Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

myślałem nad tym ale póki co raczej sobie bym podarował, za duże ryzyko jest, może po jakimś czasie jak wszystko zagra to się rozszerzy ofertę ;)

ale to póki co tylko plany, nim cokolwiek zacznę robić muszę się skupić na egzaminie w czerwcu

2. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Jakbyś jeszcze dorzucił kompleks basenowy, imitujący Malediwy, z cowieczornym pokazem tancerek Hula, to...w sumie pasowałoby jeszcze lotnisko dorobić (dla awionetek)...
    Miała być chyba knajpka ze zdrowym jedzeniem... :eek:

3. Aleksander_Wielki

na początek, a dalej co?? tego mnie między innymi w szkole nauczyli, że do odważnych świat należy i nie warto się ograniczać :D

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bry poweekendowo :)

czerwiec już tuż tuż ;) uczysz się? ;)

5. Aleksander_Wielki

cały czas i na bieżąco, bo jeszcze aktualny materiał musimy przerobić i zaliczyć ;)

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to nie powinieneś się egzaminem przejmować :) wystarczy drobna powtóreczka 8)

7. Aleksander_Wielki

pożyjemy zobaczymy co to będzie ;) zawsze jest szansa za pół roku ponownie zdawać i tak przez 5 lat mogę :D

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

od razu zakładasz takie opcje ;) jestem pewna, że nie będzie potrzeby ponownie podchodzić :) a weekend długi u Ciebie czy w piątek do pracy?

9. Aleksander_Wielki

to tak dla podejścia bez "spinki", nic się nie stanie, bo zawsze jest kolejna możliwość ;)

a ja piątek mam pracowity i weekend się dopiero w piątek po południu zacznie

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie podobnie, dziś praca.. jutro może wolne, chyba że się dziś nie wyrobię, to też praca..

w takim razie miłego zwykłego weekendu ;)

11. Aleksander_Wielki

dzięki i wzajemnie :)

ja też poniekąd może popracuję ;) nad testami :D

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

postanowiliśmy z Mężem machnąć małe malowanie, co wraz z wyprawą do sklepu po potrzebne materiały, wykończyło nas na dwa dni ;) ale ściany mamy piękne :p8)

a Tobie jak poszło z testami?

13. Aleksander_Wielki

a u mnie spoko, testy zaliczam na minimum 67,5% w zależności od rodzaju pytań więc jestem spokojny (wczoraj to było już na poziomie 90%) :D

poza tym po pracy chodzę sobie na mrożenie w kriokomorze i ćwiczenia, wczoraj jak wróciłem to z miejsca zasnąłem :p

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a świętujesz dziś jakoś? ;)

15. Aleksander_Wielki

nie wiem czy to świętowanie ale zjadłem 4 cukierki :D

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to już bym pod świętowaniem sklasyfikowała ;)

17. Aleksander_Wielki

w takim razie świętowałem :D
    ciekawe pod co podciągniesz sierpniową wycieczkę integracyjną do Poronina :p

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wycieczka to wycieczka, wiadomo :p:p na długo jedziesz?

19. Aleksander_Wielki

w sierpniu dopiero jest wyjazd, także jeszcze sporo czasu zostało. Wyjeżdżamy w piątek 26 pomiędzy 15:00 - 15:30 (na miejscu jesteśmy ok 19:00) i mamy grill, ognisko i kapelę góralską. Idziemy spać, a rano zaraz po śniadanku szybciutko lecimy do Gorącego Potoku na basen i nie tylko :D cały dzień relaksu :D :D :D wieczorkiem kolacja i zabawa z DJ-em. No i w niedzielę po obiedzie powrót.

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dużo osób planuje się integrować? ;)