Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

żólta na noc i na czas spędzony w pracy, reszta w zależności od tego która godzina i o której planuję iśc spać xD

2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

krasnoludek10

Weź Ty zacznij pisać z sensem i na temat. Post od czapy usuwam.

Zła_Kobieta lubi to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja event skończyłem:p Nie będę chlapał SN na marne pnączexD

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mam podobnie :) choć i tak czasem się po kilka godzin ze zbiorem spóźniam ;)

oddałam owocki do topu, zobaczymy, co z tego będzie ;) a Tobie jak poszło?

5. Aleksander_Wielki

pierwszy obraz cały i 2 stopnie z trzeciego, zawał w pracy miałem taki że zapomniałem całkowicie, tak bym miał przynajmniej zagrody :(
    głupia jest pora jak się eventy zaczynają i kończą, może mogliby zmienić godzinę na 18, wtedy większość już jest w domu czy to z pracy czy ze szkoły

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

myślę, że z porą to się nigdy wszystkim nie dogodzi ;) ech.. na zakończenie eventu wypadłam z 1000 na 1019 miejsce, więc odechciało mi się eventów na jakiś czas w ogóle.. do tego ta wypadajka... >:( ech.. nic to weekend idzie :) masz jakieś plany czy wypoczynek?

7. Aleksander_Wielki

chyba zrobię coś o czym niedawno pisaliśmy, poleniuchuję :D zaraz po porządkach ;)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a Andrzejki już świętowałeś czy dopiero będziesz? ;)

9. Aleksander_Wielki

jak dobrze pójdzie to Andrzejki razem z Mikołajkami będziemy "świętować" z znajomymi z pracy 10 grudnia

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ooo zaplanowaliście coś większego na połączone okazje? ;)

11. Aleksander_Wielki

nic nie planowaliśmy, po prostu powoli zbiera się ekipa i wprowadzamy taki plan żeby po 10 każdego miesiąca (czyli po wypłacie) gdzieś wyskoczyć w większym gronie ;) różnie to się do tej pory udawało, w listopadzie nic nie było ale przez 2 wcześniejsze miesiące był wypad na pizze i złoty napój ;)

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

fajny pomysł :)

13. Aleksander_Wielki

staram się jak mogę ;) jak tam szkoła warzywna?? nie chcę zapeszyć ale może mi się w końcu coś uda skończyć ;)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a ja nie wiem, ciągle o tym zapominam ;)

15. Aleksander_Wielki

ja już mam pomidorki i kapustę z głowy, dynię praktycznie jeszcze może z 1-2 zbiory i zostanie bakłażan, 3 dni zostały (w zasadzie niespełna 4) to chyba mi się uda ;)
    wszystkie eventy powinny mieć taki czas, z marginesem na pracę, szkołę, na nie chce mi się teraz albo nie mogę bo coś innego trzeba zrobić :p
    latarnie odpuściłem praktycznie całkowicie, 4 tylko odkryłem ale bez kombinacji w postaci linii prostych, tylko konkretne nagrody, na które przy okazji udało się uzbierać materiały :)

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wydawało mi się, że tak na luziku podchodzę do tych ekologicznych i na 100 % nawet połowy nie zrobię, a tu niespodzianka :D zostało mi trochę bakłażanów (no sporo jeszcze, ale zdążę) :D też mi się to podoba, że nie usiłuje człowieka uwiązać do pola ;)

a grzeczny byłeś? Mikołaj przyszedł? ;)

17. Aleksander_Wielki

byłem nijaki, Mikołaja nie było :/ prezentu nie dostałem ale też przynajmniej rózgą nie dostałem ;) :p xD

a ekologia mnie jednak zasmuciła, z tego co widzę to za dostarczenie warzyw nie dostanie się wystarczającej ilości kamyków :( no chyba że po bakłażanie jeszcze coś wyskoczy dodatkowego ale wątpię

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj niedobrze, skargę na Mikołaja trzeba napisać..pewnie zabłądził ;) w końcu była duża mgła.. ;) zawsze można go wyręczyć i samemu sobie coś kupić ;)

no w tych ekologicznych tak chyba jest, że tych kamyków na ostatnie prezenty nie starcza..

19. Aleksander_Wielki

niezły pomysł z tym samoprezentowaniem się ;)
    ale ja jeszcze zaczekam, może jakaś zbłądzona śnieżynka coś przyniesie skoro Mikołaj się z natłoku nie wyrabia ;)

MOD_Zgredek* lubi to.
  20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

aaaaaa to Ty nie na Mikołaja czekasz :pxD