Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale że taka anarchia? :pxD8)

dzisiejszy się fajnie zapowiada ;) myślę, że tym razem mi się uda, bo sadzić nie trzeba ;)

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jak szaleć to szaleć ;)

3. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

dzisiaj to ja imprezowy sierpień zaczynam 8):D
    do środy co 2 dzień przyjęcia urodzinowe dla różnych grup, a w ostatni weekend wyjazd na 3 dni do Poronina i do term xD

a event to nawet fajnie idzie i bez hodowli dzięki baby boomowi :D i takie eventy to ja rozumiem :)

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oo to ciekawie się zapowiada :) i jak inauguracja? ;)

tak, ten event należy do przyjemnych :)

5. Aleksander_Wielki

inauguracja już za mną i było super, dzisiaj dzień przerwy na dojście do siebie i jutro właściwe obchody, póżniej znowu dzień przerwy i w pracy z całym działem "imprezka", jeśli można to tak nazwać, bo trudno zrobić imprezkę w pracy ;)

event wygląda na zakończony, tak mi się wydaje;)
    swoje zadania zrobiłem, sęk w tym, że jak zacząłem to ten pasek z ogólnych już był cały zielony i nie wiem czy ładować kolejne zwierzęta czy nieo_O

Ostatnie edytowanie: 14 sierpnia 2016
  6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pewnie są i tacy, którym by praca w imprezce nie przeszkadzała ;)

gdzieś widziałam ogłoszenie, że już zakończony etap globalny :)

o tu:
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/sportowe-lato-2016.37688/#post-1198745

7. Aleksander_Wielki

Spoko, dzięki, byłem tylko zdziwiony, że ja jeszcze nie zacząłem indywidualnych robić, a już globalne były zrobione.

Ktoś nieźle musi tą swoją hodowlę napędzać ;)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

BB był, to farmerzy wrzucili zapasy super paszy i poszło szybciutko ;)

9. Aleksander_Wielki

super paszę to teraz produkuję bo na BB faktycznie troszkę jej poszło
    teraz tylko sadzenie i 80 godzin produkcji ;)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

od jutra drzewka będą kusić ;)

dziś już czwartek...szybko ten tydzień bez poniedziałku minął ;)

11. Aleksander_Wielki

ostatnio zrobiłem małe porządki, prawie całą główną łąkę mam w drzewach (zostało tylko 10 malutkich pól) na reszcie same pola, zobaczymy jak eventy pójdą ;)
    a tydzień faktycznie zleciał, choć gdzieś tego dnia brakuje

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czekam aż mi kiedyś może jakaś wiertarka wypadnie, to też troszkę porządków zrobię ;) ale jeszcze ani jednej nie mam :( >:(:cry:

13. Aleksander_Wielki

witam serdecznie w weekendowy poranek :)
    zadanie fajne bo mogę sobie spokojnie sadzić i uzupełniać braki, a co się uda oddać to się uda - jakiś specjalnych nagród w tym zadaniu nie ma :D
    miłego i pozdrawiam :)

PS. udało się 85 lvl wbić :D

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

gratuluję poziomu :)

a jak weekend mija?

15. Aleksander_Wielki

leniwie przy końcówce igrzysk ;)
    od dzisiaj znowu zmiana rytmu dnia - seriale itp. :D
    normalnie jestem szczęśliwy jak nie ma jako tako eventu, spokojnie sobie wszystko sadzę i zbieram, bez stresu i napięcia, na prawdę można odpocząć psychicznie jak event nie goni eventu xD

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tak, stare czasy się przypominają, kiedy na farmę przychodziło się odpocząć od zgiełku, a teraz to ganiania więcej z czasem niż w realu ;)

17. Aleksander_Wielki

Jak to się wszystko fajnie układa, odpoczywam tutaj od tej gonitwy. Zapowiada się ładna pogoda, w weekend wyjazd do Poronina, na miejscu w piątek jeszcze ognisko z kapelą góralską, z rana w sobotę wyjazd do term gdzie organizowane jest pożegnanie wakacji, wieczorem bankiet i w niedzielę popołudniu powrót. Cóż więcej do relaksu potrzeba xD

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to udanej zabawy i miłego wypoczynku życzę :) też wybywam, ale ja nad morze :D

19. Aleksander_Wielki

lapka biorę więc z eventem troszkę powalczę jeszcze (tak dla próby bo i tak całą sobotę przebaluje w termach :D)

to udanego wypoczynku, pogoda raczej gwarantowana ;)

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

owszem, pogoda dopisała :) i wypoczęłam 8) bez lapka 8)

a jak u Ciebie?