Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

rozumiem :)
    z moim była obawa, że nie zdąży.. na szczęście zdążył :)

co tam słychać? jak weekend minął?

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

sobota w szkole, a niedziela na sportowo przed TV, dużo ruchu i zabawy podczas gry :) póki co w miarę regularnie 3 godziny dziennie udaje się wygospodarować, zobaczymy czy przyniesie to jakiś efekt jak na wagę w końcu wejdę :p

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no 3 godziny to sporo, powinno być na wadze widać (choć podobno nie należy wagą się przejmować, tylko obwody mierzyć przy ćwiczeniach.. )

4. Aleksander_Wielki

niby tak ale dziwnym trafem waga idzie w parze z obwodem (albo odwrotnie obwód z wagą) :( w każdym razie czas pokaże co będzie ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

fajnie, że znalazłeś na to przyjemny sposób :) muszę też o tym pomyśleć, bo szczerze powiedziawszy, nie znalazłam jeszcze treningów, które by mnie nie nudziły... :oops: a i Mąż się pewnie by ucieszył.. o, może Mężowi na urodziny kupię :D tylko ciiiii..ma być niespodzianka ;):p

6. Aleksander_Wielki

ode mnie na pewno się nie dowie ;) fajnie jakbyś miała możliwość gdzieś przetestować jak to działa ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

kiedyś grywałam w bowling i tenisa na takim sprzęcie :) pamiętam, że zabawa była przednia, a pot się lał strumieniami ;)

8. Aleksander_Wielki

u mnie kręgle rodzinnie, lotki z tatą, a jak sam to też tenis idzie w ruch i faktycznie pot się przy tym leje strumieniami :)
    miłego weekendu życzę, ja jutro mam urlop i będę załatwiał wszystko co mam i nie wiem czy uda mi się wejść, bo sporo tego jest

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to mam nadzieję, że uda się wszystko pozałatwiać i jeszcze coś wolnego zostanie :)

również miłego weekendu życzę :)

10. Aleksander_Wielki

powiedzmy że sporo udało się załatwić, ale mimo to dzień mógłby być lepszy

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale w tym sensie, że ciepłej plaży i drinka z parasolką nie było czy jednak część dnia się nie udała?

12. Aleksander_Wielki

szykuje mi się rehabilitacja, skrzywienie kręgosłupa wynikłe z pracy :/

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ojej :( to nie zaniedbaj tego, ważna sprawa..

14. Aleksander_Wielki

8 lutego mam już termin do lekarza, na szczęście póki co nie jest potrzebny ani ortopeda ani neurolog, choć pewnie z czasem i tak mnie to czeka

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a w pracy można coś zmienić, by było lepiej?

16. Aleksander_Wielki

nie wiem, zobaczymy co będzie jak się przeprowadzimy do głównej siedziby, podobno ma wszystko być jakoś znormalizowane

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to oby było :) zdrówka zatem :)

18. Aleksander_Wielki

dzięki, dzięki ;) jeszcze do tego przydało by sięnaprawdę gdzieś wyjechać w głuszę i odpocząć

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to też :) planujesz jakiś wypad? zimowy czy latem?

20. Aleksander_Wielki

nie stać mnie :( jedyny wypad to wycieczka związkowa ;) ale muszę przyznać że taki weekendowy wypad odpręża i rozluźnia jak mało co :D