Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

uu...nie robię sobie takich postanowień w ogóle..ale w sumie ogólnie bardzo mało słodyczy jadam ;)

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Żeby postanowienie miało sens musi dotyczyć czegoś, co lubisz i na co dużo czasu tracisz.
    Proponuję na czas wyrzeczeń zrezygnować z pisania na forum :)
    Wyjdzie z niesamowitym pożytkiem dla Ciebie i Twoich bliskich :)

MOD_Zgredek* lubi to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gdybyś jeszcze siostrę i mamę przekonała, aby zrezygnowały z Interneta (no chyba, że szkolne sprawy); to miód-malina;)

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Zacznij od siebie. Daj im przykład :)

5. krasnoludek10

Jao_O??? Przecież jestem najmłodszy i nie wiem, czy podołam:oops: Z resztą, aby wytrzymać bez forum chyba będę musiał się przeprowadzić do babci na 46 dni, co jest nierealne, bo nawet jak jestem w stolycy, to mnie głupie autobusy wkurzają a i by mnie poganiali do spania nawet gdybym robił lekcje, czytał lektury itp...

6. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

dobra rada - wyluzujcie i bawcie się xD (a dla nałogowców polecam odwyk :p )

MOD_Zgredek* lubi to.
  7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oo Michale :) zawitałeś :) jak tam?

8. Aleksander_Wielki

zapracowany i przemęczony, mam siłę wejśc na farmę ale na forum już nie zawsze :( bywa tak że zasypiam nim wszystko zrobię :p

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

na szczęście długi weekend nadchodzi :)

10. Aleksander_Wielki

nie wiem czy taki długi skoro 2 do pracy trzeba iść - do tego przez dłuższą przerwę będzie więcej we wtorek do zrobienia (taka uroda mojej pracy - im więcej wolnego tym więcej do nadrobienia)

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to tak chyba wszędzie jest :) nie ucieknie się od tego, że gdzieś ktoś nie miał wolnego i naprodukował innym roboty ;)

12. Aleksander_Wielki

z tego co mi wiadomo niektórzy biorą 2, 4 i 5 urlop i super długi weekend sobie fundują ;)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tak sobie zafundowałam właśnie 8):DxD:p

14. Aleksander_Wielki

ja bym oszalał - przez te wolne mój cały cykl dnia i tygodnia się posypał i rozleniwiłem się jak nie wiem co - takie przerwy nie są dla mnie

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no ale żeby wypocząć na urlopie trzeba jednak ciągiem przynajmniej te parę dni mieć wolnego :)

mnie niestety przykrość w tym czasie spotkała, bo mi się laptop zepsuł :( i dopiero wczoraj naprawili, choć ciągle coś rozłącza :eek:

16. Aleksander_Wielki

przykro słyszeć :(

ja się zastanawiam czy na jesień nie zmienić mojego na nowszy model

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mój całkiem nowy, jeszcze na gwarancji taki numer wyciął... jak będziesz kupował to jednak polecam przedłużyć gwarancję, bo mojemu by się niedawno standardowa skończyła, a dzięki przedłużonej jakoś spokojniej do całego zamieszania podeszłam (mimo paru nieprzespanych nocy ;) strach pomyśleć, co by bez gwarancji było ;) )

18. krasnoludek10

Ja już gwarancję straciłem - zalałem laptop rosołem i teraz się do piątku zamknięty suszy8)

19. Aleksander_Wielki

widzę że jakaś epidemia dopadła laptopy :p, muszę więc uważać, tym bardziej że mam dwa (jeden swój w domu, a drugi służbowy w pracy)

co do gwarancji to zawsze biorę tą przedłużoną na wszystko co kupuję - faktycznie się opłaca bo jakoś tak dziwnie się trafiają awarie zaraz po wygaśnięciu tej podstawowej gwarancji (jakby sprzęt był celowo tak produkowany)

20. krasnoludek10

Suszy.. Ale na stołku, w pozycji normalnej, nie do góry nogami i zamknięty - wysuszy się?