Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

ja się nie znam :( jak mam wolne to albo coś jest do roboty albo jestem tak padnięty że od razu udaję się do krainy snów ;)

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no ale weekend dłuższy przed nami.. możesz spróbować :)

3. Aleksander_Wielki

chyba odpuszczę ;) już spróbowałem, od wczoraj wypoczywałem i spałem i przypłaciłem to bólem głowy :p

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To nie od tego:p To migrena od złej pogody:p

MOD_Zgredek* lubi to.
  5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

trzeba się przyzwyczaić chyba ;)

6. Aleksander_Wielki

z tym przyzwyczajaniem to chyba prawda, bo niby jak ma organizm dobrze funkcjonować jak jest wybity z rytmu (choć może żołądek miał coś z tym wspólnego)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a co z żołądkiem? przejadłeś się czy jakiś wirus Cię dopadł?

8. Aleksander_Wielki

od dziecka mam z nim problemy, ostatnio miałem podrażnienie wyściółki co skutkowało refluksem a to z kolei zapaleniem gardła :/
    po zdiagnozowaniu przyszła zmiana diety i z reguły jest spokój ale od czasu do czasu coś się zje innego i czasem się to źle kończy, z reguły czuję się jak na kacu a głowa tak boli że po ścianach mogę chodzić

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

o kurcze :( to jak najmniej dolegliwości życzę :)

10. Aleksander_Wielki

można się jako tako "przyzwyczaić" przez tyle lat choć to nic przyjemnego

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

lepiej się przyzwyczajać do przyjemnych rzeczy :) najważniejsze, że masz to jakoś pod kontrolą :)

12. Aleksander_Wielki

a jak tam gra idzie?? albo nie idzie??

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

powoli, bez nerwów ;) nawet ostatnio jakiś event skończyłam :p szykujesz się do dożynek? będziesz startować w top?

14. Aleksander_Wielki

nie mam szans na dożynkach, nawet nie będę startował, na luiku coś sobie zrobię i tyle

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ha, ja nawet wypadajki nie zbiorę w wystarczającej ilości, więc już mi się odechciało :p

nie podoba mi się ten event >:(

16. krasnoludek10

Nie Ty jedna:p Z pnączem brak 478 "ros" - ten event jest zdecydowanie za krótki a życie, żeby je marnować tylko na grę, nic więcej, to już na pewno:mad::mad::mad: To miał być relaks a nie nerwówka:cry: Więc napiszę:p "Brak rozwiązań - delta=0-jedno rozwiązanie, ale sprzeczne z założeniem":D Na szczęście dziś była muzyka rozrywkowa na koncercie Filharmonii Narodowej w szkole, więc czuję się trochę lepiej:music: A ja jestem w szkole takim radosnym dzieciakiem, jakby tam było nie wiadomo jak wysokie stężenie heluxD

EDIT: Zapraszam do zapisywania się do klubu poszukiwaczy rosy - może BP się zlituje nad biednymi graczami:D >>KLIK<<

Ostatnie edytowanie: 21 listopada 2016
  17. Aleksander_Wielki

no ładnie szalejecie ;) tak jak ja :D przez 4 godziny się zbierałem żeby zebrać plony (w tym czasie kolejny plon by dojrzał) ale cóż, jaki event taki zapał :p

18. krasnoludek10

Otóż to! Nawet nie pamiętam dokładnie, czy brak mi 468 czy 478 "ros":p

19. Aleksander_Wielki

ja nawet nie wiem co sadzę, wiem że to eventowa roślinka i tyle xD

MOD_Zgredek* lubi to.
  20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mam podobnie ;) co najwyżej kojarzę, że niebieska jest krótka, a żółta długa ;)

MOD_Zgredek* lubi to.