Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jej, to ja chyba 11 zagród wystawiłam, pawi trochę było, evencik się sam właściwie zrobił, bo trochę paszy z misji było i w młynie się ukręciło ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

47 zagród :eek: ja mam w schowku może ze 2-3 sztuki xD
    dla mnie ta gra to już raczej przyzwyczajenie, tyle różnorodnych roślin, drzew i zagród jest, że żeby skończyć ewent to najlepiej byłoby go grupowo robić (np. w 5 osób - 2 sieje, 2 hoduje, a 1 zbiera owoce z drzew) ciągła konieczność "przmeblowywania" farmy jest nurząca przez co gra straciła swój urok

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

a u mnie faza przejściowa między nałogiem a przyzwyczajeniem albo odwrotniexD

4. Aleksander_Wielki

kiedyś byłem nałogowcem ale już jestem po odwyku ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dzień dobry :)

jak tam po mrocznościach? a przed dzisiejszym eventem?

6. Aleksander_Wielki

witam serdecznie :)
    eventy jak zwykle, na luziku co się uda to będzie ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a jak tam weekend? wypoczynkowo?

8. Aleksander_Wielki

wyjątkowo tak, błogie lenistwo :) ale jak zawsze musi być jakieś "ale" - szkoda że o godzinę skrócony :p

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też odczułam brak tej godziny ;) jakoś szybciej ten budzik w niedzielę mnie ze snu wyrwał ;) ale za to dłużej jasno 8)

10. krasnoludek10

Za to ja ciągle jestem chudy a rosnę jak to 5-metrowe drzewoxD

11. Aleksander_Wielki

ja tam żadnej różnicy nie widzę, mój organizm jest przyzwyczajony do wstawania i zasypiania o różnej porze dnia i nocy więc mi to nie robi różnicy xD

nie przejmuj się, mam znajomych którzy jedzą 3 razy więcej ode mnie a są o połowę chudsi, wszystko zależy od indywidualnej anatomii człowieka

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zazwyczaj tak chyba jest, jak ktoś szybko i sporo rośnie, to chudawy jest ;) pewnie nabierzesz trochę ciała, jak już przestaniesz rosnąć ;) albo Michał ma rację i po prostu tak masz ;)

akurat wtedy miałam spore braki snu i jeszcze godzinka wypadła, to odczułam ;)

13. Aleksander_Wielki

no to trzeba odstawić farmę oraz eventy i spać po nocach, albo w dzień, w zależności jak się pracuje czy uczy :p a tak już na serio mówiąc to współczuję, wiem ile dodatkowa godzina snu może dobrego zdziałać i dodać energii na cały dzień

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie no jeszcze mi się nie zdarzyło snu dla eventów porzucać ;)
    już odespałam brakującą godzinę ;) postanowiłam nie czekać na jej zwrot jesienią ;)

15. krasnoludek10

Michał- godzina może i tak, ale jestem typem śpiocha na maksa:p I nienawidzę wstawać o 5-6 rano-.-

16. Aleksander_Wielki

to dobrze bo kto wie czy jeszcze nie zrezygnują ze zmiany czasu i byś była stratna, w sumie najlepiej byłoby gdyby tak zrobili i raz na zawsze byłby spokój

nikt nie lubi wstawać tak wcześnie ale życie jest brutalne i czy to praca czy nawet szkoła trzeba wstawać

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wiadomo, nikt nie lubi.. na szczęście, codziennie nie muszę i wstawanie o tej porze wiąże się u mnie tylko z jakimiś fajnymi wyjazdami i ciekawymi historiami :)

oj nie wiem, czy jestem zwolenniczką zmian czasu, czy ich braku..obydwie sytuacje mają swoje plusy i minusy :)

18. Aleksander_Wielki

wiadomo :D "+" jak przy zmianie czasu śpimy godzinę dłużej, a "-" jak krócej :p

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no tak, sprawa jest prosta ;)

co tam w weekend planujesz? cieszenie się wiosną na powietrzu? :)

20. Aleksander_Wielki

w weekend to ja tym razem naprawdę odpoczywam, z rana małe porządki, a teraz totalny relaks w zaciszu, słonko ładnie grzeje, ptaszki śpiewają, nic tylko oddać się rozkoszy :D