Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

rozumiem :)
    z moim była obawa, że nie zdąży.. na szczęście zdążył :)

co tam słychać? jak weekend minął?

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

sobota w szkole, a niedziela na sportowo przed TV, dużo ruchu i zabawy podczas gry :) póki co w miarę regularnie 3 godziny dziennie udaje się wygospodarować, zobaczymy czy przyniesie to jakiś efekt jak na wagę w końcu wejdę :p

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no 3 godziny to sporo, powinno być na wadze widać (choć podobno nie należy wagą się przejmować, tylko obwody mierzyć przy ćwiczeniach.. )

4. Aleksander_Wielki

niby tak ale dziwnym trafem waga idzie w parze z obwodem (albo odwrotnie obwód z wagą) :( w każdym razie czas pokaże co będzie ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

fajnie, że znalazłeś na to przyjemny sposób :) muszę też o tym pomyśleć, bo szczerze powiedziawszy, nie znalazłam jeszcze treningów, które by mnie nie nudziły... :oops: a i Mąż się pewnie by ucieszył.. o, może Mężowi na urodziny kupię :D tylko ciiiii..ma być niespodzianka ;):p

6. Aleksander_Wielki

ode mnie na pewno się nie dowie ;) fajnie jakbyś miała możliwość gdzieś przetestować jak to działa ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

kiedyś grywałam w bowling i tenisa na takim sprzęcie :) pamiętam, że zabawa była przednia, a pot się lał strumieniami ;)

8. Aleksander_Wielki

u mnie kręgle rodzinnie, lotki z tatą, a jak sam to też tenis idzie w ruch i faktycznie pot się przy tym leje strumieniami :)
    miłego weekendu życzę, ja jutro mam urlop i będę załatwiał wszystko co mam i nie wiem czy uda mi się wejść, bo sporo tego jest

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to mam nadzieję, że uda się wszystko pozałatwiać i jeszcze coś wolnego zostanie :)

również miłego weekendu życzę :)

10. Aleksander_Wielki

powiedzmy że sporo udało się załatwić, ale mimo to dzień mógłby być lepszy

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale w tym sensie, że ciepłej plaży i drinka z parasolką nie było czy jednak część dnia się nie udała?

12. Aleksander_Wielki

szykuje mi się rehabilitacja, skrzywienie kręgosłupa wynikłe z pracy :/

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ojej :( to nie zaniedbaj tego, ważna sprawa..

14. Aleksander_Wielki

8 lutego mam już termin do lekarza, na szczęście póki co nie jest potrzebny ani ortopeda ani neurolog, choć pewnie z czasem i tak mnie to czeka

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a w pracy można coś zmienić, by było lepiej?

16. Aleksander_Wielki

nie wiem, zobaczymy co będzie jak się przeprowadzimy do głównej siedziby, podobno ma wszystko być jakoś znormalizowane

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to oby było :) zdrówka zatem :)

18. Aleksander_Wielki

dzięki, dzięki ;) jeszcze do tego przydało by sięnaprawdę gdzieś wyjechać w głuszę i odpocząć

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to też :) planujesz jakiś wypad? zimowy czy latem?

20. Aleksander_Wielki

nie stać mnie :( jedyny wypad to wycieczka związkowa ;) ale muszę przyznać że taki weekendowy wypad odpręża i rozluźnia jak mało co :D