Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

również super :) wycieczka do Poronina i term się udała :)
    jakby nie było to ten rok w ogóle jest cudowny :) byłem bardzo grzeczny chyba i Mikołaj wcześniej prezenty przyniósł :)
    wycieczka super, urodzinki super, pogoda też dopisuje - tylko na eventy narzekam :p xD

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to musiałeś być wyjątkowo grzeczny ;) ja tak nie umiem :p i jeszcze czasem na coś ponarzekam ;)

czyli wypoczęty i zrelaksowany wróciłeś do pracy?

3. Aleksander_Wielki

no nie wiem czy taki grzeczny :p i stąd zaskoczenie, że jest tak fajnie ;)

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to może tak na zachętę dostałeś, żebyś był grzeczniejszy? :p

5. Aleksander_Wielki

nie wiem czy bardziej grzecznym da się radę być ;) ot taka wrodzona skromność :p

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czyli nie taki całkiem grzeczny, ale najgrzeczniejszy, jakim można być? ;) i do tego ta skromność - to się ceni 8)

7. Aleksander_Wielki

dobre, co nie ;)
    a już tak na serio to naprawdę jest cudownie, tylko własnego "M" brakuje do pełni szczęcia :)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

trzeba do czegoś dążyć, bo by się człowiek znudził szczęściem ;) lepiej, jak brakuje rzeczy materialnych - te są do nabycia :) ważne są te, których się kupić nie da :)

9. Aleksander_Wielki

dlatego zaczynam szukać czegoś dodatkowego, żeby móc wynająć jakieś mieszkanie i wyrwać się spod kontroli ;)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tylko się też nie rzuć w wir pracy, bo nie będziesz miał się kiedy nowym lokum nacieszyć :( ale trzymam kciuki, by się wszystko udało :)

11. Aleksander_Wielki

jak się na nie zarobi to później może ktoś się ktoś znajdzie i wprowadzi, i we dwoje jakoś damy radę ;)

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a jakie plany na weekend? :)

w tym roku zrobiłeś sobie przerwę od nauki czy podjąłeś kolejne wyzwanie?

13. Aleksander_Wielki

weekend w domu, czas wrócić do aktywności przed xbox-em, lato w pełni więc czemu by nie pograć w sporty zimowe :D
    a w wolnych chwilach bawię się w kolorowanie ;)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja wykorzystałam pogodę i na rowerek się wybrałam :) zimy nie ma co przyspieszać, jeszcze zdąży nam zbrzydnąć do wiosny ;)

skusiłeś się na kolorowanki? i jak idzie?

15. Aleksander_Wielki

parę już mam gotowych, dzisiaj za to basenik zaliczyłem ;)

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech...a ja tak zawalona pracą, że jakoś się nie mogę zebrać na nic (tak o 22-23 to już mi się nie chce, a wstawać o 4, żeby przed pracą zdążyć, to tym bardziej ;) ), ale może dziś skończę pracę jak jeszcze będzie choć trochę jasno i rowerek przewietrzę ;)

przyjemnego weekendu :)

17. Aleksander_Wielki

a dziękuję i wzajemnie :)

u mnie pada :( dzisiaj pogoda łóżkowa ;) zaraz po tym jak skończę sprzątanie to będzięwypoczynek i relaksik pod kocykiem :D

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie na razie pogoda śliczna :) troszkę chłodniej od wczoraj może, ale nadal cieplutko i słonecznie :) tylko nad ranem pozamarzać można ;)

19. Aleksander_Wielki

to fakt, z rana to jest szkoła przetrwania przy takich niskich temperaturach ;)
    ale póki co nie ma źle, jeszcze białymi płatkami nie sypie ;)

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jeszcze.. ;)

nie no nie jest źle, w dzień się w ogóle ładnie robi :)