Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ooo i to jest całkiem konkretny pomysł, dzięki :)

zawsze podczas takich wydarzeń sobie obiecuje, że na następny przygotuję listy, ale jeszcze nigdy mi się to nie udało ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

choć możliwe, że wypróbuję metodę Zgredka do zrobienia listy żeby nie musieć całego pnącza przeglądać

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jakbyś już wiedział, czego potrzebujesz, to pisz, poszukam u siebie :)

4. Aleksander_Wielki

Nie wiedziałem, że to będzie tak szybko :p myślałem że tak za parę miesięcy dopiero się wymiana trafi jak troszkę odsapnę a tu dzisiaj taka niespodzianka. Może jutro coś pokombinuję bo dzisiaj po pracy to nic mi się nie chce już

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to napisz, jak coś wykombinujesz ;) ja jeszcze nie patrzyłam, czego szukam, co jest dostępne..

6. Aleksander_Wielki

może jutro ;) dzisiaj jakoś też mi się nie chciało

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a bo tak nagle ten event wyskoczył..może gdyby był czas się przygotować... ;)

8. Aleksander_Wielki

Wystarczy troszkę więcej chęci, a ja ich nie mam :p najlepiej to po powrocie z pracy to bym się położył i spał do rana, a tak się nie da bo zawsze coś :( albo trzeba gdzieś iść coś załatwić, albo ktoś wpadnie w odwiedziny, albo po pracy się już człowiekowi po prostu nie chce
    Pocieszające jest to, że za jakiś czas znowu będzie

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a do tego czasu już się więcej braków nazbiera.. ;)

10. Aleksander_Wielki

o ile rządek na pnączu będzie za darmo odblokowany, bo jeśli też trzeba będzie go w evencie odblokować to zdobyte ewentualnie rzeczy do kolekcji będą na wymianę ;)

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale to też trzeba będzie zapamiętać ;) i wiedzieć, za co się chce wymienić ;)

12. Aleksander_Wielki

wiem :p i mam nadzieję że do czasu kolejnego eventu uda mi się wszystko dograć ;)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja też :p jak tam event owocowy idzie? dużo oddałeś? coś sobie kupujesz w sklepiku?

14. Aleksander_Wielki

kupiłem 3 drzewka, choć chyba będę trzymał sklepikowe monety na magiczne drzewo jak się jeszcz trafi ;)

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja się na florki skusiłam i super paszę, uznałam, że na ten duży pakiet złotych bananów to uzbieram dopiero, jak już mi nie będą potrzebne ;)

16. Aleksander_Wielki

ja gram bezflorenowo, nawet nie patrzę na pakiety jakie są ;) i tak tylko raz dziennie wchodzę żeby aktywność utrzymać i mało co robię więc nie są mi potrzebne, a jak się jakoś uda coś wygrać na kole albo w jakimś evencie to jest radocha :)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale nie w pakietach, tylko w evencie wzięłam floreny ;) akurat na parę sadzonek było ;)

18. Aleksander_Wielki

a, widzisz, ja już jestem taki wykończony, że nie potrfię ze zrozumieniem przeczytać co kto pisze :p zobaczymy jak ten pójdzie

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale w tym czasie były też jakieś pakiety florków z kombajnem, a ja niezbyt jasno się wyraziłam chyba ;) więc jesteś usprawiedliwiony :) w pracy Cię tak wykańczają czy po pracy się czymś intensywnie zajmujesz? ;)

20. Aleksander_Wielki

po pracy to intensynie wypoczywam :) praca daje w kość i to nie tyle fizycznie co mentalnie i dlatego jak wracam to padam i nic mi się już nie chce, nowe obowiązki przejęte z innego działu, ogólnie bałagan jakich mało, na szczęście chyba udaje się wyprowadzić to wszystko na prostą więc powinno być lepiej ale trzeba jeszcze się pomęczyć