Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no wiosna w pełni :) tylko się cieszyć :D

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

ano wiosna :) co widać po zmianie szaty ;) choć dziś w pragnozie zapowiedzieli loniec lata i temperatury w okolicach 10 stopni :(

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niech się wypchają z tymi ich prognozami! Chcę gotową kawusię na rano w realu i ciepełko do zimy!!!!

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dlatego trzeba się było w ten weekend nacieszyć ;)

a ja 20 milionów, może być w złotówkach :p

5. krasnoludek10

A nie lepiej w dolarach amerykańskich:pxDxDxD ???

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie chciałam być pazerna :p

7. Aleksander_Wielki

to ja chcę w euro :p xD xD

jak tam evencik moi mili idzie?? ja może dam radę do 15 z 25 dojść, jak zwykle roślinki są a diamentów nie ma :( musiałbym mieć chyba ze 40 magicznych drzew, w każdym razie to jest mój cel - tyle zebrać i mieć na farmie

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

evencik skończę, jeśli się nic nie wydarzy złego i zbiorę w południe roślinki na ostatnie dwa etapy xD u mnie jest odwrotnie - zostawiam dużo drzew i zagród, więc wypadajki mnóstwo, ale z roślinkami gonię do końca i nie zawsze skutecznie ;)

9. krasnoludek10

Nie skończę - 4 sakw brak. Jak zwykle największe problemy z dropem...

10. Aleksander_Wielki

ja mam łącznie drzew i zagród na 2 planszach a i tak zawsze mam problem z wypadajkami :(
    jak w końcu odblokuje na bahamie dodatkowe pola to jeszcze drzew albo zagród wpakuje ;) no i dalej w eventach poluje na magiczne drzewka xD

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a no to może dlatego u mnie leci więcej, bo wyspa cała odblokowana, no i w dużej mierze w drzewach ;) magicznych mam chyba 8 8) ale w sumie to dają tylko tyle, że wypadajkę bez losowości, ale tylko raz na dobę (i musisz zebrać o odpowiedniej porze, bo potem wychodzi, że w tygodniu 5-6 razy się zbiera, a nie 7), to już z xxlów chyba więcej wypada...takie mam wrażenie :)

12. krasnoludek10

Według mnie ze zwyklaków powinno wypadać więcej:p

13. Aleksander_Wielki

nie wiem, jednak co pewne to pewne i jakby tak mieć ze 20-30 drzewek to jużrobi różnicę ;)

tu się zgodzę, że mogliby lekko zwiększyć szanse na specjalny drop, bo pomimo iż są puchary to niewiele dają, aż strach pomyśleć ile by wypadało bez nich :eek:

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

drzewka xxl mnie raczej nie zawodzą, jak chodzi o wypadajki - zbiór dwa razy dziennie i raczej sporo leci :) ale to prywatna obserwacja jedynie :)

przy takiej ilości, to chyba można odczuć taki zastrzyk wypadajki raz na dobę :)

15. krasnoludek10

Jak zwykle problem z wypadajkami - dopiero 56 a z czubajki wyleciało tylko 19-.- To są kpiny jakieś:mad:! Jak mamy to skończyć w 4 dni i to jeszcze godząc ze szkołą/pracą:cry:? A tak bardzo chciałem zrobić całość, ale przecież nie będę po raz n-ty używać SN8) Nie mam zamiaru też spać tylko do 9 albo w ogóle nie spać.

16. Aleksander_Wielki

soczek dla Ciebie, dobrze prawisz :D

szkoda tylko że supernawozu nie można na magicznych zastosować, wtedy raczej by się nie przepuściło zbioru i nie trzeba by pilnować godziny zbioru ;)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

właśnie, właśnie :) z tymi 24 godzinami to nie jest wygodnie, już jakby były z dwie-trzy godzinki zapasu dobowego, byłoby znacznie łatwiej :) no ale nie może być zbyt łatwo ;) :p

18. Aleksander_Wielki

więc zostaje polowanie na kolejne drzewka xD mam tylko nadzieję że za jakiś czas nie będzie potrzeba 100 wypadajek do stworzenia jednej rzeczy

19. krasnoludek10

Brakuje mi 60 robali do rana - nie mam najmniejszych szans-.-

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pewnie ilość potrzebnych wypadajek się zwiększy, jeśli zwiększy się możliwość zdobycia magicznych drzewek ;)

ja też nie skończę, ale zrobiłam całe piąte i to najważniejsze było dla mnie w tym evencie :)
    nick w grze masz taki, jak na forum?