Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech..niestety, pełno się takich historii słyszy :( smutne to i przerażające.. :( ale Ty musisz dbać o swoje zdrowie, zabezpiecz się ze wszystkich stron przed ewentualnymi nieprzyjemnościami (opinie lekarzy, zwolnienia itp.), nie ma się co szarpać..praca raz jest, raz jej nie ma, gorzej, jak zdrowia brakuje.. :eek:

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

Tak wiem, i sorki za te smutasy ostatnio ale jednak potrzebny by mi był taki tygodniowy odpoczynek w tym odciętym od świata SPA, bez telewizji, internetu, zasięgu komórkowego. Jedynie co to jakaś muzyczka z radia albo z płyty i masaże relaksujące. I nic więcej oprócz ciszy, spokoju i natury w czystej postaci, bez tej codziennej gonitwy. Ale i na to nie ma kasy :p :(

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie musisz przepraszać, każdy musi się czasem wysmutać ;) na razie pogoda nie sprzyja, ale można czasem niedrogo znaleźć fajne miejsce w całkowitej głuszy :) no bo takie wypasione spa to rzeczywiście kosztuje.. a Ty lepiej wypoczywasz w odosobnieniu czy w większych obiektach, gdzie jest więcej zorganizowanych rozrywek?

4. Aleksander_Wielki

Mi jest teraz raczej potrzebna cisza i spokój więc najlepsza by była całkowita głusza :) Tak jak piszę bez TV, komórek, internetu itp. całkowita ucieczka od rzeczywistości ;) a na wypoczynek integracyjny przyjdzie czas na wycieczce o ile będzie w tym roku

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to takie miejsca niedrogie i stosunkowo blisko się znajdą :) może jak pogoda dopisze, uda Ci się wybrać :) jakiś strumyk, las, słonko i zimny napój w ręce... :music::inlove:

6. Aleksander_Wielki

w sumie to jakby moi gdzieś wybyli na tydzień to też bym się jakoś zregenerował i taniej by wyszło ale tego nie doczekam, a z tą pogodą to dopiero od maja będzie chyba lepiej ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

miejmy nadzieję, że nas maj śniegiem nie przywita ;)

8. Aleksander_Wielki

oby, dzisiaj byłem na basenie i nawet na dworze pływałem, powietrze może i chłodne bo ok 15 stopni było ale za to woda wspaniała, do tego masaże wodno-bąbelkowe - i czuje się padnięty - mam nadzieję, że dzięki temu jutro wstanę wypoczęty ;)
    miłego weekendu :)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no proszę :) aż mi trudno o tym myśleć, że można było pływać na dworze, strasznie zimny weekend był u mnie grrr...

10. Aleksander_Wielki

fajnie było ;) w tym tygodniu też się przejdę :D
    nie ma to jak się dobić wysiłkiem fizycznym :p

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dobiłam się świeżym powietrzem w weekend chyba, bo mnie przeziębienie dopadło :cry:

dobrze, że lubisz basen, skoro ma pomagać na ból kręgosłupa.. :)

12. Aleksander_Wielki

oj to nieciekawie, teraz trzeba to zaleczyć nim się na dobre rozwinie, zalecenia: ciepłe łóżeczko, rosołek i dużo odpoczynku ;)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

taaaa... się nie da ;)

14. Aleksander_Wielki

da się, da się ;) trzeba tylko chcieć i pamiętać, że zdrowie jest najważniejsze, bez niego i reszta jest nic nie warta :)

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

już mi lepiej :) na szczęście szybko przeszło :) snujesz już jakieś plany na weekend?

16. Aleksander_Wielki

tak, ale przed weekendem jest jeszcze piąteczek i znowu mam zamiar po pracy popływać, a w weekend totalne lenistwo (zaraz po tym jak posprzątam - ma się rozumieć) :D

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nawet u mnie słonko wyszło, to jakoś tak łatwiej mi sobie wyobrazić to pływanie na powietrzu ;) choć sama bym się nie zdecydowała ;)

przyjemnego lenistwa zatem xD8)

18. Aleksander_Wielki

dziękuję i wzajemnie :)
    jestem tak zmęczony że nie wiem co napisać jeszcze :p

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tak się na basenie wykończyłeś? ;)

jak weekend? odpocząłeś nieco?

20. Aleksander_Wielki

basen dobił ;) a weekend bardzo szybko, bo w niedzielę mi się skończył, w poniedziałek pracowałem normalnie ;)

a Tobie jak weekendzik przeleciał??