Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

może z wiosną trochę energii przybędzie, a obowiązków ubędzie ;) a jak rzucanie piłeczkami?

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jak ma być? Błąd na błędzie błędem pogania - to chyba motto BPxD

hlnrys lubi to.
  3. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

nie liczyłbym na to ale i tak nie pozostaje nic innego jak tylko wytrwać :) a rzucanie idzie średnio, póki co 339 gwiezdnych talarów mam ;)
    ja tam nic nie widzę poza tym, że w każdej grze tylko 2 razy ze złotym serduszkiem mi wyskakuje ale to chyba nie błąd :p

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dwa złote serduszka i reszta srebrnych dają maksymalny wynik ;)

5. Aleksander_Wielki

czyli maks 24 oczka :) dobrze jest :D
    PS. pozdrowienia od Viberki

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dziękuję :) pozdrów Ją ode mnie też, jeśli będziesz miał okazję :)

tak w poradniku jest napisane:
    co prawda, jeśli minęłam jedno złote serduszko, to potem pojawiło się kolejne (czyli np. w czasie jednej gry wyskakiwały trzy), ale jak się dwa trafi, to już się więcej nie pojawia..

7. Aleksander_Wielki

nie omieszkam przekazać, możliwe że już w piątek może się trafić okazja jak będę w Krakowie na koncercie ;)

a jak tam event poszedł?? mi średnio, troszkę ponad 500 talarów poszło na drzewka i zagrody oraz bananki

8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

jak już będziesz w piątek w Krakowie, to przeczekaj do niedzieli i w drodze powrotnej zajrzyj do Katowic ;)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

event też tak sobie, coś koło 700 talarków (jeszcze jeden zbiór mnie czeka) i pewnie tak samo wybiorę nagrody :)

ale tam na południu to można balować :p

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

mi poszło nie wiem ile, ale kupiłem tylko naklejkę i górną część towarów z farmy - więcej nie potrzebuję:p Za trudny był ten event - Szanowne BP, ferie są odpoczynkiem od gry a zapewniam Was, że jak ktoś nie ma ferii, to pracuje8) !!! Ale takiemu to nie wyjaśnisz:p

11. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Ty też przyjedź i pobaluj z nami :)

12. Aleksander_Wielki

wracamy zaraz po koncercie ;) niedziela - super tylko godzina nie pasuje bo minie mnie obiadek :p może później wpadnę ;)

to i tak lepiej Ci poszło niż mi, gratulacje :)

event nawet nie był zły i pewnie bym więcej nazbierał ale lenistwo robi swoje, nie chciało mi się drzew z całej planszy ściągać i na małe pola przerzucać (przypuszczam, że gdybym tak zrobił to z dyniowym spokojnie bym pnącze i nagrody ozdoby na nie zebrał)

popieram, im więcej tym weselej :D

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

cały dzień w pociągu to zbyt wielki bal ;)
    wersja najszybsza przejazdu to 4,5-5 godzin, wersja ekonomiczna: 7,5-8,5h o_O padłam.. :eek:

dziękuję :)
    jak już wprowadzą kolej normalnych prędkości, to pewnie ;)

14. Aleksander_Wielki

zawsze można dzień wcześniej przyjechać, nocleg na pewno by się znalazł ;)

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

chyba że trzeba tyrać dzień wcześniej ;)

a jak wypieki idą? :)

16. Aleksander_Wielki

wypieki sobie całkowicie odpuszczam, muszę odpocząć po poprzednim ;)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dla mnie wypieki są całkowicie odpoczynkowym eventem :) bez siania :inlove:

18. Aleksander_Wielki

Faktycznie - relaksujący event ;) dzisiaj wykorzystałem moje kupony na wypieki i przekroczyłem 400 i na tym się skończy. W pracy nie mam okazji żeby cokolwiek zrobić (stąd moje wcześniejsze narzekania na godzinę rozpoynania i kończenia eventów :p )

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja mam zawsze dużo drzew i trochę zagród, więc przy jednym-dwóch zbiorach dziennie sporo powypadało kuponów ;) event skończony dawno, jeszcze się pobawiłam dodatkowymi kuponkami i parę nagród zgarnęłam ;)

a na następny się nastawiasz? czy mnie bardzo? (mi się podoba brak siania kilkudziesięciu tysięcy czegośtam :p)

20. Aleksander_Wielki

jakby były takie eventy jak teraz za same wypadajki to pewnie będę się bawił, choć też nie zawsze chce mi się z tylu drzew plony zbierać, teraz eventy robię na luzie, co się da to zrobię i się już nie przejmuję ;)