nadzieję, że nic mu nie będzie..

Michale - co z tego, że lapki dwa, jak się nie zabierze z pracy kabla do służbowego i przez prawie tydzień musi bateria starczyć.. ;) no ale uważać wtedy trzeba podwójnie :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Też mam taką nadzieję, bo dopiero co ojcu dawałem do naprawy niedawno8) <niezdarność na maksa>

3. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

ja bym go otworzył mimo wszystko żeby odparowało ile sięda ale teraz po czasie to nie wiem, czy to ma jakiś sens - w najgorszym przypadku jak na ścieżkach zaschło zbyt wiele i będzie przewodzić to dojdzie do zwarcia i może być po sprzęcie (przed uruchomieniem zalecałbym otwarcie i sprawdzenie jak w środku to wygląda)

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w sumie rosół to nie woda - może w ogóle trzeba to przeczyścić przed uruchomieniem? ale ja się nie znam, pytam jedynie, żeby nie było.. ;)

a jak tam kopanie piłek? ;)

no i czy na nadchodzącą edycję g&t przygotowany? wiesz już, czego brakuje i czego szukać?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 maja 2017
  5. Aleksander_Wielki

woda odparuje a z rosołku tłuszczyk może się gdzieś tam jeszcze osadzić to fakt :(
    łowy
    piłek nie kopię, taki przemiał w pracy że jak wracam to myślę tylko o gi śnie

a jeśli chodzi o g&t to może co nieco opanuję, się zobaczy, póki co idę spać bo jutro wujek ma urodziny więc znowu pół dnia z głowy

6. krasnoludek10

Jak na razie wszystko ok. I nie lubię czegoś rozkładać, bo potem tego nie złożę z powrotem i będzie szybciej po sprzęcie niż powinno być... Ostatnio laptop starczył u mnie na 6 lat - to ma być moje minimum!!!

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mojemu staruszkowi w grudniu 10 lat stuknie ;) będziemy chyba uroczyście świętować :p no ale on jest aktualnie sprzętem zapasowym, więc nie jest tak eksploatowany już :)

no to baw się dobrze :) i oby pogoda dopisała, bo wtedy i energii więcej się ma :)

8. krasnoludek10

Hejka:) Oglądam wideo z Gdańska z dwoma youtuberkami i jednym profesorem, którzy mają niezawodne poczucie humoru;)

9. wiolaa

wiolaa Czeladnik forum

Nie wiem czy można, ale witam ;)

10. Aleksander_Wielki

można, można - witam :)

super że laptop działa i nie trzeba napraw ani nowego

dzięki i wzajemnie :) pogoda dopisała choć nie była potrzebna aż tak bo urodziny były w domu robione

11. krasnoludek10

Naprawdę:) Czuję się jakbym(był) w siódmym niebie:D

12. wiolaa

wiolaa Czeladnik forum

A więc witam...i o zdrowie pytam (skoro wszystkie krzesła już zajęte...) ;P

13. krasnoludek10

Jakie tam zajęte;)
    A my to siedzimy na takich, które mają jedną nóżkę za długą lub za krótką albo w ogóle jej nie mająxD

14. wiolaa

wiolaa Czeladnik forum

Jakie ładne, dziękuję ;)

15. krasnoludek10

Proszę i idę dalej śledzić Eurowizję:)

16. wiolaa

wiolaa Czeladnik forum

Polska i link 4 już było??

17. krasnoludek10

Była Kasia Moś już dawno:) A teraz strasznie prowadzi Portugalia a my jak zwykle na końcu:( Pewnie widzowie też zagłosują na Portugalię:p Ale to piękny i słoneczny kraj:inlove:

18. wiolaa

wiolaa Czeladnik forum

Pogoda nas nie rozpieszcza to ciagniemy do słońca

19. krasnoludek10

Ciekaw jestem, czy kiedykolwiek dożyję, kiedy to Polska wygra i będzie gospodarzem Eurowizji... Bo tak wszystkich zwiedzamy a oni nas za bardzo nie chcą.

20. wiolaa

wiolaa Czeladnik forum

A może to tak specjalnie....Polaki pozwiedzają a my nie będziemy musieli wydawać pieniążków przy organizacji Eurowizji