Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale i tak to mniej roboty z drzewami niż sianie, zbieranie, podlewanie ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

to fakt, a w obecnym evencie mam już zadanie z owocami drzew z głowy, 2 części ze zwierętami i zaczęte za małpie żetony - pewnie nie dam rady zwierząt wystarczająco dostarczyć ale może małpiszony uda się zebrać i wymienić ;)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie tylko oczekiwanie na wypadajki zostało, owocowe i zwierzęce zadania zrobiłam - bardzo dużo leniwców mi się nazbierało jakoś ;) ciągną do swego :p

4. Aleksander_Wielki

też ich trochę miałem więc wiem o co chodzi ;) zawsze zastanie w ostateczności zakup na targu

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no tak :) a jak plany na weekend? korzystanie z wiosny czy lenistwo? ;)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie lenistwo, ale na fermie robota - zwierząt brak (drogie na targu strasznie), owoców (może uda się zebrać tę ostatnią równowartość w ciągu 3 dni) i tabliczek 205:p A ja mam sklerozę-.- Opisu mieszkania nie odebrałem od Pani i dostanę pałę z odpowiedzi ustnej:cry:-.-:cry: Ale jakoś to będzie - musi:D

7. Aleksander_Wielki

nie wiem co przyniesie weekend, w zasadzie nie wiem co będzie za chwilę i nawet nie planuję bo i tak zawsze wszystko bierze w łęb ;) co się zrobi to będzie zrobione, a czy będzie to jakaś robota czy odpoczynek lub relaks to czas pokaże ;)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

może nie będzie tak źle :)

no to oby to był przyjemny weekend :)

9. krasnoludek10

Może na czwórkę chociaż wyciągnęxD Ale od pierwszej klasy (nie wiem czemu) mam straszny spadek formy.. I nie mam partnerki na studniówę żadnej, bo pewnie wszystkie zajęte już od dawna-.- Ale tata mówił, że samemu na studniówce też się dobrze bawił:p:) A co do lenistwa - przez szkołę i "Potop" (niestosowne dla dzieci i młodzieży "Śluby panieńskie" już przeczytałem) diabli je wzięli8)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Tomku, może jeszcze znajdziesz koleżankę, która z Tobą pójdzie :)

11. krasnoludek10

Jestem zbyt nieśmiały, aby się zapytać - koledzy próbują mnie namówić, ale nic z tego.. Nikogo w tej szkole na tyle dobrze nie znam, żeby z nim pójść a jeszcze do tego nie potrafię tańczyć poloneza ani nic:cry: Odnoszę wrażenie, że nigdy nie będę miał dziewczyny (albo będę, ale po liceum/studiach) a co dopiero żony:( Co do poniedziałku - można nie pójść do szkoły z powodu choroby (tylko na biologię) i we wtorek przyjść na geometrię i odebrać od Pani opis mieszkania:D:p

12. Aleksander_Wielki

Nie martw się - ja też byłem nieśmiały i w rezultacie na studniówkę poszedłem z kuzynką, było super ale dzisiaj jak patrzę na siebie, to zastanawiam się jak wtedy mogłem nie mieć odwagi i zaprosić kogokolwiek ze szkoły ot tak (u mnie w klasie byli sami chłopcy więc partnerki szukać trzeba było gdzie indziej). Dzisiaj to by była inna historia ale czasu się nie cofnie. Jeśłi nie masz odwagi zapytać wprost to wrzuć ogłoszenie na jakiś portal, forum albo czat, pewnie się jakaś partnerka znajdzie ;) i nie zakładaj że wszystkie są już zajęte, możesz się zdziwić, a i polonez to nic trudnego wystarczy naśladować osoby które idą przed tobą (choć dobrze by było znaleźć jakiś filmik z polonezem w internecie i zobaczyć to wygląda)

zwierzątka i owoce oddane za to nie uda mi się skończyć zadań z małpiakami :/

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też myślę, Tomku, że całkiem możliwe, że znalazłbyś fajną dziewczynę, jeśli byś się przełamał z tą nieśmiałością ;) a poloneza, jak zauważył Michał, można się w mig nauczyć :) nie jest to turniej taneczny w końcu ;)
    a tych poniedziałkowych kombinacji to zupełnie nie rozumiem ;)

skończyłam wczoraj już, więc bardzo szybko, jak na mnie :) a Tobie dużo brakuje?

14. Aleksander_Wielki

obecnie mam 3 turę i 4/8. Jeśli z rana uda się zebrać conieco to może do 5 lub 6 komnaty dojdę ale na pewno nie skończę tego zadania (jak to policzyłem na tą chwilę brakuje mi jeszcze 197 małpiaków do oddania, a może ze 30 wyciągnę przy porannym zbiorze)

15. krasnoludek10

SN możesz przecież poświęcić;)

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie nadmiar, więc bym chętnie przekazała, ale nie da rady ;)

17. Aleksander_Wielki

i tak już za późno - leniwiec dalej mnie męczy więc jestem nawet zadowolony z etapu do jakiego doszedłem ;)

18. krasnoludek10

Ja przez tego leniwca robię tylko 1 zadanie z pawi:p:D

19. Aleksander_Wielki

przebijam, ja nic nie robię bo nie chce mi się nawet zagród stawiać żeby je hodować xD

20. krasnoludek10

Przemogłem się - może zrobię całe i zaoszczędzę gwiazdki:p Będzie czym w siebie rzucaćxD Ale jak na razie mam tylko 47 zagród pawi, bo mi się koszta nie zwrócą:p:D Na co nie mogę sobie pozwolić przy 2 mln:)