Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

ja się nie znam :( jak mam wolne to albo coś jest do roboty albo jestem tak padnięty że od razu udaję się do krainy snów ;)

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no ale weekend dłuższy przed nami.. możesz spróbować :)

3. Aleksander_Wielki

chyba odpuszczę ;) już spróbowałem, od wczoraj wypoczywałem i spałem i przypłaciłem to bólem głowy :p

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To nie od tego:p To migrena od złej pogody:p

MOD_Zgredek* likes this.
  5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

trzeba się przyzwyczaić chyba ;)

6. Aleksander_Wielki

z tym przyzwyczajaniem to chyba prawda, bo niby jak ma organizm dobrze funkcjonować jak jest wybity z rytmu (choć może żołądek miał coś z tym wspólnego)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a co z żołądkiem? przejadłeś się czy jakiś wirus Cię dopadł?

8. Aleksander_Wielki

od dziecka mam z nim problemy, ostatnio miałem podrażnienie wyściółki co skutkowało refluksem a to z kolei zapaleniem gardła :/
    po zdiagnozowaniu przyszła zmiana diety i z reguły jest spokój ale od czasu do czasu coś się zje innego i czasem się to źle kończy, z reguły czuję się jak na kacu a głowa tak boli że po ścianach mogę chodzić

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

o kurcze :( to jak najmniej dolegliwości życzę :)

10. Aleksander_Wielki

można się jako tako "przyzwyczaić" przez tyle lat choć to nic przyjemnego

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

lepiej się przyzwyczajać do przyjemnych rzeczy :) najważniejsze, że masz to jakoś pod kontrolą :)

12. Aleksander_Wielki

a jak tam gra idzie?? albo nie idzie??

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

powoli, bez nerwów ;) nawet ostatnio jakiś event skończyłam :p szykujesz się do dożynek? będziesz startować w top?

14. Aleksander_Wielki

nie mam szans na dożynkach, nawet nie będę startował, na luiku coś sobie zrobię i tyle

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ha, ja nawet wypadajki nie zbiorę w wystarczającej ilości, więc już mi się odechciało :p

nie podoba mi się ten event >:(

16. krasnoludek10

Nie Ty jedna:p Z pnączem brak 478 "ros" - ten event jest zdecydowanie za krótki a życie, żeby je marnować tylko na grę, nic więcej, to już na pewno:mad::mad::mad: To miał być relaks a nie nerwówka:cry: Więc napiszę:p "Brak rozwiązań - delta=0-jedno rozwiązanie, ale sprzeczne z założeniem":D Na szczęście dziś była muzyka rozrywkowa na koncercie Filharmonii Narodowej w szkole, więc czuję się trochę lepiej:music: A ja jestem w szkole takim radosnym dzieciakiem, jakby tam było nie wiadomo jak wysokie stężenie heluxD

EDIT: Zapraszam do zapisywania się do klubu poszukiwaczy rosy - może BP się zlituje nad biednymi graczami:D >>KLIK<<

Last edited: Nov 21, 2016
  17. Aleksander_Wielki

no ładnie szalejecie ;) tak jak ja :D przez 4 godziny się zbierałem żeby zebrać plony (w tym czasie kolejny plon by dojrzał) ale cóż, jaki event taki zapał :p

18. krasnoludek10

Otóż to! Nawet nie pamiętam dokładnie, czy brak mi 468 czy 478 "ros":p

19. Aleksander_Wielki

ja nawet nie wiem co sadzę, wiem że to eventowa roślinka i tyle xD

MOD_Zgredek* likes this.
  20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mam podobnie ;) co najwyżej kojarzę, że niebieska jest krótka, a żółta długa ;)

MOD_Zgredek* likes this.