Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Już za późno - goździki zasieję jutro około 15 i będzie gitara;)
    Ja zrobiłem całe tylko pierwsze i drugie, więc jestem okropnie zawiedziony:( Ewentualnie jeszcze to nowe drzewo..

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

ja tylko siałem i zbierałem ale nic nie oddałem, jakoś mi termin uciekł xD

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a mi się pomieszało i zasiałam na wypadajki wczoraj ;) byłam pewna, że event dziś się zaczyna i dopiero Twój post mnie z błędu wyprowadził ;)

widzę, że nie tylko u mnie problemy kalendarzowe ;) xD

4. krasnoludek10

Ananke - Ty się ciesz, że chwaściory zlikwidowalixD

5. Aleksander_Wielki

szkoda, mimo że to były chwasty to były takie fajne kolorowe xD mi się podobały ;)

jakoś nawet nie starałem się tego pilnować, przez pracę nie było szans i tak dużo z niego zrobić więc siać siałem tak żeby było ;)

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

prawda, chwasty były całkiem urodziwe :) też mi się podobały :)

ale i tak by nie wyrosły, zebrałam wczoraj i posiałam znowu ;)

7. Aleksander_Wielki

dobrze wiedzieć, że nie tylko jak lubiłem chwasty :)
    zbieram się w sobie i zamierzam powalczyć w tym evencie ile się da :D na razie w pracy nie mam kompa wcale bo padł i czekam na nowy więc nie będzie szału ale kolejne może już będę w stanie opanować w większym stopniu (chyba mi wraca radość z gry xD)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oooo :) no proszę :) no to fajnie, że znów będziesz siać z radością :)
    ja na wiele nie liczę w tym evencie, bo w święta nie będzie czasu na zbiory regularne..

a co Ty w pracy robisz bez kompa? ;)

9. krasnoludek10

U mnie też nie - ale tylko w niedzielę i jak zbiory będą wypadać około 18:30-21:00 pewnie gdzieś tak;)

10. Aleksander_Wielki

przerzucam całą masę papierów :( najbardziej mnie wkurza czarny monitor, nie muszę nic robić na kompie, wystarczy fajna tapeta, lazurowe morze, wyspa z trzema palmami i jakiś stateczek na horyzoncie i od razu się człowiek inaczej czuje ;)

ja mam dzisiaj chwilkę i czaleję przez godzine z kombajnem i rzeżuchą na małych polach i z marchewkowym xD

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

możesz wydrukować i przykleić do monitora taki widok ;)

12. krasnoludek10

U mnie kombajn od północy do północy i do 15 sieję pszenicęxD
    Jak komp zepsuty, to chyba nie może:p Może odmawiał posłuszeństwa i Alek go wysłał w podróż za okno, potem pozbierał i złożył, ale już było za późnoxD

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no chyba nie jest to jedyny komp w okolicy ;) można też taki wydruk zamówić ;)

14. krasnoludek10

I nici z tego. Do Carrefour'a trzeba jechać wcześniej i skończy się na 25 tysiach pszenicy8)

EDIT: Jednak chyba na połowie czyli 50 tysiach - nie jest źle:p

Ostatnie edytowanie: 14 kwietnia 2017
  15. Aleksander_Wielki

myślałem o tym, mógłbym to zrobić z kompa koleżanki ale drukarka jest czarno-biała więc szkoda by było tonera :)

myślałem przez chwilkę czy rzeczywiście by go oknem nie wyekspediować :D ale informatyk po niego przyjechał i możliwe że dostanę sprzęcik po byłym dyrku xD a to już nie będzie byle jaki sprzęt, a przynajmniej mam taką nadzieję ;)
    co do siewu to jakoś oprócz tej godzinki to nie mam możliwości tak siedzieć i zbierać więc wydałem prawie 3kk na targu na potrzebne rzeczy, rzeżuchę tylko sam sobie wysiałem i zebrałem ale przesadziłem skoro tylko po 10k sztuk danej roślinki jest potrzebne do oddania
    można, ale czy warto :p

gratuluję chęci i wytrwałości, to już nie na mnie by było

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czy warto? hmm..zależy, ile byś miał z tego radości xD trzeba by przeliczyć stosunek ceny do oczekiwanej radości.. ;)

tymczasem wesołych i pogodnych Świąt życzę :) złapania oddechu i przyjemnego spędzenia czasu wolnego :)

17. krasnoludek10

Spokojnych świąt z rodziną:)

18. Aleksander_Wielki

Dziękuję serdecznie. Wam również życzę spokojnych i radosnych Świąt w gronie najbliższych :)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jakieś szaleństwa na ten czas planujesz czy raczej odpoczynek? :)

20. Aleksander_Wielki

łóżko, podusia i kocyk :D szleństwo będzie za tydzień xD