Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czyli jednak coś się szykuje :) to dobrze :)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

czas pokaże :) póki co idę do wyrka się wyspać, padam z nóg

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

weekend na horyzoncie :) wypoczywasz czy się uczysz tym razem?
    niezależnie od planów - przyjemności :D

4. Aleksander_Wielki

Zaliczam i wzajemnie życzę miłego weekendu;)
    ja mam już nerwy na część grupy >:( od dwóch dni nic tylko "uczysz się?" albo "umiesz już?". Zamiast skupić się na sobie to męczą i wkurzają mnie -.- przecież każdy losuje inny zestaw pytań i odpowiada więc to, że ja będę umiał nie pozwoli zdać reszcie bo nie będę za nich odpowiadał przecież -.-

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie denerwuj się :) moja przyjaciółka ze studiów zawsze robiła nam taki sam numer - umawialiśmy się, żeby się wspólnie pouczyć, czyli każdy wybierał ze dwa-trzy duże zagadnienia, opracowywał i omawiał reszcie, przy założeniu, że nikt się wcześniej nie uczy, a ona zawsze przychodziła "obryta" z całości ;) przychodziła sobie po prostu poprawić humor, że nikt jeszcze nie ruszył materiału, a ona już umie wszystko ;) ze dwa lata zajęło mi przyzwyczajenie się do tego i nie wkurzanie na nią ;) ale system działał doskonale w przypadku egzaminów, do których owa przyjaciółka nie podchodziła ;);) a swoją drogą, świetna dziewczyna, do dziś się przyjaźnimy 8) pozdrawiam, jeśli czyta :p

a Tobie jak poszło? :)

6. Aleksander_Wielki

i egzamin ustny z podstaw administracji tak i test z prawa administracyjnego na 4 :) a co do koleżanek, to nie da się przyzwyczaić i ich polubić, swoim zachowaniem zrażają coraz więcej osób z grupy jak i samych prowadzących.

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to gratulacje :) dużo jeszcze egzaminów przed Tobą?

myślę, że po prostu trzeba ignorować pewne zachowania, których się nie da zmienić ;)

8. Aleksander_Wielki

jeszcze z prawa administracyjnego ustny został 6 lutego, później 2 tygodnie wolnego i wrzucamy turbo, trzeba powtórzyć cały materiał i zdać ten najważniejszy egzamin w czerwcu :)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

na pewno wszystko pójdzie świetnie :)

10. Aleksander_Wielki

nie ma innej opcji ;) w końcu od tego zaleeży dalsza przyszłość

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a Ty w tym roku kończysz szkołę? :)

12. Aleksander_Wielki

tak w czerwcu mam państwowy egzamin

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a myślisz, żeby jeszcze coś od nowego roku robić czy potrzebujesz przerwy?

14. Aleksander_Wielki

jak będzie coś ciekawego 2-letniego (bo te są teoretycznie za darmo - chyba że jest za mało osób w grupie to wtedy płatne) to chętnie pójdę, koleżanka planuje 1,5 roczną psychologię ale opłata ponad 100 złotych za miesiąc to za dużo jak na mój budżet (jakby to było za semestr to co innego)

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

na pewno coś będzie, pytanie zawsze jest o ludzi, czy się zbiorą :) ale i tak podziwiam, że tak zaraz po wakacjach jesteś gotów kolejne weekendy na nauce spędzać :)

16. Aleksander_Wielki

teraz na starość jakoś lepiej do głowy rzeczy wchodzą :) a i tak nie mam nic lepszego do roboty, a tak przynajmniej wśród ludzi przebywam zamiast samemu w domu :)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to może też się zbiorę w tym roku, skoro mówisz, że lepiej wchodzi wiedza ;) choć chyba wolałabym coś krótszego.. ;) się obawiam, że roczna podyplomówka to zbyt długie zobowiązanie ;)

18. Aleksander_Wielki

zleci raz dwa, nawet nie zauważysz kiedy, poznasz nowych ludzi i czegoś nowego oraz pożytecznego możesz się dowiedzieć ;) polecam, warto :)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mam inne doświadczenia po ostatniej ;) pewnie dlatego tak trudno mi się do następnej zabrać ;)

a jak tam ćwiczenia idą?

20. Aleksander_Wielki

a różnie ;) jak jest chwila i możliwość to na maksa jest jazda :D
    niestety jakoś nie widać tego na wadze :(