Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jej, to ja chyba 11 zagród wystawiłam, pawi trochę było, evencik się sam właściwie zrobił, bo trochę paszy z misji było i w młynie się ukręciło ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

47 zagród :eek: ja mam w schowku może ze 2-3 sztuki xD
    dla mnie ta gra to już raczej przyzwyczajenie, tyle różnorodnych roślin, drzew i zagród jest, że żeby skończyć ewent to najlepiej byłoby go grupowo robić (np. w 5 osób - 2 sieje, 2 hoduje, a 1 zbiera owoce z drzew) ciągła konieczność "przmeblowywania" farmy jest nurząca przez co gra straciła swój urok

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

a u mnie faza przejściowa między nałogiem a przyzwyczajeniem albo odwrotniexD

4. Aleksander_Wielki

kiedyś byłem nałogowcem ale już jestem po odwyku ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dzień dobry :)

jak tam po mrocznościach? a przed dzisiejszym eventem?

6. Aleksander_Wielki

witam serdecznie :)
    eventy jak zwykle, na luziku co się uda to będzie ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a jak tam weekend? wypoczynkowo?

8. Aleksander_Wielki

wyjątkowo tak, błogie lenistwo :) ale jak zawsze musi być jakieś "ale" - szkoda że o godzinę skrócony :p

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też odczułam brak tej godziny ;) jakoś szybciej ten budzik w niedzielę mnie ze snu wyrwał ;) ale za to dłużej jasno 8)

10. krasnoludek10

Za to ja ciągle jestem chudy a rosnę jak to 5-metrowe drzewoxD

11. Aleksander_Wielki

ja tam żadnej różnicy nie widzę, mój organizm jest przyzwyczajony do wstawania i zasypiania o różnej porze dnia i nocy więc mi to nie robi różnicy xD

nie przejmuj się, mam znajomych którzy jedzą 3 razy więcej ode mnie a są o połowę chudsi, wszystko zależy od indywidualnej anatomii człowieka

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zazwyczaj tak chyba jest, jak ktoś szybko i sporo rośnie, to chudawy jest ;) pewnie nabierzesz trochę ciała, jak już przestaniesz rosnąć ;) albo Michał ma rację i po prostu tak masz ;)

akurat wtedy miałam spore braki snu i jeszcze godzinka wypadła, to odczułam ;)

13. Aleksander_Wielki

no to trzeba odstawić farmę oraz eventy i spać po nocach, albo w dzień, w zależności jak się pracuje czy uczy :p a tak już na serio mówiąc to współczuję, wiem ile dodatkowa godzina snu może dobrego zdziałać i dodać energii na cały dzień

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie no jeszcze mi się nie zdarzyło snu dla eventów porzucać ;)
    już odespałam brakującą godzinę ;) postanowiłam nie czekać na jej zwrot jesienią ;)

15. krasnoludek10

Michał- godzina może i tak, ale jestem typem śpiocha na maksa:p I nienawidzę wstawać o 5-6 rano-.-

16. Aleksander_Wielki

to dobrze bo kto wie czy jeszcze nie zrezygnują ze zmiany czasu i byś była stratna, w sumie najlepiej byłoby gdyby tak zrobili i raz na zawsze byłby spokój

nikt nie lubi wstawać tak wcześnie ale życie jest brutalne i czy to praca czy nawet szkoła trzeba wstawać

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wiadomo, nikt nie lubi.. na szczęście, codziennie nie muszę i wstawanie o tej porze wiąże się u mnie tylko z jakimiś fajnymi wyjazdami i ciekawymi historiami :)

oj nie wiem, czy jestem zwolenniczką zmian czasu, czy ich braku..obydwie sytuacje mają swoje plusy i minusy :)

18. Aleksander_Wielki

wiadomo :D "+" jak przy zmianie czasu śpimy godzinę dłużej, a "-" jak krócej :p

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no tak, sprawa jest prosta ;)

co tam w weekend planujesz? cieszenie się wiosną na powietrzu? :)

20. Aleksander_Wielki

w weekend to ja tym razem naprawdę odpoczywam, z rana małe porządki, a teraz totalny relaks w zaciszu, słonko ładnie grzeje, ptaszki śpiewają, nic tylko oddać się rozkoszy :D