Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

normalnie tak by było ale biorąc pod uwagę zbliżające się święta i ilość jedzenia już od wczoraj trzeba zmniejszać ilość spożywanych dziennie kalorii żeby po świętach nie było tragedii, tak więc wczoraj tylko po łyżce prawie z każdej potrawy skosztowałem (to tak wyszły po 3 porcje widelcem z każdego) można by powiedzieć że to była degustacja a nie jedzenie ;)

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj tam, oj tam.. nie tak powinny przygotowania do świąt wyglądać, że się głodzisz na kilka tygodni przed ;)

3. Aleksander_Wielki

kto mówi o głodówce?? takie tylko małe ograniczenie w ilości spożywanych pokarmów ;) żeby móc dłużej świątecznymi smakołykami się delektować ;)

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w tym celu wynaleziono bieganie zimowe ;) po świętach, oczywiście ;)

5. Aleksander_Wielki

to nie dla mnie :( bieganie zimą wywoła u mnie co najwyżej zapalenie gardła i dalsze leżenie

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

chyba że tak to wygląda.. a jak nastrój świąteczny? ;)

7. Aleksander_Wielki

nastrój - różnie: w pracy, ok - dzisiaj serniczek na zimno robiłem (zobaczymy co z tego wyjdzie bo pierwszy raz go robię), grzybki do kapusty już też mam kupione, teraz szukam co do zupki rybnej będzie mi potrzebne, choinka w pracy też stoi przystrojona. A w domu?? bez szału, jest jak jest ale atmosfery jako takiej nie ma

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech...może jeszcze się pojawi? udanych Świąt życzę -spokojnych i zdrowych przede wszystkim, ale i w radosnej atmosferze :)

9. Aleksander_Wielki

dziękuję bardzo :) Tobie również życzę spokojnych i radosnych Świąt, a atmosfera się pojawi jak w końcu uda mi się na swoim być i zadbać o siebie i "swoich najbliższych", wtedy atmosfera na pewno będzie ;)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dziękuję :)
    myślę, że zawsze się znajdzie ktoś, kto w "dobrej wierze" zechce nastrój psuć.. :eek: z ludźmi to już tak jest :eek:
    a jakie plany na sylwestra?

11. Aleksander_Wielki

a sylwester w domciu ;) albo sam go spędzę albo ze znajomymi :)

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zatem udanego wieczoru :) i całego następnego Roku - niech przyniesie chwilę wytchnienia, wiele radości, sukcesów i spełnienia na każdym polu :)

13. Aleksander_Wielki

dziękuję serdecznie i wzajemnie Do Siego Roku życzę :)

dantic3 lubi to.
  14. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

[​IMG]2016 życzy farmerka

waderówek lubi to.
  15. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Jak wielki jest Aleksander?
    Tak sobie dzisiaj zagadnę.;)
    Niech rośnie duży i zdrowy,
    może Norrisa rozłoży.;)
    Zanim jednak kogoś rozłoży,
    waderówek życzenia mu złoży.
    W zdrowym ciele, zdrowy duch,
    niech nie zwodzi cię leniuch;)
    Szczęśliwego Nowego Roku:)

dantic3 lubi to.
  16. Aleksander_Wielki

Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim jeszcze raz życzę :)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bry dzień :)

jak tam w nowym roku? oprócz tego, że strasznie zimno...

18. Aleksander_Wielki

dobry. dobry jak na poniedziałek :p
    a teraz to już i biało ;)
    a w nowym roku jak w starym, przynajmniej nie widzę żadnej różnicy, oprócz tego że kupiłem sobie po świętach prezent na święta :D dziennie 3 godziny zabawy przed kinectem - zdrowo i wesoło :)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no proszę :)
    ja zdążyłam ze wszystkimi pod choinkę, choć część przyszła 23.12 ;) a głównie to moje przyszły 23 ;)

20. Aleksander_Wielki

nie chodzi o to że nie zdążyłem, prezenty wszystkie były na czas, a to taki dodatek dla wszystkich (zawsze była możliwość że będzie pod choinką, więc wcześniej go nie kupiłem żeby nie dublować)