Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

powiedzmy że jakoś to idzie, wczoraj oddałem do hodowli troszkę i zapomniałem zebrać a tu dzisiaj ładna niespodzianka na baby boomie, teraz kolejna transza i za 15 minut zobaczymy czy jakiś żółty się trafi :)

tymczasem idę strzelić parę bramek i troszkę nagród pozbierać ;)

trochę czasu zabrało strzelanie ale udało się zebrać wszystko, a i kosmiczne krowy już są :) z baby-boomem poszło raz dwa :D

Ostatnie edytowanie: 9 lipca 2016
  2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też mi się udało ze ślimakokrówkami ;) a w piłkę to Mąż grał - jakoś wyjątkowo mu się spodobała gra ;)

3. Aleksander_Wielki

szkoda że większość nagród tylko 1 raz można było wziąć (oprócz piłkarzyka i skrzynki z narzędziami), pewnie bym sobie gwizdek i bananów troszkę nabił, choć troszkę czasu zajęło nazbieranie żetonów na nagrody

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pewnie większość by tak chciała ;) już nie pamiętam czasów, gdy gwiazdki były cenione, jak teraz ;)

5. Aleksander_Wielki

Gra się rozbudowuje, pojawiają się nowe rzeczy, a częśc starszych traci na wartości :(
    Momentami mam wrażenie, że już troszkę przekombinowana jest ta gra. Nie da się ukryć, że aby zatrzymać graczy, a innych zachęcić do gry trzeba grę rozwijać i oferować nowe rzeczy, żeby nie wiało nudą ;) ale na taką ilość drzew, zagród, warsztatów i powiązanych z tym zadań - jest zdecydowanie za mało miejsca, kolejne 2-3 mapy pod uprawę i hodowlę by się przydały :D ale tp tylko moje skromne zdanie :p

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tylko wtedy ilość roślinek eventowych do oddania byłaby tak wielka, że liczba ta nie mieściłaby się w ekranie ;) no i tak nie wyobrażam sobie farmy bez kombajnu, ale część farmerów bez maszyn sobie radzi, opcja z dodatkowymi polami nie będzie dla nich zachętą, raczej się znudzą, klikając ;)

7. Aleksander_Wielki

wiem, wiem, marudny się ostatnio zrobiłem :p ciągle coś bym chciał inaczej ;) to chyba przez tą pogodę, co rano wstaję, a na dworze szaro i mokro, około południa się rozjaśnia i wracam cały zgrzany z pracy - nie ma jak się ubrać, żeby było dobrze

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie dziś cały czas leje, a dla odmiany pada ;) nie zanosi się na jakiekolwiek przejaśnienia...

9. Aleksander_Wielki

z prognozy pogody wynikało, że dzisiaj będzie już słoneczko widać, a tu dalej szarówa za oknem :(

no trudno, nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć miłego, spokojnego i słonecznego weekendu ;)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

i tak dobrze, że już tak strasznie nie wieje i nie leje ;) zawsze to jakiś postęp ;)

udanego weekendu :)

11. Aleksander_Wielki

będzie udany - zamiast malować kuchnię u wujka idę na urodziny do chrześniaka ;)

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to rzeczywiście, przyjemniejsza opcja ;)

13. Aleksander_Wielki

ahoj piracie ;) jak tam evencik idzie?? bo u mnie raczej nie zapowiada się żeby udało się dojśc do pnącza :( a to niby średni poziom trudności, wolę nie myśleć jaki jest cięzki ;) :p :D :D :D

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie podobnie ;) a nawet trochę więcej miejsca na sianie zrobiłam.. ;) a Tobie brakuje wypadajek czy czasu i miejsca na sianie? ;)

15. Aleksander_Wielki

roślinki eventowej mam 4000 w zapasie - tylko robaków mało leci :( nie wiem, może trzebe by więcej jabłonek posadzić :p ;) :D:D:D tylko kto będzie sprawdzał każde jabłko w poszukiwaniu robaczków xD

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to u mnie sprawa wygląda odwrotnie - robaków mam mnóstwo ;) wszystkie do mnie przylazły najwyraźniej ;)

17. Aleksander_Wielki

ja pierwsze 2 siewy na dużych polach na nawozach i wszystkim co daje większe plony, później kuponik na kombajn 24 i przerzucenie się na małe pola i tylko już wodą podlewane a przy zbiorach chutnej +1 do zbioru, jak się kombajn skończył to znowu na duże wróciłem, roślinki są, robaczków nie ma :(

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mi się nie chce robić przemeblowań na farmie ;) leń jestem i stąd takie wyniki ;)

19. Aleksander_Wielki

e tam kombajnem zamiana pól jest raz dwa ;)
    piórka na wyspę już mam, teraz tylko leniwców muszę (do)chodować ;)
    a co do znajomych to już mam, zapomniałem że to nie to samo co sąsiad :p (nie wiem po co to rozróżniać)
    na przyszłość się przyda ;)

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pola to tak, ale drzewka i zagrody...i potem spamiętać, by to poustawiać na nowo...eee nie chce mi się :p

a z piórkami to jeszcze przed G&T zdążyłeś ;)